Helemaal OK

Service zoals verwacht van een solide bedrijf

Vriendelijk en adequaat personeel. Zij houden zich aan afspraken. Zijn behulpzaam.

Voldoende, maar prijs voor banden is hoog

De prijs voor de banden verschillen teveel met de prijs van dezelfde banden op het internet. Verder is het keuren van de auto goed verlopen.

Hele goede ervaring

Volgens mij,goede vakmensen Behulpzaam en vriendelijk

goede service, vriendelijk en geen overbodige handelingen

zie hierboven

Deskundig, coöperatief, klantgericht

Geen doorsnee onderhoudsbeurt was aan de orde. Te lage kmstand In goed overleg de behandeling besproken.

Uitstekend, volhouden de goede service

Word meestal naar tevredenheid opgelost

De ervaring is goed

Goede garage

Geweldig je wordt goed geholpen en luisteren goed naar je als je wat hebt.

Prima garage

goed en snel geholpen

Mijn ideale garage!

Al jaren zeer tevreden over Renses en hun service. Dat ze al jaren bewust kiezen voor klimaatneutrale aanpak vind ik passen bij een bedrijf dat voorloper wil zijn en blijven. En daar wil ik graag klant blijven!

Vriendelijk, attent en betrouwbaar

Mvg

van mij krijgt Renses een negen

een heel snelle service je kan altijd snel terecht voor een kleine reparatie altijd aardige en correcte balie medewerkers en goed uitgevoerde werkzaamheden Top.

prima ontvangst en duidelijke uitleg, zeer goede prijs(minder )alsdat ik verwacht had

zeer goede ervaring, en snel een afspraak te maken

goed en keurig geholpen

na een kleine beurt was zelfs de binnenkant van de auto weer helemaal schoon gezogen perfect gedaan

Top geregeld!

Kwam op maandagochtend binnen rijden met de vraag of ze een lek in mijn rechter voorband wilden repareren. Werd meteen geregeld. Top service.

Goed en vriendelijke geholpen

Personeel is deskundige en vriendelijke

Gedaan wat er is afgesproken.

Netjes gewerkt en op het laatst nog een klein storinkje opgelost.

ik ben op een vakkundige manier geholpen

ik ben op een vakkundige en klantvriendelijke manier geholpen

Uitstekend geholpen

Ik kom al min. 35 jaar bij jullie. Altijd staan jullie klaar voor mij

Prima garage

Heel goed

Hele fijne garage

Goed vaklieden, bij problemen snelle doeltreffende oplossingen.

vakkundig en secuur onderhoud

Tevreden met de medewerking met jullie medewerkers en daarom blijven wij het onderhoud bij Vakgarage Renses doen.

Parelweg 11

1812 RS Alkmaar