Fijne garage

Verlichting functioneerde slecht. Ik kon op korte termijn terecht voor reparatie. Een echte aanrader.

super

Prima ervaring. Uiterst vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Auto was zelfs gereinigd en gewassen!!

uitstekende service

professioneel vooruitstrevend bedrijf, vriendelijke bediening, vakkundig personeel, kortom aan te bevelen!

uitstekende service

Minder

Normaal werd mijn auto uit service in de wasstraat gedaan Nu moest ik aan voorwaarden voldoen en dat stuitte mij tegen mijn borst Weet nog niet of ik de volgende keer terug kom

Onderhoud verloopt altijd soepel

En de auto weer helemaal schoon

Netjes geholpen, koffie stond klaar.

Wintercheck. Rapportje meegekregen. Top!

Kwaliteitswerk

Betreft trekhaak montage. Op zich prima verlopen. Alleen door n verkeerde aanlevering van leverancier moest ik nog m keer terugkomen. Daarentegen niets betaald voor vervangend vervoer.

Perfecte service en vakmanschap

Het is een garage die doen wat ze beloven en denken met je mee op een uiterst plezierige manier

De klant en je auto worden keurig behandeld, mijn complimenten zijn voor alle medewerker.

Perfect!

Uitstekende service. Alles volgens afspraak en keurig gemonteerde trekhaak. Zelfs auto gewassen en uitgezogen!

Ik werd prima geholpen en zelfs gebeld toen ik iets te laat was!

Great service, quick APK!

We are really happy with the service we got! The staff was friendly and allowed us to wait for the APK to be finished. We were informed well and the waiting area was quite nice too.

Profesioneel

Ben vriendelijk geholpen.

Ben zeer tevreden over de manier te zijn geholpen. Goed advies gekregen over aanschaf all-weather banden en blij met de algehele wintercheck.

Vlot

Uitstekende service en resultaat

Vriendelijk ontvangen. Mooie, ruime wachtkamer met koffie en een groot scherm. Reparatie was gedaan binnen de afgesproken tijd en het resultaat was prima. Het lekkere geurtje blijft niet lang hangen in vergelijking met een ander garage, maar ten opzichte van de prijs hoeft dat ook niet. Kortom, uitstekend!

Goed geholpen.

Afspraak eenvoudig gemaakt. Goed geadviseerd, omtrent termijn/km's, wanneer olie ververst moet worden. Auto weer mooi schoon opgehaald. Alleen de app krijg ik maar niet geïnstalleerd.

Goed.

De auto werd thuis opgehaald en na de keuring en reparaties weer gewassen terug gebracht, een top service want dat scheelde ons een hoop tijd. Anders hadden we na het werk haastig heen en weer moeten rijden. Er waren een aantal punten doorgegeven, zoals een beurt en een APK keuring. Tijdens de werkzaamheden bleken er een paar gebreken te zijn zoals versleten remblokken en gescheurde hoezen van de stuurinrichting, daarover werd netjes gebeld. Enige punt van feedback is wel dat de wielen los zijn geweest, en de auto nu iets opzij trekt bij rechtuit rijden. Na de werkzaamheden opnieuw uitlijnen, of melden dat de wielen los zijn geweest en dat dit dan kan voorkomen, was op zich wel prettig geweest. We hadden er zelf niet bij stil gestaan, maar dan hadden we meteen kunnen vragen om voor de zekerheid de auto uit te lijnen.

Zeer klantvriendelijk

Plezierige ontvangst en goede informatie

Snel klaar maar ik miste wel een koffie automaat

De auto was snel klaar, ging enkel om een bandenwissel

Vriendelijk!

Ik werd prima geholpen en vriendelijk behandeld. Leenfiets was goed en kon snel terecht voor een afspraak.

Snel, vakkundig en niet duur

Zoals in de titel imschreven heb ik mijn ervaring gevonden

Uiterst vriendelijke medewerkers en topservice.

APK keuring uitgevoerd en waar nodig onderdelen vervangen.

Parelweg 11

1812 RS Alkmaar