Ander merk banden onder mijn auto zonder overleg en nu storing

C

Prima bedrijf vriendelijk personeel

Prima vriendelijk auto gewassen en uitgezogen

Prima en snelle service

Lekke band, bellen en Dylan plus collega’s regelen het. Wel een factuur.,,.

Mooie trekhaak, netjes op de hoogte gehouden, auto mooi schoon weer afgeleverd. Top

Goede service,

Goed en professioneel

Vakwerk

Vakkundig, klantvriendelijk, servicegerichte en nette garage..

Uitstekende service, vriendelijk en klantgericht deskundig personeel

Deskundig onderhoud en reparatie van mijn auto. Snel, efficient en goed geprijsd. Een administratieve foutje werd snel en vriendelijk opgelost.

Top bedrijf !!!!

Prima service, goede kwaliteit, keurig geholpen, vriendelijk personeel. Dus met andere woorden, top !!!

Top garage!

Het was mijn eerste ervaring met deze garage voor het plaatsen van een trekhaak via het Trekhaakcentrum dat een onderdeel vormt van Vakgarage Renses. Een uitstekende service met een duidelijke communicatie en afspraken. Ondanks dat het om plaatsen van een trekhaak ging hebben ze als service de auto gewassen en uitgezogen. Een aanrader!

Prima behandeling.

Vriendelijke behandeling en nog een gratis leenauto ook tot 100 km.

Zeer prettig geholpen.

Zoals altijd adequaat en communicatief

Met een kleine storing heel snel geholpen waarbij de communicatie optimaal is geweest. Ben overigens niet anders gewend bij Renses. Dank Dylan.

Werd goed en meteen geholpen.

Het ging om een nieuwe koplamp. Deze was niet voorradig, maar werd gehaald bij een ander bedrijf. Binnen een half uur, had ik weer licht.

Prima garage

Goede uitlen over de reparatie en mijn werden keurig beantwoord

erg klantvriendelijk en deskundig

erg klantvriendelijk en deskundig

Heel goede service en montage

Vriendelijk ontvangen. Leenauto werd uitgebreid uitgelegd en toen de trekhaak klaar was keurig gebeld. Communicatie was erg goed. Bij het ophalen van de auto werd uitgebreid verteld wat er gedaan was. Ook de montage zelf is erg goed gegaan. Zelfs de auto is nog even gewassen.

Uitmuntend

Service perfect alles keurig voor elkaar en netjes

Goede communicatie

Prima service en contact

Prima Service

Wij zijn hier nu de tweede keer in 1 jaar voor een trekhaak en de service is gewoon goed. Enige opmerking is dat je niet binnen een week terecht kan en dus wel bij tijds een afspraak moet maken.

Zeer vriendelijk afsprakengoed nagekomen kundig en heel leuk dat ik elektrische auto mee kregen zeer leuke en positieve ervaring top

Goede ervaring

Correct en vakkundig geholpen

Goede communicatie met uw werkplaats. Nog een tip: zet boven deze mail aan mij niet Beste van Houten, maar beste heer etc. (bij een mannelijke klant) of beste mevrouw (bij een vrouwelijke klant)

Zelfs mijn autowas gewassen toen ik hem terug kreeg. Top service

Er zou een trekhaak gemonteerd worden. Ik had de dag daarvoor daarom mijn auto netjes uitgezogen en opgeruimd. Ook door de wasstraat gehaald. Tien ik hem kwam halen zeiden ze dat ze ook de auto even gewassen en gezogen hadden. Top service. Ik heb wel spijt dat ik het 1 dag eerder zelf had gedaan dus.....;-)

Parelweg 11

1812 RS Alkmaar