Deskundig en ongedwongen omgang
Sijbrand is toppie
Ik word goed geholpen en krijg nuttige adviezen.
Al jarenlang onder behandeling bij dezelfde tandarts en mondhygieniste. Werd zelfs gebeld dat een controle niet werd voortgezet met de behandeling bij de mondhygieniste. Dat is altijd zo alleen dit keer even niet in de agenda opgenomen. Klasse!!
Ik werd meteen geholpen toen ik een probleem had
Al jaren zeer tevreden
Wordt altijd goed geholpen
na afbrokkeling van kies 's avonds belde ik 's morgens en kon nog dezelfde dag behandeld worden
Er is uitsluitend een halfjaarlijkse controle uitgevoerd, en dat gaf ( uiteraard) geen problemen.
Snelle efficiënte vehandeling
Periodieke controle en doorverwijzing naar mondhygiënist als prettig ervaren.
Ik ben blij met mijn tandarts, zowel tandtechnisch als persoonlijk en de combinatie.
Ik kom al jaren bij Sijbrand .Hij is aardig en lief behandeld me fijn.Goed poetsen is het halve werk.nooit gaatjes.Ik hoop dat hij nog een lange tijd blijft.
Ondanks zo kort voor kerst en daardoor beperkte beschikbaarheid van tijd door tandartsen toch goed geholpen met nood oplossing.
Ik kom al vele jaren bij Sijbrand en Jolanda. Wat een mooi team en wat een gedrevenheid om de dingen goed te doen. Vertrouw ik altijd blindelings op. En kerst op de taart is dat het ook altijd een warme ontvangst is.
Heel goed
Prettige tandartsenpraktijk
Al 32 jaar bij tandarts keijser. Heel vertrouwd en kundig.
vertrouw volledig op de kennis en ervaring van MIJN tandarts Keijser
zoals altijd erg goed
Prima tandarts en medewerkers
Uitstekende tandarts. Zeer betrokken bij de patiënt.
Ubbo Emmiussingel 4
9711 BH Groningen