Zo blij met Coppens!

Bij Coppens werken lieve, kundige mensen met het hart op de juiste plaats. Nadat er door miscommunicatie intern vertraging ontstaan was voor controle/ vervanging omvormer ed. heb ik me hierover bij hen uitgesproken. Coppens heeft tussen de bedrijven door plek gevonden ons zsm te bezoeken, een omvormer te vervangen onder garantie en hierna nog eens op kort tijdsbestek een controle uit te voeren. De monteurs Stan en Tom die ons hielpen zijn kundig en super vriendelijk! Binnen een uur was het probleem gevonden en kon dezelfde dag ook verholpen worden. Zij hebben niet alleen bijna 10 jaar geleden de panelen bij ons geplaatst maar ook voor dit soort in eerste instantie ondankbare klusjes draaien ze hun hand niet om. Chapeau!

• Nazorg en Garantie

Onverwacht stroomprobleem, direct opgepakt door zeer vriendelijke behulpzame medewerkers!

Gedeelte woning zonder stroom. Dan heb je vlot hulp nodig omdat als voorbeeld ook de CV ketel uit was gevallen. Gebeld naar Coppens waar Monique het direct oppakte en met Tom een monteur overlegde. Er werd vervolgens tijd vrijgemaakt om diezelfde dag nog bij ons langs te komen. Rond 12.00 uur gebeld en om 14.00 uur was Tom al bij ons. Na wat controles was voor hem duidelijk waar het aan lag waarna hij het stroomprobleem kon verhelpen. Zeer vriendelijk en geduldig legde hij ons nog het één en ander uit en met een glimlach vertrok hij vervolgens weer en wij hadden weer overal elektriciteit. Wat een service weer! Vanaf het begin dat we diensten van hun afnamen hadden we al diezelfde geweldige ervaring.

Vertrouwen

Vanaf de offerte, installatie, storingsopvolging tot en met onderhoud prima contact en afspraken nagekomen. Personeel bekwaam en netjes. Zal Coppens iedereen aan bevelen.

• Nazorg en Garantie

Super bedrijf met zeer vriendelijk en vakkundig personeel

Een poos geleden zonnepanelen laten plaatsen, vervolgens een nieuwe meterkast en wat later t.b.v. het installeren van een inductieplaat een onverwacht verzoek ingediend om een toevoer van elektriciteit voor die inductieplaat te installeren omdat de keukenapparatuur leverancier dit niet kon/ mocht doen. Daar speelde Jeroen van Coppens zeer vlot op in nadat, zeer begrijpelijk, hij even de planning van de dag erop moest nazien. Samengevat, zeer vakkundig, zeer vriendelijk en flexibel is onze ervaring. Was dus een schot in de roos toen wij indertijd zochten naar een bedrijf die onze zonnepanelen kon leveren en plaatsen. Wij kwamen toen bij dit bedrijf uit omdat een collega van mij Coppens ook had uitgekozen omdat diens zoon ook al goede ervaring met Coppens had. Heel toevallig allemaal maar geweldig voor ons uitgepakt uiteindelijk. Toppers zijn het!

Deskundig en klantvriendelijk

Vriendelijke en deskundige mensen. Men neemt de tijd voor overleg over de installatie zodat de klant uiteindelijk tevreden is. De installatie is netjes uitgevoerd. Alles is volgens afspraak gegaan. Geleverde apparatuur is van een goede kwaliteit.

• Nazorg en Garantie

Fijn bedrijf en keurig personeel

In juli heeft Coppens bij ons een thuisbatterij geplaatst. Zeer blij mee!

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Wat een vriendelijke en kundige vakmensen

Ik ben van opname tot installatie super netjes en vriendelijk te woord gestaan. Geen verkooppraatjes maar degelijk advies. Ik had er direct een goed gevoel bij. Installatie keurig verzorgd. Netjes gewerkt en alles in goed overleg. Ik ben op en top tevreden!

Top service!!!

Een mooie eerste installatie van 14 panelen gekocht. Nadat de airco’s ook aangeschaft werden hebben we ook een 2e installatie van 8 panelen gekocht. We zijn zeer tevreden over de service van Coppens en verwachten in de toekomst ook nog een thuisbatterij aan te schaffen! Tevens worden onze panelen jaarlijks gereinigd en gecontroleerd

• Nazorg en Garantie

Wij zijn ontzettend tevreden over de goede service die is geleverd. Zowel voor de zonnepanelen als voor de laadpaal.

Duidelijk en euvel opgelost binnen 1 week

Snel geacteerd en verholpen. Alles weer aan de praat. Let the sun shine bright…

Vakmannen!

Werken nauwkeurig en veilig! Zou het bij iedereen aanbevelen.

• Nazorg en Garantie

Zeer vakkundig en betrouwbaar bedrijf

Eerst een vakkundig verkoop gesprek gehad, waarbij meerdere opties mogelijk waren en het gunstigste plan werd uitgevoerd. 2 weken voor plaatsing nog monteur langs geweest voor werkopname. Zo kon ik gelukkig nog van omvormer veranderen voor een eventuele toekomstige thuisbatterij. Monteurs waren erg vakkundig, behulpzaam en gezellig. Ook erg fijn dat ik bij dit bedrijf het jaarlijks onderhoud en reinigen kan uit laten voeren. Kortom meer dan tevreden.

Goede service, klantvriendelijk

Komen de afspraken na. Ik had een vraag, deze werd snel en vakkundig beantwoord..

Fijne organisatie

Perfecte service, niks op aan te merken!

• Nazorg en Garantie

Goede service en kwaliteit!

In maart 2024 hebben wij naar hoge tevredenheid zonnepanelen afgenomen.

Super fijne service!

Een goede en fijne service ervaring. Er is voldoende kennis en er wordt positief omgegaan met vragen.

Geweldig ontzorgd

De panelen zijn netjes gelegd, de monteurs zijn vakkundig en weten waar ze het over hebben. Ons systeem is voorbereid op een thuisbatterin en daarmee klaar voor de toekomst. Deze thuisbatterij ga ik zeker bij Coppens aanschaffen!

Prima servicd

Van offerte tot de plaatsing van de zonnepanelen is goed geregeld. Komen afspraken na. Alles netjes verzorgd.

• Nazorg en Garantie

Snel, serieus en efficiënt.

• Nazorg en Garantie

Perfecte installatie en kundig vriendelijk personeel

Net en kundig personeel. Heel mooi gelegd en afgewerkt. Aan deze kwaliteit kunnen veel bedrijven een voorbeeld nemen, zeker in deze huidige tijd. Een dikke 10 voor jullie! Bedankt en doe de groeten aan Mark vd Heijden. (Was er overigens niet bij) Mvgr, Lars van Gastel.

Top!

Zeer deskundig geadviseerd. Plaatsing zeer netjes en vlot geregeld.

afspraken nagekomen / perfecte begeleiding

uitstekend

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Uitstekende en betrouwbare partij

Dit bedrijf komt haar afspraken na. We zijn zeer tevreden over het verkoopgesprek, de voorafgaande werkopname en uitvoering. Mooi om te zien dat we bij dit bedrijf ook terecht kunnen om een energie opslag systeem aan te schaffen. Ook hebben we direct een onderhoud en reinigingspakket afgesloten!

Vijfhuizenberg 105

4708 AJ ROOSENDAAL

Over Coppens zonne-energie

Bij de oprichting van het bedrijf lag de focus alleen op zonnepanelen. Al snel verbreedden we onze kennis – en daarmee ook onze focus – en gingen we ons tevens bezighouden met het installeren van laadpalen en het plaatsen van thuisbatterijen. Sinds kort bieden we ook onderhoudscontracten aan. Op deze manier kunnen we onze klanten nóg beter voorzien van groene stroom én kunnen ze blijvend genieten van onze zonnepanelen. Om je van de beste service te kunnen voorzien, werken we met specialistische installateurs en de vriendelijkste medewerkers in de binnendienst. Alles wat we doen, doen we met passie voor het vak en met een grote glimlach. Ook onze hond Sammie huppelt elke dag op kantoor rond en zorgt voor een gezellige sfeer. We werken met korte lijntjes, kunnen razendsnel handelen en denken altijd in oplossingen. Doordat we regionaal werken, zijn we altijd dichtbij als een probleem zich voordoet of als er vragen zijn. We zijn een hecht team met één missie: onze klanten snel en gemakkelijk voorzien van groene stroom.

Over Techniek Nederland