Helemaal goed

Ik ben heel tevreden over de service en gang van zaken bij mijn verhuizing. De communicatie was helder, er werd meegedacht over oplossingen en de uiteindelijke verhuizing werd snel en zorgvuldig uitgevoerd door een enthousiast team. Ook de prijs-kwaliteit verhouding was prima. Kortom, ik ben heel tevreden over hoe alles is gegaan en wens jullie alle goeds voor de toekomst van jullie bedrijf. Hartelijk dank en Vriendelijke groet

• Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 9 sept en 7 okt
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Website
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice

Verhuizen zonder stress!

Professioneel, vriendelijk, doortastend, zorgvuldig!

• Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Oplossen van klachten
  • Oplossen van schade
  • Datum uitgevoerde diensten 14-08-2024
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Familie/vrienden/bekenden
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing
  • Bent u in de toekomst van plan om van deze diensten gebruik te maken? N.v.t.

Zeer fijn bedrijf, houden zich aan gemaakte afspraken.

Er wordt van tevoren een planning gemaakt, ruim van tevoren verhuisdozen ontvangen. De inboedel voor opslag netjes geregistreerd. Een paar dagen voor de verhuizing werd er nog contact gezocht of alles naar wens ging, en of we nog hulp nodig hadden. Dag van verhuizing ging alles naar wens, zeer net personeel dat alles professioneel netjes, in de vrachtwagen laden.

• Overeenkomst volgens afspraak
  • Vriendelijkheid taxateur N.v.t.
  • Vriendelijkheid overige medewerkers
  • Deskundigheid taxateur N.v.t.
  • Nakomen gemaakte afspraken
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen N.v.t.
  • Datum uitgevoerde diensten 15-7-2024
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Zoekmachine
  • Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk) N.v.t.

Toppers

Thomas en Niels zijn harder werkers . Het demonteren en monteren en alle grote spullen op de juiste plek alles is goed gegaan. Ze hebben mij al eerder verhuisbedrijf via de woningbouw naar de wisselwoning. Ook heel duidelijk All in One prijs inclusief dozen inpakpapier . Kortom een super aanrader als je wil verhuizen.

• Vriendelijkheid verhuisteam
  • Vriendelijkheid overige medewerkers N.v.t.
  • Deskundigheid verhuisteam
  • Deskundigheid overige medewerkers N.v.t.
  • Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
  • Datum uitgevoerde diensten 17 Juni
  • Ik ben Vaker klant geweest
  • Waar kent u Erkende Verhuizers van? Eerdere ervaring
  • Welke dienst(en) heeft u afgenomen? (meerdere antwoorden mogelijk) Verhuizing, De- en montage meubelstukken

Bedrijvenweg 6 a

9791DE Ten Boer