Nuttige info over moeilijk onderwerp

De lezing heeft mij op het pad gezet, die ik wil gaan nemen als het gaat over een levens testament en Erfrechtplan. Vooral het onderdeel Opvullegaat is iets om over na te denken. Ga mij ook oriënteren op de "markt" hoe ik dat aan ga pakken. Al met al een heel nuttige avond, waarvoor dank. Mocht iemand twijfelen om aan zoiets deel te nemen, zou ik zeggen: DOEN!

Goed en duidelijk

Prettige spreker en prima info

Goede duidelijk uitleg testament/levenstestament

De tijd was ruim voldoende om een goed beeld te krijgen wat de verschillen zijn tussen de beide mogelijkheden. Ook inhoudelijk per deel kon je een goed 1e beeld krijgen van wat er mee bedoeld werd en waarom het belangrijk was om op te (laten) stellen. Zeer tevreden. Nu afwachten op het 1e gesprek en mogelijk vervolg.

"Fantastisch"

In één woord fantastisch. Ik heb de super gezellige en interessante presentatie bijgewoond op 24 feb.'25 in Uden en er waren veel geïnteresseerde mensen, wat mij enigzins verbaasde. Ik dacht één van de laatste 60 plussers te zijn, maar er waren meer verstandige mensen, jong en oud. De uitleg was in Jip en Janneke taal, dus voor iedereen te volgen. Het was wel veel informatie, vandaar dat ik de presentatie nog eens door wilde spitten. Ik had op de info-avond ook gelijk een vrijblijvende afspaak gemaakt, en daar zeker geen spijt van gehad. Op 4 mrt jl hebben wij onze persoonlijke testamenten en levenstestamenten aangevraagd, na een nog steeds vrijblijvende uitleg en een zeer fijn gesprek met Henny Temeer.

over algemeen erfrechttplan

geluid achterin was erg onduidelijk, verder nam wel de tijd weer vragen te antwoord pas het later moment.

Zie hier onder

Bondig en duidelijk

Inhoudelijk een hele goede lezing

Hele goede en duidelijke uitleg over alle wegen die te bewandelen zijn over t levenstestament en t testament. En een goede presentatie van de spreker

Duidelijk en geeft veel stof tot nadenken

Duidelijk heldere informatie, geeft veel stof tot nadenken welke keuzes je allemaal vastgelegd wil hebben in een Levens- /-testament om zelf maar ook anderen niet in de problemen te brengen bij erfrechtbelasting/ wilsonbekwaamheid e.d.

Goed voorlichting

Toch nog dingen die je niet kunt weten. Zeer duidelijk uitgelegd heel veel wijsheid opgedaan en wij gaan zeker een afspraak maken om onze specifieke samenstelling duidelijk te maken. U mag mij bellen voor een voor gratis uiteenzetting. Dank jullie wel.

Goede duidelijke sessie maar wellicht te kort

voor ons was dit een opfris gelegenheid nadat wij 2 jaar geleden ons testament lieten maken. de "O ja"belevenis.

Helder en duidelijk verhaal

Goede lezing, helder en duidelijk

Vlotte spreker en uitleg duidelijk en in begrijpelijke taal.

De presentatie evenals de spreker zijn me heel goed bevallen. De gegeven informaties zijn duidelijk en in begrijpelijke taal verwoord.

Hele goede lezing

De presentatie was erg duidelijk We hebben er veel van opgestoken Kunnen hier vast verder mee Heel hartelijk dank dames Top

Informatief en leerzaam

Goed uitleg en plezierige spreker

Duidelijke presentatie

De presentatie was duidelijk en strak georganiseerd.

prettige en duidelijke uitleg

heel veel interessante info niet niet bekend onduidelijk was, een zeer prettige spreker, was een nuttige middag . dank u

Duidelijk in begrijpbare taal uitgelegd.

Dit is een 1ste stap om dit verder in detail uit te laten werken.

Interessante avond

Goede locatie, helder verhaal duidelijk omschreven.

Super uitleg

Wij vonden het een geweldige duidelijke uitleg. Op een prettige ontspannen manier alles uitleggen. Voldoende tijd voor vragen.

Was heel duidelijk gesproken

Heel goed hartelijk daarvoor

Het was een prima en goed uitgelegd verhaal.

Je leest wel eens wat over bepaalde onderwerpen en dit verhaal vertelt ons toch wel dat wij hier veder mee moeten gaan om in de toekomst niet in de problemen te komen.

Goed en duidelijk uitgelegd, maar niets van dit verhaal op mijn situatie van toepassing.

Goed en duidelijk uitgelegd, maar niets van dit hele verhaal op mijn situatie van toepassing, dus zal ik alsnog een afspraak moeten maken en hik nogal op deze die lappen tekst; dat onthoud mijn hoofd nooit allemaal. En de kosten houden me ook tegen. O ja en niet te vergeten de verzekeringen, die iedereen je altijd aan wil smeren. Ik leef alleen, ben 57, heb een winkel, zonder personeel, huurhuis boven de winkel,ongeneeslijk ziek, zoals dat zo mooi heet. Heb alleen nog een vader (77) en zus (56) en vriend. Ik heb al jarenlang wat dingen op papier gezet, maar begrijp wel, dat er heel wat meer moet gebeuren dan dit. Ook uit de ervaring na overlijden zusje,die niets had geregeld en wij, als familie, zo coulant waren om mijn (bijna zwager) alles na te laten, incl.bedrijf met personeel. Dus… Ik zal wel een afspraak moeten maken, maar moet dan iemand meebrengen met een helder hoofd, ik vergeet 3/4.

Wijzer geworden

Erg informatief

Zeer deskundige uitleg

Zeer goede voorlichting , en zeer klantvriendelijk, bij de notaris krijg je niet z,n uitleg moet je meer vragen.

veel wijzer geworden

Helftheuvelweg 47

5222 AV s-Hertogenbosch

Over Erfrechtplan

Het opstellen van een testament begint met u rustig en goed te laten informeren over wat een testament doet en welke keuzes u heeft. Om u hierin te helpen geven wij voorlichting door het hele land. Dat doen we in de vorm van gratis lezingen op locatie of online. Onze adviseurs zoomen daarna met u in op uw persoonlijke situatie in een gratis gesprek bij u thuis of via een videoverbinding. De adviseur kan u na het gesprek helpen om uw testament in orde te maken en te laten passeren bij een notaris in de buurt.