heel goed

heel goed

Duidelijk en op een hele simpele uitleg op een vrolijke manier.

Goede presentatie Zeker niet saai, duidelijke taal Goede voorbeelden Bruikbare tips Gaan wij zeker mee aan de slag

goede lezing

t was goed

het was in Lintelo een goed omschreven en duidelijke presentatie

correct met een vleugje onderkoelde humor

Een zeer leerzame avond

Wij hebben er over gesproken, en na deze informatie avond worden er zeker stappen ondernomen voor we te laat zijn

Zeer informatief

Ik was al van wat zaken met betrekking tot erfenissen en testamenten op de hoogte maar de lezing heeft mijn kennis verfrist en uitgebreid. De spreker wist te boeien en ging op de juiste momenten in op vragen of ‘parkeerde’ deze op de juiste momenten.

Prima lezing.

Erg goede lezing, waarbij ik het als zeer prettig heb ervaren, dat vragen tijdens de onderdelen werden verzameld en na het betreffende onderwerp geclusterd werden beantwoord, waardoor er geen storende onderbreking van de lezing was. Ook heel goed, dat de vraag van een aanwezige werd herhaald, door de luidsprekers, zodat iedereen de vraag kon horen.

Verhelderend

Duidelijk verhaal wat er gebeurd als je zaken wel of niet geregeld hebt als in geval van ziekte of overlijden van een gezinslid en als een vader of moeder wils onbekwaam wordt. Heel veel bijgeleerd tijdens de lezing.

Heldere/duidelijke uitleg

goede spreker

goede spreker na afsluiting van de informatie avond over testament en levens testament is voor mij veel duidelijk geworden en is toch zeer belangrijk om een testament af te sluiten

Goed geluid vd spreker, duidelijk uitleg van alles.

Het enige wat ik toch niet fijn vond dat ik via mijn moeder werd opgegeven dus 2 personen. Ik had dan aan t eind vd lezing als nog n boekje gevraagd om dus de formulier in te kunnen vullen. Ik had dus voor mezelf geen boekje ontvangen aan t begin met pen om mijn vragen op te kunnen schrijven met notities. Gelukkig dat alles toch terug is gekomen via mail en daarvoor mijn dank. Ik vond t best rommelig vd mensen die door elkaar nog spraken terwijl u sprak en daardoor niet goed meer kon horen wat u zei. Handig om wel aan te geven om gasten tot stilte te brengen.

Helder en bruikbare informatie!

Zeer duidelijke uitleg met goede (reken)voorbeelden. Voldoende ruimte voor vragen. Een aanrader!

Duidelijke uitleg !

Duidelijke uitleg , maar graag een op een uitleg .

Duidelijke uitleg waarin we tot de conclusie kwamen dat we actie moeten ondernemen

Leerzaam , goed uitgelegd , toegankelijk voor iedereen

De presentatie was professioneel , soms met humor altijd goed, rustig gebracht en de presentator nam de tijd.

Vrij oppervlakkig

Wel enkele relevante punten, maar, na het gesprek bleek het wel erg oppervlakkig te zijn geweest.

Stap voor stap opbouwend naar de mogelijkheden en de noodzaak daarvan

Duidelijk verwoord en via beelden visueel gemaakt. Komt in korte tijd veel info binnen maar goed om de sessie mee te maken, om een goed beeld te krijgen van mogelijkheden die er zijn.

Nuttige info

In het kort duidelijk de essentie van testament en levenstestament aangegeven

Zeer duidelijke uitleg

Werd echt duidelijk verteld, en mooi om naar te luisteren.

Duidelijke en praktische voorlichting.

Mw Moeijes heeft een hele duidelijke presentatie gehouden. Zij wist de aandacht van de aanwezigen tot het einde van de bijeenkomst vast te houden. Wij, mijn vrouw en ik, hebben de voorlichting heel nuttig en leerzaam gevonden. Samen met onze kinderen zullen we zo gauw mogelijk onze testamentaire situatie bespreken.

Goede bijeenkomst

Graag zou ik in deze uitleg ook meegenomen zien dat als partner dement is en uit rechterlijke macht is gezet hoe en beide zitten in een tehuis wat dan de mogelijk heden zijn met verkoop eigen woning

Heldere duidelijke lezing ....met enig tempo

Ben blij dat ik geweest ben ....het zet je weer aan het denken . Zo kom je in het 'testament spoor ' .... een onderwerp dat over het algemeen hooguit op de achtergrond aanwezig is. Maar nu willen we ook graag een face to face consult met Jeroen, als ik de naam nog herinner. Wat betreft afspraken maken : daarvoor zijn bij ons alleen de eerste drie dagen van de werkweek beschikbaar . Dus ma, di , of woe. Ik stel een face to face contact zeer op prijs ; géén video verbinding

heel goede presentatie !

Beste organisators, echt wat een goede presentatie ! Heel goed opgebouwd en duidelijke dat de spreekster goed op de hoogte is. Zij is echt vertrouwd met de materie. Het was prettig om dit te horen ook. Geen druk in haar stem of houding. Fijn om op deze manier informatie te horen over een thema. Veel succes op uw werk gewenst, Met vriendelijke groet, Hermien Jansen

nuttige en leerzame lezing

Heldere lezing in goed Nederlands met voorbeelden om duidelijk te maken wat het belang is van testament en levenstestament

Heel nuttig

Goed van alle kanten belicht en fijn dat de presentatie nog op schrift staat in de mail.

Helftheuvelweg 47

5222 AV s-Hertogenbosch

Over Erfrechtplan

Het opstellen van een testament begint met u rustig en goed te laten informeren over wat een testament doet en welke keuzes u heeft. Om u hierin te helpen geven wij voorlichting door het hele land. Dat doen we in de vorm van gratis lezingen op locatie of online. Onze adviseurs zoomen daarna met u in op uw persoonlijke situatie in een gratis gesprek bij u thuis of via een videoverbinding. De adviseur kan u na het gesprek helpen om uw testament in orde te maken en te laten passeren bij een notaris in de buurt.