Fantastisch

Mijn ervaring met Thuisnotaris is fantastisch. Wat ik ook vroeg, het antwoord was er snel en begrijpelijk, per mail en telefoon. De ondertekening rustig en duidelijk. Ja, ik raad Thuisnotaris eenieder aan!

Gewoon goed geholpen

Allles goed geregeld

Julie geven goede advies hoe we het op papier kunnen zetten

Vriendelijke hebben jullie ons geholpen

Goed en snelle service

Zeer duidelijke communicatie

Ze houden zich aan de afspraak. Als iets niet duidelijk is leggen ze het nog een keer voor. Alles was heel vlot geregeld en niet onbelangrijk, tegen een hele schappelijke prijs. De prijs is ook inclusief het passeren van de akte bij de notaris.

ingewikkelde materie helder verwoord en verwerkt

Gezien onze leeftijd hebben mijn vrouw en ik besloten beide een levenstestament en een testament te laten maken. Om ons heen kijkend vonden we de notaris tarieven aan de hoge kant. Ook zagen we op tegen lange gesprekken met uitleg en graag wilden we ons zelf kunnen inlezen en gezamenlijk besluiten. Die wensen konden we verwezenlijken via de thuisnotaris. Alle informatie wordt je opgestuurd. Je kunt het in eigen tempo verwerken en altijd ruggespraak houden. Dus alles in eigen hand en voor een redelijke prijs. Uiteindelijk hebben we getekend bij een vriendelijke notaris bij ons in de buurt.

Ik ben zeer goed en snel geholpen met het opstellen van een testament. De factuur was in de spam gekomen, maar zeer vriendelijk gevraagd hier aan te willen voldoen. Zonder gedoe van vervelende partijen die met sancties komen. Dus vriendelijkheid ten top

Blije klant!

Prima geregeld! Beantwoorden van de online vragen was eenvoudig. Het gesprek om alles nog een keer door te nemen verliep prima. Onze vragen werden goed beantwoord. We konden snel bij de notaris terecht. En die bevestigde dat we de juiste keuzes hebben gemaakt. Positief verrast over hoe makkelijk het allemaal ging. Wat ons betreft een aanrader

Zoek een andere notaris

Na een moeizaam 'begeleidingsgesprek' met een onervaren eerstejaars studente kreeg ik de akte. Hierover had ik wat vragen, maar na meerdere e-mails had ik 3 maanden later (!!!) nog steeds geen reactie. Uiteindelijk contact gezocht met een andere notaris. Krijg ik na al die maanden een telefoontje of ik de factuur wil betalen. Want daar zijn ze heel goed in. Facturen versturen. Uiteindelijk nog 99 euro moeten betalen voor dat nutteloze begeleidingsgesprek. Nu gelukkig wel een notaris die daadwerkelijk notarieel recht heeft gestudeerd èn mijn vragen beantwoordt.

Heel eenvoudig en goede service

Hebben ons testament bij Thuisnotaris gemaakt. Prima ervaring. Kregen na het beantwoorden van de vragen een gesprek met een hele vriendelijke en deskundige dame. Die heeft nog een paar dingen voor ons aangepast. Ondertekenen bij de notaris in Amsterdam ging heel soepel. We raden Thuisnotaris graag aan!

Prijs/kwaliteit : dikke 10.

Bij het controleren van de telefonisch opgestelde testamenten was 1 cruciaal punt niet opgenomen maar dat werd door Thuisnotaris direct in orde gemaakt . Het tekenen bij notaris Zwaveling in Capelle a/d IJssel verliep uitstekend.De zeer deskundige notaris nam beide aktes op gemak helemaal door en wees op punten die beter konden en paste dat voor het tekenen ter plekke aan . Ook gaf hij heel goed advies (via de telefoon ) aan mijn echtgenote die niet het nut van een testament inzag.

Uitstekend geregeld

Als wij opnieuw een testament zouden laten opstellen, dan kozen we wederom voor de thuisnotaris Alles duidelijk uitgelegd en goed geregeld, voor een goede prijs, dichtbij en als er vragen zijn is dit snel helder, wat de mogelijkheden zijn voor je persoonlijke situatie is ook aan gedacht Kortom, waarom zou je meer betalen als het ook zo kan

Het proces was helder en duidelijk en leverde de juiste testamenten op

Wij hebber op internet gezien dat Thuisnotaris goede recensies had. Aanmelden ging gemakkelijk. Contact was goed en conform wat beloofd was. Bereikbaarheid prima en bij correcties werd dat direct aangepast. Ook bij het geselecteerde notariskantoor ging alles naar wens en afspraak. Kortom; wij hebben goede testamenten gekregen en Thuisnotaris heeft daarbij een mooie ondersteunende rol gespeeld.

Makkelijk!

Eenvoudig geregeld voor een prima prijs. Super dat we nog een gesprek kregen voordat we naar de notaris gingen. Had nog een paar vragen en die werden prima beantwoord.

Uitstekende service

Wij stonden bijna op het punt om naar een notaris te gaan voor ons testament. Tot we van een familielid hoorden over de goede ervaringen die hij had met Thuisnotaris. Aanvankelijk waren wij ook wat huiverig om dit digitaal te regelen. Zeker gezien onze leeftijd (76). Maar ook onze ervaring was bijzonder positief. Alles werd stap voor stap heel goed en helder telefonisch met ons doorgenomen door de deskundige van Thuisnotaris. Ook onze vragen werden duidelijk beantwoord. Niets dan lof voor de goede begeleiding. Toen we bij de vriendelijke notaris kwamen om te tekenen, werd ons hele testament nogmaals gedetailleerd met ons besproken. Kortom, een prima manier om onze nalatenschap te laten vastleggen.

Deskundig en soepel testament en leventestament opstellen.

Direct bij het eerste contact ervaarde wij de deskundigheid en de vele mogelijkheden die er zijn. het opstellen en invullen van de wensen worden uitstekend toegelicht. Je kan eventuele keuzes altijd wijzigen, heel prettig. De eindversie wordt dan ook nog helemaal doorgesproken waardoor het allemaal goed aanvoelt. De afspraak en ondertekenen van het testament bij de notaris verliep prettig.

Prima en snel geregeld door Thuisnotaris

We zijn snel en zeer deskundig geholpen door medewerker van Thuisnotaris bij het opstellen van onze testamenten en levenstestamenten Al onze vragen zijn beantwoord en de uitleg was helder en duidelijk.

Dank voor alle hulp

Ik had vorige week een negatieve review achtergelaten. Later kreeg ik van Thuisnotaris een mail met oprechte verontschuldiging. Bovendien werd ik bedankt voor de nieuwe inzichten die zijn verkregen. Ook is mijn testament naar tevredenheid afgerond. Deze manier van eerlijk communiceren verdient een pluim.

Super makkelijk

Alles ging makkelijk. Van de aanvraag tot het persoonlijke telefonische doorlopen van de contracten. Alleen het tekenen bij de ‘echte’ notaris in Capelle a/d IJssel was een beetje teleurstellend. Kon geen lachje af, werd gewoon weggekeken, zo snel mogelijk opzouten! Waarschijnlijk omdat hij niet zijn gewoonlijke dikke buit kon binnen halen? Of was het gewoon altijd een lul? Maar over het geheel ben ik dik tevreden!

Met de professionele en prettige ondersteuning van de Thuisnotaris kun je thuis heel goed je testame

Heel prettig om in je eigen omgeving je testament op te kunnen stellen. Je wordt online op een toegankelijke manier langs alle items geleid. Heb je een vraag dan is er direct telefonische ondersteuning beschikbaar. Het persoonlijke contact met de expert vond telefonisch plaats op een vooraf gemaakte afspraak over datum en tijdstip.

vriendelijk, behulpzaam en vakkundig geholpen door Thuisnotaris

het hele proces van invullen vragen, gesprek met specialist, en opstellen akten liep uitstekend. Het gesprek werd door middel van een verslag teruggekoppeld, een opdrachtbevestiging gaf precies aan hoe wij de akten wilden hebben, en bij de documenten zit een duidelijke toelichting. De specialist was vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Wij wilden achteraf nog wat veranderen, dat was geen probleem.

Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

Na een beetje lastige start bij de Thuisnotaris, werd ik tijdens een eerste korte gesprek op het goede spoor gezet van testamenttool.nl. In de tool konnik makelijk mijn keuzes invullen. Na het invullen kreeg ik kon ik een telefonische controle afspraak regelen om de puntjes op de i te zetten. Dat was een duidelijk en prettig gesprek. Wat verbeterd kan worden is het aantal onduidelijke mailtjes dat wordt verstuurd als je iets niet helemaal goed invult. Wees duidelijker dat je naar testamenttool.nl moet gaan om daar alles verder on te vullen.

Goede akten voor een schappelijke prijs.

Mijn echtgenote en ik hebben bij Thuisnotaris testamenten en levenstestamenten laten opstellen. Hiervoor ontvingen we vooraf uitgebreide informatie, waardoor het opstellen van die akten met telefonische hulp efficiënt verliep en tot goede resultaten leidde. De prijs/kwaliteitverhouding beoordelen we als zeer gunstig.

Strakke voorbereiding door goede uitleg en informatie

Online worden de begrippen goed uitgelegd. De ondersteuning telefonisch verloopt vlot. Documenten zijn online samengesteld en met 1 bezoek aan de notaris vastgelegd. Een zeer prettige manier van werken.

Duidelijk, goed begeleidt en ter plekke ook nogmaals goed nagekeken, en gewijzigd zodat het testament precies zo is zoals wij het wilden. Notaris heeft het goed nagekeken en uitgelegd voor ons om fouten te voorkomen.

Aphroditestraat 37

5047 TW Tilburg

Over Thuisnotaris

Bij Thuisnotaris stel je eenvoudig zelf je testament, levenstestament of samenlevingscontract op. Wij zijn de enige online notaris met persoonlijk contact. Je spreekt altijd je situatie door met onze expert voordat je die gaat ondertekenen. Maar we kunnen je ook helemaal begeleiden. De Consumentenbond geeft Thuisnotaris alleen maar pluspunten.