Het digitale proces leidt je uitstekend door de testament problemen. Ook het telefonisch contact was adequaat en deskundig. In de afsluitende ronde kwamen de testamenten digitaal met een bijlage waarin zeer duidelijke uitleg van alle belangrijke punten werd gegeven. Ook de afronding was prima. Tot slot hebben wij de testamenten ondertekend bij notariskantoor Sterel in Amsterdam. Wij werden daar vriendelijk ontvangen en werden uitvoerig geïnformeerd door de heer Boerboom. Wij zijn zeer tevreden, het betrof 2 levens- en 2 gewone testamenten

Netjes,duidelijk en zorgvuldig

Uitgebreide uitleg telefonisch en online. Geduld met uitleggen van vragen. Helemaal goed,voor een goede prijs

Makkelijk

Duurder dan verwacht

Ik ben heel blij met de Thuisnotaris en het persoonlijke contact aan het eind!

Het was pittig om zelf mijn/ons testament en levenstestament op te stellen. Maar door stap voor stap de aanwijzingen op de site van de Thuisnotaris op te volgen kwam de zaak tot stand. Het invullen van de persoonsgegevens van alle betrokkenen zou m.i. gemakkelijker kunnen, nu moesten dezelfde gegevens meerdere keren worden ingevuld. Het was heel fijn om samen met een expert alles nog een keer door te spreken, zodat alle puntjes op de juiste i komen. Dit geeft rust.

Helder en duidelijke communicatie

In één woord GEWELDIG. Geen poespas. Helder en duidelijke communcatie. Alles wordt goed uitgelegd. Echt een aanrader!

Duidelijk, fijn om iemand even te spreken

Het beantwoorden van de vragen is goed te doen. Ik vond het telefonische gesprek heel fijn om te hebben. hierin werd alles rustig doorgesproken en konden ze mijn vragen beantwoorden.

Aphroditestraat 37

5047 TW Tilburg

Over Thuisnotaris

Bij Thuisnotaris stel je eenvoudig zelf je testament, levenstestament of samenlevingscontract op. Wij zijn de enige online notaris met persoonlijk contact. Je spreekt altijd je situatie door met onze expert voordat je die gaat ondertekenen. Maar we kunnen je ook helemaal begeleiden. De Consumentenbond geeft Thuisnotaris alleen maar pluspunten.