Goed geregeld

Zeer ervaren monteurs vriendelijke

vriendelijk, efficient en goed resultaat

vriendelijk, efficient en goed resultaat

Ik ben prima geholpen. Helaas geef ik maar 3 sterren.

Afwerking redelijk netjes. Niet alle gaten afgedicht en ventilatieroosters bij thuis komst waren scheef. Het werd helaas door onderaannemer uitgevoerd waar ik niet mee in zee wilde gaan. Ik had dit niet na gevraagd.

Top service!

Een oud huis met een kruipkelder en vloerverwarming, zonder isolatie werkt dat voor geen meter. Gelukkig kwam ik in contact met Renovatie Totaal! Na een bezoek om te zien wat het beste voor ons zou werken, is de afspraak ingepland en de isolatie geplaatst. Erg tevreden met dit bedrijf! Snel een afspraak in kunnen plannen, onwijs nette gasten die de isolatie kwamen leggen, super vriendelijk en duidelijk in wat ze aan het doen waren! Heel erg blij mee!

Redelijk goed en vakundig

Bij de afspraak die al ruim van te voren gepland stond was er een probleem dat er niemand kwam opdagen. Na zelf diverse telefoontjes te hebben gedaan kreeg ik de adviseur die bij mij over de vloer was geweest te pakken en die ging achterhalen waarom er niemand was gekomen. Bleek de monteur ziek te zijn scheen het en kon de afspraak niet doorgaan. Er moest een nieuwe afspraak gemaakt worden die wel gewoon door ging. De monteur een pool kwam alleen de vloer isoleren en dat heeft hij keurig en netjes gedaan. Alles is verder netjes gedaan en afgewerkt. Daar de monteur met eigen vervoer was waren de rollen en rest van de spullen door iemand met een busje gebracht. Helaas is de overgebleven rol isolatie (staat nog in mijn schuurtje) opgehaald. De monteur heeft net werk afgeleverd waar ik erg tevreden over ben.

Nette vriendelijke mensen

Nette vriendelijke mensen. Doen hun werk goed en netjes. Laten alles netjes achter.

Uitstekende werk geleverd

De aanvraag verliep snel, evenals de offerte. Bij vragen werd duidelijk aangegeven hoe een en ander werkte. Er werd voor mij een goed advies gegeven. Het slopen en het isoleren verliep zeer vlot en er werd prima werk opgeleverd. De mensen ruimden elke dag alles na afloop netjes op. Facturatie ging goed. Erg fijn was dat je met de ontvangen informatie zelf zonder problemen de isolatiesubsidie kon aanvragen. Alles wat gevraagd werd had ik ontvangen. Absoluut een aanrader.

Te vreden

Ze zijn professional en heel vriendelijk. Ze zijn heel hulpzaam. Tot nu toe snel geholpen en snel te bereiken. Met resultaat van de spouwmuren isolatie ben ik heel tevreden mee. Renovatie Totaal zeker aan te raden!

Renovatie Totaal leverde goed werk bij onze dak- en vloerisolatie, luisterde naar onze wensen.

Mijn ervaring met jullie diensten was over het algemeen positief. Jullie hebben dak- en vloerisolatie bij ons uitgevoerd en het resultaat is naar tevredenheid. Het enige verbeterpunt was de planning, die niet altijd even soepel verliep. Desondanks luisterden jullie goed naar onze wensen en lieten zien dat jullie echt om de klant geven.

Goede kwaliteit en service!

Prima uitvoering en service (aanvraag subsidie).

Contact vooraf goed. Uitvoering naar behoren gedaan

Gewoon netjes

Waar voor je geld

Jammer van de subsidie

Ik was heel blij met het voorstel zoldervloer isolatie in plaats van dakisolatie. De jongens die hier waren waren ook erg netjes en vriendelijk. Alleen werd de subsidie te hoog voorgesteld, bij 2 maatregelen krijg je het dubbele van 1 maatregel. Daar had Bart wel eerlijk over mogen zijn. Nu overheerst de teleurstelling achteraf terwijl ze gewoon prima werk hebben geleverd

Fijne betrouwbare partij

Dachten goed mee, waren flexibel en kwamen met gepaste oplossing.

heel tevreden

heel goed werk geleverd

goed advies en keurig werk geleverd

Goed advies, duidelijke factuur, mogelijkheden van subsidie helder en keurig werk geleverd.

Vakbekwame mensen die weten wat ze doen

De mensen van Renovatie Totaal komen zeer professioneel over bij mij.

Absolute professionals! Zeer prettige en goede ervaring met Bas en Samir!

Tijdens het verduurzamingstraject van een grote kantoorvilla hebben ze goed meegedacht en de beste oplossing voorgesteld die we later ook door deze partij hebben laten uitvoeren. De uitvoering was snel uitgevoerd, de mensen in het kantoor hadden er minimaal last van en wij werden goed ontzorgt.

Super!

Blij met mijn isolatie en de geleverde service

Molensteyn 3 e

3454 PT Utrecht

Over Renovatie Totaal

Renovatie Totaal staat synoniem voor vakmanschap, toewijding en innovatie in de wereld van isolatie. Als toegewijd isolatiebedrijf streven we ernaar om woningen te transformeren en te verduurzamen door middel van geavanceerde isolatietechnieken. Onze benadering is persoonlijk en klantgericht, waarbij we de wensen en behoeften van onze klanten centraal stellen. Bij Renovatie Totaal geloven we in transparantie, eerlijkheid en het leveren van uitstekende resultaten tegen scherpe tarieven. Ontdek hoe we uw huis kunnen omtoveren tot een energiezuinige en comfortabele omgeving waar u zich echt thuis voelt.