Professioneel, klantvriendelijk en slagvaardig.

Ik werd professioneel over opties ingelicht. De medewerker(s) zijn slagvaardig en deskundig.

Nefkens betrouwbaar en vertrouwd met uitstekende service

Ook met een kleinere klus zoals koplampje vervangen werd ik snel en vakkundig geholpen. Een vertrouwd bedrijf met al jaren bekende, vertrouwde gezichten. Blij met de verleende service.

een prima service !

Een vriendelijke en gastvrije behandeling tijdens het wachten.

Mijn ervaring met jullie zijn altijd goed

Na onderhoud is de auto altijd perfect versnellingen werken soepel remmen perfect Ben tevreden

Uitstekende service

Lease-auto voor grote beurt. Prima service.

Naar wens

Netjes en correcte dienstverlening.

prima snel afgehandeld

Al hoe wel de afspraak vaak ver vooruit moet worden gepland, werd het correct uitgevoerd

Goede service!

No nonsens, duidelijke uitleg en goede service.

Correcte afhandeling onderhoud. Prettige bediening.

Beleefde, prettige en service gerichte behandeling

Fijne garage

Ik kwam voor een apk en onderhoud was pas later gepland Toen ik de auto kwam ophalen was tevens het onderhoud gelijk uitgevoerd Prima actie scheelt weer een dag gehannes met omruilen auto's e.d Helemaal tevreden

prima APK beurt

Jammer dat er een vieze vlek is achtergebleven op de vloer van de passagiersplaats

Slechter dan slecht

Als medewerker van Stedin kan ik vermelden dat dit de slechtste nefkens is van allemaal. De kleinere nefkens in doorn is al beter dan jullie met hun service. Ik heb een melding gemaakt bij mijn werkgever en bij alphabet. Service 0

Een kleine tip, wellicht goed om de leenfietsen wat te vernieuwen

Slecht bereikbaar

Auto al om 8.00 gebracht begin van de middag pas rapport uitgebracht aan mij. Er was geen contact te krijgen met de werkplaats3 x gebeld maar geen enkele keer contact over de banden wissel Halverwege de middag eindelijk terug gebeld en gezegd dat die nieuwe banden maar zitten heb haast moet om 16.30 in Amsterdam zijn. Kon mn auto pas om 15.30 ophalen ( om 8.00 uur gebracht). De leenauto was ook niet afgetankt toen ik deze mee kreeg. Hoefde gelukkig alleen maar naar Zeist heen en weer. Helaas dus geen 5 sterren voor jullie

Het kan altijd beter!

Er staat nog een vraag per mail open i.v.m. een in de kofferbak aangetroffen "onderdeel". En ik mis het digitale inspectierapport.

Vriendelijk en competent

Kleine beurt. Mijn europa dekking voor de Wegenwacht was niet verlengd, deze werd alsnog gratis toegevoegd.

Ik krijg een auto terug die slechter is dan dat ik hem bracht

Een scheur in de kleppendeksel zat er niet in toen ik hem bracht.

Geweldig!

Goede communicatie en eerlijke prijzen plus advies.

Prima service, via e-mail bericht over event. reparaties. Wel miste ik dit jaar de e-mail herinnering aan de afspraak.

Alles is goed gekomen.

Oké.

Wachttijd was heel lang

Daarna goed geholpen

Goede ervaring bij Nefkens Amersfoort

Mijn auto had een defect en ik kon gelukkig dezelfde dag nog terecht voor een diagnose. De oorzaak bleek een kapotte waterhuis en carterslang te zijn. Helaas waren de onderdelen niet op voorraad, maar deze werden direct besteld. Gelukkig kon ik via Nefkens een huurauto regelen, zodat ik gewoon naar mijn werk kon en mijn kinderen naar school kon brengen. De communicatie was duidelijk, alles gebeurde in goed overleg en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden. Na ongeveer twee weken was mijn auto volledig gerepareerd. Al met al een prima service en een goede ervaring!

uitstekend

keurig heen en terug gebracht; auto gewassen handrem nu wel erg zwaar omhoog maar deze reparatie was overeenkomstig mijn verzoek

Snel en goed !

Prima ervaring

Ik ben goed geholpen. Een medewerker reed de leenauto voor. Ik kreeg netjes een sms-bericht toen de auto klaar was. Ook het ophalen verliep snel. Wel zou het fijner zijn om de volgende keer een vergelijkbare leenauto mee te krijgen. Nu kreeg ik een schakelauto mee, terwijl ik gewend ben met een automaat te rijden.

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort