Mijn auto is bij Nefkens in goede handen.

Afspraak maken verloopt soepel. Afspraak is afspraak. Zoals afgesproken staat er een fiets voor mij klaar, krijg ik bericht van wat er aan de hand is. Het zogenaamde diagnoserapport. Dan weet je waar je aan toe bent. Hoe lang t duurt, hoeveel t gaat kosten. En om vijf voor vijf is de servicebeurt 100.000 km verricht en staat mijn auto gewassen, gezogen voor mij klaar.

Het te verhelpen APK deel was bekend en binnen 1 uur verholpen.

Koffie stond klaar en na 1 uur kon ik naar huis. Alles werd vlot verholpen en APK deel kreeg ik mee naar huis.

Prima service.

Prima service en klantvriendelijk.

Prima!

Zoals het hoort.

Matig

Of ik een elektrische leenfiets kon meekrijgen na het afleveren van mijn auto voor een onderhoudsbeurt. Antwoord, ze zijn allemaal stuk. U kunt wel een gewone fiets meekrijgen. Tip: zorg dat er altijd elektrische fietsen klaar staan voor klanten die daar gebruik van willen maken.

goede service

receptie en monteurs denken ook mee, waardoor alles soepel verloopt

zeer goed

Minder prettig dan de vorige locatie

Heel onrustige wachtruimte. Weinig ruimte om de auto te parkeren. Verder alles wel als vanouds

Balie ontvangst prima

Digitaal gemaakte afspraak stond niet goed in het systeem, daardoor veel tijd aan de balie doorgebracht en was er geen tijd om banden te vervangen

Erg vriendelijk en vakkundig

Prettig

Goed geholpen

Snelle service

Reparatie is goed gedaan.

De duur van het verhelpen was langer dan gewenst, en dat was voor mij even puzzelen, maar niet onoverkomelijk.

Probleem niet opgelost

Afgewimpeld met 1001 smoesjes waarom het rare geluid dat mijn remmen maken horen bij mijn nieuwe auto. ‘U rijdt te weinig. Oh, rijdt u veel? Dan komt het omdat u teveel rijdt. Lange stukken zeker? Had u dit in vorige auto’s niet? Tja, dan hoort dit geluid gewoon bij nieuwe auto’s. Was uw vorige auto uit hetzelfde bouwjaar? Oh, dan komt het omdat hij hier lang heeft stilgestaan’. Het zal wel.

Heel prettig ontvangen bij afgifte auto en bij ophalen minstens zo goed!

Zie hierboven.

Goed en duidelijk

Ben weer net zogoed geholpen als elke keer in bij jullie kom net mijn auto. Meteen goed afgesproken wat er moest gebeuren en welke kosten ik kon verwachten. Wat mij alleen tegenvalt is dat een afspraak plannen 8 weken duurde voor ik aan de beurt was. Nu was het een servicebeurt, maar als je echt wat mankeert is dit veel te lang en wordt je gedwongen om bij een andere garage te gaan kijken.

Prima voor zover ik het kan beoordelen.

Vriendelijke medewerkers. Omdat ik absoluut geen verstand van auto’s heb vertrouw ik volledig op jullie kunde.

prima dealer

goed onderhoud. Vriendelijke bediening. Ik kom hier graag terug!

Slecht

Heb de auto met een storing gebracht en uitgelegd wat er mis is. Na 1 dag en nota van 180 euro als goed afgeleverd. Alleen de storing waar voor gebracht nog het zelfde. Geen enkele garantie of service.

Van telange wachttijd . Je wordt niet spontaan geholpen.

Te lange wachttijd bij de balie

Optimale service

Geweldige service.

Gewoon goed

Goed ontvangen Goeie diagnose, duidelijk Prima overdracht bij ophalen. 1 puntje van aandacht: vervangende auto was niet afgedankt.

Helemaal top

Helemaal to

Zeer tevreden!

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Afspraken nagekomen, en auto op tijd weer gereed!

Goede service, aardige medewerkers

Snel en goed geholpen

Prima.

Werkplaats heel servicegericht, alleen communicatie vaak lastig (via centrale receptie).

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort