Auto gebracht voor een beurt waarbij de distributieriem zou moeten worden vervangen. Werd in de loop van de middag gebeld dat de auto niet meer dezelfde dag klaar zou zijn gezien de werkzaamheden die moesten worden gedaan. Ik moest echter de volgende dag 's ochtends naar Duitsland wat dus een probleem gaf. De monteur heeft die avond overgewerkt zodat de auto de volgende ochtend op tijd klaar stond. Dit werd door mij uiteraard zeer gewaardeerd.

slechte afspraak en receptie.

Eerst een afspraak gemaakt via internet, kon al binnen 2 weken een afspraak maken. Bij de receptie bleek dat er geen afspraak was gemaakt, terwijl ik wel een bevestiging had ontvangen. Op dat moment kon ik niet geholpen worden voor een service beurt. Om een nieuwe afspraak te maken was op dat moment niet mogelijk ivm. een computer storing. Werd later terug gebeld voor een nieuwe afspraak, 5 weken later. Op deze afspraak wilde ik wachtten voor een kleine onderhoudsbeurt, dit was mogelijk. De onderhoudsbeurt duurde 3 uur, terwijl de auto (na de beurt) al drie kwartier op de parkeerplaats stond. Ik ben toen maar eens gaan vragen hoe het met mijn auto stond. Ik kreeg de opmerking dat de map er waarschijnlijk net was neergelegd. Vervolgens kwam er nog een opmerking als; ik ben net met pauze geweest. jammer dat bij zo'n groot bedrijf maar een man de receptie kan afhandelen.

Redelijk goede service

Wat mij opviel tijdens mijn bezoek was dat de mensen bij de balie van de werkplaats zich een tol in de rondte werkten, terwijl de medewerkers van de verkoop niks leken te doen ook de stagiair niet. Het lijkt wel of er een grote kloof tussen beide afdelingen zit. Niemand hielp terwijl de wachtrij bij de receptie alleen maar groter werd. Complimenten voor de werkplaats receptionisten, die ondanks de grote drukte, toch rustig en vriendelijk bleef naar de klanten. Ik kwam daar voor aanlopende/ piepende remmen en had niet echt de indruk dat ze met een echte oplossing kwamen. De remmen piepen nog steeds en dat is erg irritant.

Geen poes pas, alles naar verwachting

Netjes contact opgenomen voordat zaken worden vervangen, duidelijk rapport waarin staat wat de status van de diverse onderdelen van de auto zijn

Niet duidelijk, slechte communicatie en gaat veel fout.

Ten eerste de auto inleveren in de morgen en dan wordt er gezegd wat er op de planning staat, dat klopte al niet. Hadden ingevuld alleen APK op internet, maar er ook stond onderhoudsbeurt bij en dat er een dag daarvoor contact was geweest over een vaste prijs wat niet zo was. Uiteindelijk alles aangepast naar alleen APK en mijn nummer ipv mijn vriendin opgeschreven. Berichtje gekregen in de loop van de ochtend over wat er moest gebeuren om door de keuring te komen, daar goedkeuring voor gegeven. Rond half vijf nog niks gehoord, dus gebeld. Er was niemand van de werkplaats te bereiken, dus een terugbelverzoek gevraagd (Ze moeten nog steeds terugbellen naar mij). Later werd mijn vriendin gebeld dat de auto moest blijven, omdat er onderdelen niet meer geleverd werden die dag en ze zouden ons de volgende dag op de hoogte houden. Om 16.30 uur volgende dag beiden nog niks gehoord van jullie, dus zelf weer gebeld. De mevrouw die ik aan de lijn had was niet op kantoor aanwezig (net als gister) dus weer een terugbelverzoek. (ook daar wachten we onderhand nog steeds op) Ineens om 17.15 uur een berichtje dat de auto opgehaald kan worden, alles in het werk stellen om zo snel mogelijk naar Amersfoort te komen vanuit Soest. Ik bel in de auto wederom om te vragen dat het niet erg is dat we ivm de drukte misschien wat later zijn dan 18.00, krijg ik weer iemand aan de lijn die niet op kantoor is en zegt dat de werkplaats dicht is om 17.00 uur en de auto niet meer opgehaald kan worden en het de volgende dag om 8.00 uur kan. Daar kreeg mijn schoonvader te horen dat het dus wel had gekund. Al met al geen goede ervaring door hele slechte communicatie van jullie uit en ik vind het ook schandalig dat er dingen op de lijst staan die met ons afgesproken zijn, terwijl dat helemaal niet zo was.

Slechte communicatie

Ik heb niet tot nauwelijks informatie gekregen van nefkens over waar mijn auto stond, wat er mee aan de hand was en hoe lang het zou duren. Ik ben zelf maar een keer langs gereden om verhaal te halen.

Prima, snel en vakkundig.

Wel een opmerking; de factuur met omschrijving leidde tot verwarring bij de lease maatschappij. Niemeerdoen. Heeft wat tijd gekost om het op te lossen.

Ik kwam even tussendoor voor controle van mijn banden, werd heel fijn geholpen.

Heel goed en zo even tussendoor geholpen

Krappe planning die niet werd gehaald

Helaas werd de planning voor het vernieuwen van mijn banden niet gehaald. Dit heb ik met de servicemedewerker die mij te woord stond besproken. Ik heb aangegeven dat er beter een te ruime planning kan worden opgegeven die uiteindelijk makkelijk worden gehaald, dan een te krappe planning waardoor je als klant met je eigen afspraken in de knoop komt.

Oké.

Ik heb lang moeten wachten op het uploaden van mijn GPS. Das uiteindelijk niet gelukt. Maar de bejegening was vriendelijk en correct. En er is een vervolgafspraak.

Alles ging uitstekend

Al vele jaren vaste klant voor onderhoud/APK. Vaak (kleine niet technische dingetjes) die maakten dat ik geen 5 sterren kon geven, maar dit keer liep alles gesmeerd. Leenfiets was goed, de auto was door de wasstraat geweest toen ik 'm weer ging ophalen en ook was de auto weer oké bevonden. De rekening is natuurlijk altijd weer even slikken maar een auto is nu eenmaal duur.

Netjes geholpen!

Na wat problemen met de mokka, gaat het nu prima. Geen rare geluiden meer het heeft even geduurt maar nu gaat het goed en hopenlijk blijft dat zo.

Het ging om slechts het vervangen van een lamp, maar prima en snel geholpen.

Prima.

Ik had 14 dagen geleden een afspraak gemaakt

Toen ik de auto bracht moest ik voor de vervang auto 50€ betalen zeer klant onvriendelijk toen ik de auto kwam ophalen moest ik nog een uur wachten terwijl ik hem al om 8 uur bracht

Keurige organisatie

Van begin tot eind goede behandeling

moet toch beter!

1.Toegang tot Peugeot op nieuwe lokatie onduidelijk, gevaarlijk en rommelig. 2.Onvoldoende parkeerplaats. 3. Na uitgebreide bespreking vooraf met medewerker kreeg ik opnieuw alsnog een uitgebreid in te vullen rapport ( online) ter beantwoording toegezonden; waarom ? 4.Verkeerd onderdeel besteld of ontvangen waardoor weer een dag vertraging ( motortje voor ruitenwisser) 5. dure rekening voor de diagnosestelling dat mijn airco voor koeling niet in orde was 6. Zeer lange wachttijd voor een afpraak Overigens ben ik zo goed mogelijk geholpen door mijn baliemedewerker !

Niets te klagen

Kom al 40 jaar in dit filiaal, altijd prettig geholpen, goeie servcie, fijne mensen.

very good overall experience!

good advise and excellent work!

Vakbekwaam en vriendelijk

Prima en correcte uitvoering van de gang van zaken..

Zeer klantvriendelijke benadering, ook op mijn vraag om de autoradio weer opnieuw in te stellen op de FM zenders werd gehoor gegeven..

Netjes geholpen

Prima gewerkt ,alleen jammer dat men mijn verzoek om de auto wat sneller terug te krijgen n.a.v een calamiteit(geboorte kleinkind) niet kon inwilligen .

Vriendelijk en netjes geholpen aan de balie.

Mis wel de bekende gezichten achter de balie na de verhuizing

Wereld Klasse!!!!

Hartelijke ontvangst. Aandacht voor je vragen/wensen. Comfortabele zit, bij wachten, afgezien van het koffie-apparaat, dat knoertveel lawaai maakt.

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort