Onderhoud en APK prima uitgevoerd. In de communicatie enkele aandachtspunten.
Onderhoud en APK prima uitgevoerd. In de communicatie enkele aandachtspunten.
Ik kreeg een SMS, met daarin een verwijzing naar een mail met daarin een link naar een webpagina, waarop de constateringen vermeld waren. Hierop kon ik aangegeven of ik dit wilde uitvoeren of telefonisch contact wilde hebben. Of op dat moment niet wilde laten uitvoeren. Of dit noodzakelijk was voor de APK en wat er zou moeten gebeuren als ik het op dat moment niet wilde laten uitvoeren.
Op zich is deze pagina een handig hulpmiddel bij een gesprek en om aan te geven of ik iets op dat moment wel of niet uit wil laten voeren. Ik probeerde telefonisch contact te krijgen, waarbij ik in een wachtrij werd gezet. Het duurde mij echter te lang zonder verdere informatie, dus heb ik opgehangen.
Het was dat ik een berichtje verwachtte, dat ik zeer regelmatig op mijn telefoon keek en het SMS-bericht zag. Normaal ligt mijn telefoon buiten bereik en gehoorsafstand. Ik was thuis, zodat ik deze op mijn PC kon bekijken. Ik weet niet of deze op de telefoon voldoende goed te lezen is. Tevens heb ik van die pagina een afdruk gemaakt, zodat ik de gegevens volgend jaar bij de hand heb (met name profieldiepte banden).