Alles prima

Zoals altijd is de beurt weer prima verzorgd.

Zeer slecht

De bereikbaarheid is superslecht. Na een keuzemenu tot 2x toe ruim 20 minuutjes gewacht om bij ‘nog 1 beller voor u’ de verbinding werd verbroken. Er wordt simpelweg niet opgenomen. Onderhoud laten doen icm haal- en brengservice. Allereerst te laat op de ochtend pas opgehaald, de opmerking die ik had mbt piepende remmen na te kijken, is onvoldoende of niet bekekenen. Ze piepen en kraken nog steeds. En tot overmaat van ramp krijg ik de auto beschadigd terug. De brug stond iets hoger dan gedacht????? Hoe dan? Voor mij nooit meer.

Service met een glimlach!

Zeer goed geholpen door de service adviseurs, hebben fijn meegedacht en handelen alles snel en correct af.

Prima geadviseerd en uitgevoerd wat nodig en gevraagd was.

Teveel vraagtekens bij een beurt waardoor ik twijfel over de integriteit.

Er zijn teveel ervaringen die ik twijfelachtig vind: - op de factuur van de beurt staan kosten voor sproeiervloeistof: dat zou eigenlijk gratis moeten zijn omdat ik een VIP-kaart heb, - in het diagnoserapport staat dat er een lampje vervangen moet worden, daar worden ook kosten voor gerekend, maar dat valt ook onder de service van de VIP-kaart, - er hoefde alleen een beurt te worden uitgevoerd zonder APK maar ik krijg een diagnoserapport waarbij er wordt uitgegaan van een APK-keuring (kost me veel tijd en moeite om te bellen en dit recht te zetten), - ik krijg bij het ophalen van de auto geen toelichting op diverse punten die ikzelf had aangebracht. Er zijn kosten voor gerekend maar ik krijg niet de indruk dat er wat aan gedaan is.

Alle instellingen gewijzigd

Onderhoud aan de auto was goed, maar alle instellingen van de auto waren aangepast: stoel, licht, spiegels. Dat lijkt mij niet nodig.

Fijn onthaal, goede service!

Helemaal goed!

Goede service en er wordt niks gedaan zonder overleg. Ik heb een 9 gegeven als cijfer omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering

Apk.

Kon geen info krijgen van het bestelde produkt die vervangen moest worden.. Waardoor de busv een dag lange bij de garage moest blijven.

Snelle en correcte service

Alle werkzaamheden zijn conform afspraak en prijs uitgevoerd.

Netjes en correct afgehandeld

Alles volgens planning

Communicatie goed, auto schoon afgeleverd

Goed geholpen

Onderhoudsbeurt prima verlopen

Snel en op tijd geholpen. Kon er op wachten. Maken van een afspraak duurt aan de lange kant (2 maanden).

Uitstekend geholpen

Onderhoud en APK. Tijdens het onderhoud werd ik even gebeld over vervanging van ruitenwisserblad achter, de remmen die moesten worden schoongemaakt en een band die op termijn moet worden vervangen. Nuttige informatie en alles opgelost!

Afspraken keurig uitgevoerd. Netjes geholpen

Top geholpen!

Moeilijk om alle missers goed te maken

Wij hebben meerdere auto’s bij H&H lopen, maar vanaf laatste jaar is de service super bedroevend. Voorlopig bestellen wij geen auto’s meer via H&H.

Perfect geregeld!

Alles verliep gladjes en zoals afgesproken!

Snel en vriendelijk geholpen.

Zonder afspraak een klein defect snel verholpen.

Prima service, conform afspraak en boven verwachting

Prima gedaan wat er gevraagd is, duidelijke terugkoppeling gehad over de uitgevoerde werkzaamheden, en nog even netjes door de wasstraat, mijn auto zag er weer top uit (en reed heerlijk).

Vriendelijk, betrouwbaar en vlot.

Ondanks de drukte kon ik gelukkig nog op tijd een APK en grote beurt voor onze auto afspreken. Binnen een dag werk was onze Berlingo weer tiptop in orde!

Uitstekend geholpen

Keurig geholpen. Technisch heb ik geen verstand van auto's, maar vertrouw op de inzet en expertise van Nefkens.

Meegedacht, goede en snelle service

Fijn en professioneel geholpen

Amsterdamseweg 151