We hadden een onduidelijk probleem (rammel). Monteurs hebben alles nagekeken en gesmeerd. Lijkt geen technisch probleem. Daarna met monteur een proefrit gemaakt. Lijkt nog minimaal te zijn. Voorlopig geen verdere actie. Mogelijk een draagarm. Ze willen ons echter niet op onkosten jagen wanneer dit niet noodzakelijk is. Een andere garage zou roepen, vervangen.

Klantvriendelijk en professioneel

Prima behulpzaam personeel

Niet best

Koplampen afgekeurd voor apk. Vervangen kostte € 886,00. Zelf schoongemaakt en weer als nieuw kosten € 0,00. Toen ik dat wilde laten zien was de reactie dat dat niet kon ivm ziekte personeel. Ik kon een nieuwe afspraak maken voor eind Juni, Dit ivm mijn vakantie. Mijn mening is en bleef lampen voor apparaat zetten en de koplampen testen. Uiteindelijk ik je is dit gedaan en werd de auto goedgekeurd. Waarom het advies was nieuwe koplampen begrijp ik niet. Met goed schoonmaken en advies van een automonteur ben nu € 866,00 goedkoper uit. Dit riekt naar een verdien model Ik overweeg om een volgenden keuring niet meer door jullie te laten uitvoeren. Met vriendelijke groet Sille van Welzenis

Telefonisch volledig onbereikbaar

Na aflevering auto is het onmogelijk gebleken om een update vwb onderhoud en beschikbaarheid van de auto te krijgen

Gewoon zoals het hoort.

Erg vriendelijk, goede uitleg, gedaan wat nodig was. Ik ben weer zeer tevreden.

Prima verlopen

Afspraak maken ging soepel, netjes geholpen. E-Mail gekregen over wat nodig was, met foto s en het bedrag wat ik moest betalen. Keurig.

Niet erg goed.

Koppeling die een tijdje geleden gemaakt is bij jullie.Na een paar weken weer niet goed. Mag toch verwachten als de auto dagen lang in de garage heeft gestaan bij jullie,dat het gemaakt is !

Zoals gewoonlijk weer prima

Zoals gewoonlijk ook deze keer weer uitstekend

Prettig

Jammer dat ik naast de lange wacht op het onderdeel ook nog lang moest wachten op een afspraak

Lang wachten: ruim 5 weken op onderdeel en ruim 5 weken op een afspraak. Kon geen fiat geven op de werkzaamheden, omdat de werkzaamheden van maart in de mail stonden en niet het roetfilter en extra werkzaamheden. Moest extra moeite doen om dit telefonisch te regelen. Lukte alleen met een terugbelverzoek. Beschikbaarheid en bereikbaarheid kan dus beter. Waarom geen voorrang voor een klant die al weken wacht op een onderdeel? Bijna 3 maanden rijden met een melding is niet prettig.

Altijd goed, ik ben niet anders gewend.

Mijn ervaring is gebaseerd op meer dan 30 jaar.

Goede service en prijs

Bedrijf met hele goed surfers

Het bedrijf belt altijd ver dat zij iets repareren

De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

Ik vind het een goede service dat de auto ook nog wordt gewassen.

Ik ben geholpen in nood.

Je wil op vakantie gaan en ineens gaan er allerlei waarschuwingslampjes op het dashboard branden. Ja meneer we zitten vol tot Juli, maar brengt u hem maar en we zullen zien wat we kunnen doen, maar het moet tussendoor en kan wel een week duren. Maar het is gelukt waarvoor veel dank Amersfoort

Uitlaat niet goed geplaatst na vervangen warmteschild

Ophangbevestiging van de uitlaat was niet goed gemonteerd na vervangen warmteschild. Hierdoor schraapte de uitlaat over verkeersdrempels heen. Volgende dag terug. Wel direct hersteld maar zonder verdere excuses. Bedrijf is te groot geworden. Geen herkenning en persoonlijke benadering meer. De vraag bij dit soort incidenten is waarom je nog voor de merkdealer zou moeten kiezen...

Perfecte service!

DE bandenwissel is op de afgesproken tijd uitgevoerd en netjes afgewerkt

Goede service en vriendelijk personeel.

Technisch gezien vertrouw ik volledig op de monteurs. Tot nu toe hebben ze dat vertrouwen waar gemaakt. Bij de receptie en telefonisch zijn de medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn tevreden.

Zorg voor de klant en auto

APK en onderhoudsbeurt was de bedoeling. Na overleg is dat alleen APK geworden en de onderhoudsbeurt pas eind oktober.

Auto Weer niet klaar

Auto al voor de tweede keer niet gereed volgens afspraak. afspraak 2 maanden van te voren gemaakt via internet met alles beschreven wat er moest gebeuren en dan werken de mensen er niet die het moeten uitvoeren. ik ben zzper ik kan mijn auto zo weinig mogelijk missen dus probeer ik goede afspraken te maken maar dat is vrij moeilijk bij deze garage.

Betrokkenheid en grote inzet het probleem op te lossen

Geweldig positief

Zeer tevreden over de medewerkers

Contact krijgen verliep moeizaam maar ik werd netjes teruggebeld en kon meteen komen. Banden wissel, ik kon erop wachten

Top bedrijf

Perfect en snel geholpen