Klantvriendelijk en goede service

Klantvriendelijk en goede service

Men denkt met je mee

Prima gerepareerd

Keurige afhandeling van de reparatie

Vriendelijke medewerkers, goede service

Vriendelijk ontvangst bij de receptie. En mn auto was weer hardstikke netjes afgeleverd.

Alles volgens afspraak en vlot verlopen, en ondertussen prettig zitten qwerken in de showroom

Volle tevredenheid

Met een rood lampje niet doorrijden! Had een schroefje in een band, Werd meteen verholpen en meteen oliepeil en ruitenvloeistof nagekeken en zo nodig bijgevuld. Het wachten aangenaam bekort met een goede kop koffie en een praatje met een mede wachtende en weer blij op weg.

Geweldige garage

Auto voor apk en onderhoud supersnel geregeld en top uitgevoerd

Vlotte afhandeling

Het mag voor mij uiteraard goedkoper maar ik had nu een wat uitgebreide reparatie/onderhoud ( distributieriem ). Wat ik wel vind is dat de informatie over de eventuele kosten die worden genoemd altijd ex zijn , en het mag voor mij er wel bij vermeld worden dat de btw er nog overheen gaat ( is wat eerlijker ).

zie opm hieronder

Wat stug ontvangen aan de balie. Dit ook gemeld bij afdeling verkoop. Voor wat betreft onderhoud is de accu vervangen. Ik kan dit verder niet beoordelen. Wel erg fijn om in een gewassen auto naar huis te rijden.

Snel en correct geholpen

Goed uitgelegd wat ik eerst verkeerd begrepen had

Ontzorgt

Auto is opgehaald en s middags weer schoon gewassen en nagekeken teruggebracht. Service om door een ringetje te halen

alleen jammer dat de rekening alleen met de pin kan worden betaald.

Goede ervaring

Alles prima verlopen.

Prettige en nette afhandeling van de servicebeurt.

Het betrof een vervolgafspraak omdat de werkzaamheden langer duurden dan eerder was ingeschat. Fijn dat dit kon worden opgesplitst en er een extra afspraak kon worden gemaakt. Wel aandacht nodig voor de registratie van APK, deze was de eerste keer gedaan, maar blijkbaar gaf jullie systeem aan dat dat nog moest gebeuren.

Vriendelijk.

De medewerker was vriendelijk en behulpzaam. Ik als iemand die geen verstand van autos heeft moet kunnen vertrouwen dat het onderhoud, en wat er extra nodig is, goed uitgevoerd wordt. Dat vertrouwen heb ik gekregen.

Goed gedaan.

Een afspraak maken om onze auto te repareren kon pas op 21 november, maar als ik onze C1 meteen bracht, zou het tussendoor kunnen, zei de mevrouw aan de telefoon op 19 oktober. Dus heb ik onze auto op 20 oktober gebracht. Op 23 oktober was de auto al klaar! Ik snap deze werkwijze niet helemaal, maar ik ben erg blij met de snelle afhandeling.

Prima!

. . .

Heldere informatie, accuraat, en meedenkend. Met dit laatste doel ik op het gebaar dat Nefkens maakte tav het vervangen van mijn autobanden. Gewaardeerd!

Bij Nefkens wordt je altijd keurig geholpen

Mijn ervaring is , altijd netjes geholpen en goede service

Vriendelijke hulp van de werkplaatsbalie. Alles was goed geregeld. O, ja, enkele maanden geleden bracht ik een bezoek aan de garage en vroeg hoe de speedcontrol nu precies werkte. Het vastzetten van de in gestelde snelheid haperde volgens mij. Een receptionist stapte in en gaf toen een duidelijke demonstratie. Een gebruikersfout dus. Prima service was dat! Bedankt.

Vertrouwd

Professioneel, klantgericht en betrouwbaar

Grote beurt auto is schoongemaakt aan binnen en buitenkant. Gewoon top service.

Snel geholpen

Vriendelijk te woord gestaan

Zoals altijd: up to date!

Bellen met pech. Direct antwoord. Nooit ontwijkend. Langskomen en vakkundig geholpen worden. Plus een vriendelijk woord

Erg soepel!

Snel en adequaat geholpen. Huurauto stond klaar. Vooraf waren de kosten hiervoor al bekend. Duidelijke informatie ontvangen over verloop en duur van de werkzaamheden. Bij het ophalen van mijn auto verrast dat hij gewassen en gestofzuigd was. Altijd fijn als je auto er weer als nieuw uitziet. Een zeer positieve ervaring.

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort