Goed geholpen

Goed duidelijk en vriendelijk.

Niet zo goed

Het defect bleek na de reparatie niet verholpen, bovendien moest ik vanaf begin december wachten tot jullie tijd hadden. Ik ben veel tijd kwijt hiermee omdat wij in Woerden wonen en moet dus nog een keer terugkomen hiervoor

Zeer tevreden!

Duidelijke uitleg. Geen verrassingen.

Duidelijke uitleg en goede services

Goede koffie tijdens het wachten en apk keuring en onderhoudsbeurt werden goed uitgevoerd. Tot mijn grote verbazing was auto zelfs gewassen en aan de binnenkant schoon gemaakt

Prettig geholpen. Auto netjes en schoon weer ontvangen.

klant vriendelijke service

door het samen gaan met meerdere merken auto's is een afspraak maken wel moeilijke geworden en duurt langer , Jammer maar de service is oke !

Goede service, vriendelijk personeel

Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Geen enkel verbeterpunt

Ik word helemaal gek van de vragen om reviews

Dit geldt zowel voor Nefkens als voor Citroen.

Verwachtingen overtroffen!

De reguliere onderhoudsbeurt is volledig uitgevoerd. Daanraast zijn de aangegeven problemen netjes opgelost, ondanks een voorbehoud dat werd gemaakt bij het brengen van de auto. Als "Kers op de taart" was mijn auto ook nog gewassen en van binnen schoongemaakt. Dikke prima!

Niet alles opgelost

Niet alle problemen zijn opgelost. Automatische ontgrendelen van de auto werkt nog niet

Prima!

Auto sneller gerepareerd dan verwacht en qua kosten meegedacht met de klant.

Mag allemaal wel wat vriendelijker

Het personeel mag wel iets vriendelijker zijn tegen de klanten. En maak duidelijke afspraken die je kan nakomen. Zeg niet je auto gaat nu door de wasstraat en dat ik vervolgens nog 20 minuten moet wachten in de showroom. Beetje jammer.

Goed onderhoud, matige communicatie

Het onderhoudt aan de auto is keurig uitgevoerd. De communicatie gaat een hoop mis, afspraakbevestiging kwam binnen bij een collega terwijl ik mijn eigen emailadres had ingevoerd. Hierover gebeld en alle gegevens van mijzelf doorgegeven, wordt op de dag van onderhoudt alsnog mijn collega ge-sms't dat mijn auto klaar is (ook nog op het formulier van het onderhoud mijn nummer laten noteren). Ook toen ik belde aan het einde vd dag (16:15) of de auto klaar was waren ze te beroerd om dit even voor mij te checken. Uiteindelijk na half 5 een sms ontvangen dat de auto klaar is en ik voor 5 uur de auto moet ophalen. Uiteindelijk bleek de auto al om half 4 klaar te zijn, hadden ze mij toen gemeld dat de auto klaar is had ik rustig die kant op gekund. Kortom, communicatie niet best, onderhoud niks te klagen.

Goede informatie over de uit te voeren werkzaamheden.

Gewoon goed, geen toeters en bellen.

Slechte communicatie werkplaats en monteurs

Telefonisch niet bereikbaar en slecht in comuniseren

Alles was perfect

Geweldige service en uitstekende klantenservice.

Prima service en heel klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, waar nodig goed overleg, alleen maar positief!

Zie bovenstaande reactie

Jullie waarderen de vaste klanten niet.

Ik ben al jaren een trouwe klant voor onderhoud en aanschaf auto's. Als dan iets stuk gaat 4 weken na afloop garantie, wat eigenlijk veel langer mee zou moeten gaan, en er geen coulance is dan ben ik klaar met jullie. 210 euro voor een diagnose en herprogrameren.

uitstekend en snel geholpen!

mijn er varing is uitstekend.

Keurige service auto zag er weer uit als nieuw

Keurige service kon er netjes op wachten vragen werden vriendelijk beantwoord

Uitstekende service en vriendelijk.

Lampje koplamp was defect en komden direct terecht om het te laten maken.

Goed telefonisch overleg waar nodig.

Een flinke reparatie bleek nodig bij de APK- keuring. De kosten bleken ruim twee keer zo hoog als de schatting vooraf. Keurig overleg. Duurde langer dan verwacht, dus ik kreeg een gratis leenauto ter beschikking. Zeer tevreden.

Erg prettig bedrijf kom er al jaren

Altijd goed geholpen prettig personeel ga zo door

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort