Netjes en goede onderhoud

Daarnaast ook een vriendelijke benadering. En goede kennis van de auto, die destijds ook bij u is gekocht.

Afspraken nagekomen

Geen onverwachte werkzaamheden

Vraag me af of alle werkzaamheden echt nodig waren, is een standaard onderhoudsbeurt waarin vooraf al vaststaat wat gedaan wordt, terwijl het aantal kilometers mogelijk minder is. De auto was gewassen opgeleverd echter interieur was niet geheel uitgezogen. Fijn dat ik de fiets kon gebruiken, reed prima.

Heel prettig geholpen

Service is top.

vriendelijke medewerkers, goede communicatie gedurende het proces, werkzaamheden snel uitgevoerd.

Prima onderhoud

Komen afspraken na en ze geven mij het gevoel dat ze onderhoud serieus nemen

Uitstekend geholpen, transparant en professioneel

Alles conform afspraak. Duidelijke prijsopgave en vriendelijk, snel en professioneel geholpen

gewoon goed

Het ging dit keer enkel en alleen om de jaarlijkse APK keuring. De medewerkers aan de receptie waren zoals altijd vriendelijk en behulpzaam

niks mis mee

Eigenlijk zat de planning vol, maar mijn auto kon toch ergens tussen gepland worden.

Heel fijn dat het mogelijk was, verder vriendelijk geholpen, en de auto was schoon.

Kundige vakmensen

Vriendelijke benadering. Helemaal goed.

Vriendelijke bejegening, duidelijke uitleg en overleg kosten

Vriendelijke bejegening. Werkzaamheden en kosten zijn duidelijk uitgelegd.

Goed geholpen .

Netjes ontvangen aandacht voor de klant, dat heb ik weleens anders ondervonden, Geheel aan de afspraak gehouden , ik zag wel weer andere mensen aan de balie, maar een en al lof voor beide die mij geholpen hebben .

Prima ,fijne garage en fijne mensen !

Auto zelfs gewassen en uitgezogen . Toppertjes

gewoon goede service en vriendelijk

vlot geholpen en flexibel

Vriendelijk, ff tussendoor, goede diagnose

Prima service dat het ff tussendoor kon.

Prima service!

Prima service, fijn dat er wordt meegedacht en dat mn auto gewassen is na de onderhoudsbeurt.

Fijne medewerkers

Afspraak goed afgehandeld.

Service met allure!

Klantgericht, wel erg gestructureerd (mis de gemoedelijkheid � van Bovee, past waarschijnlijk niet meer in de huidige economie).

Goede ervaring zoals van Nefkens gewend. Ik zou echter bij veel mankementen een compleet reparatieoverzicht vooráf willen hebben, inclusief fotos. Dat vergemakkelijkt het al dan niet (meer) laten uitvoeren van reparaties aanzienlijk. Desnoods gaat de reparatie dan langer duren. Nu moest ik zonder iets vooraf te hebben gezien te snel een beslissing nemen zonder veel bedenktijd. Een verbeterpuntje dus.

Goede service geboden

Tja, als je ook nog een kaasbroodje aangeboden krijgt naast uitleg en nuttige tips naar aanleiding van de controlebeurt, hoor je mij niet klagen.

eindelijk problemen met de Cactus c4 hoop ik opgelost.

In December 2021 deze auto gekocht bij Citroen Emerpark en vanaf de aankoop vele storingen gehad met de auto. Intussen al een keer een onderhouds beurt laten geven. De laatste storing was katalysator defect en door dat ik Citroen Nederland daarover heb aangesproken is er een compromi afgesproken samen met de dealer deze kosten te compenseren en dit met een korting te geven op de kosten dit probleem ook weer is opgelost. Ik ga er vanuit dat ik nu eens hoop te genieten van de Cactus C4.

het was druk maar ik werd er toch tussen geschoven

de fietsjes waren op, daarom ben ik gehaald en gebracht. ik vrees dat ik nu verwend ben

goede opvang, goede afhandeling

prima behandeling