Apk.

Kon geen info krijgen van het bestelde produkt die vervangen moest worden.. Waardoor de busv een dag lange bij de garage moest blijven.

Netjes en correct afgehandeld

Onderhoudsbeurt prima verlopen

Snel en op tijd geholpen. Kon er op wachten. Maken van een afspraak duurt aan de lange kant (2 maanden).

Uitstekend geholpen

Onderhoud en APK. Tijdens het onderhoud werd ik even gebeld over vervanging van ruitenwisserblad achter, de remmen die moesten worden schoongemaakt en een band die op termijn moet worden vervangen. Nuttige informatie en alles opgelost!

Afspraken keurig uitgevoerd. Netjes geholpen

Top geholpen!

Moeilijk om alle missers goed te maken

Wij hebben meerdere auto’s bij H&H lopen, maar vanaf laatste jaar is de service super bedroevend. Voorlopig bestellen wij geen auto’s meer via H&H.

Snel en vriendelijk geholpen.

Zonder afspraak een klein defect snel verholpen.

Uitstekend geholpen

Keurig geholpen. Technisch heb ik geen verstand van auto's, maar vertrouw op de inzet en expertise van Nefkens.

We hadden een onduidelijk probleem (rammel). Monteurs hebben alles nagekeken en gesmeerd. Lijkt geen technisch probleem. Daarna met monteur een proefrit gemaakt. Lijkt nog minimaal te zijn. Voorlopig geen verdere actie. Mogelijk een draagarm. Ze willen ons echter niet op onkosten jagen wanneer dit niet noodzakelijk is. Een andere garage zou roepen, vervangen.

Niet best

Koplampen afgekeurd voor apk. Vervangen kostte € 886,00. Zelf schoongemaakt en weer als nieuw kosten € 0,00. Toen ik dat wilde laten zien was de reactie dat dat niet kon ivm ziekte personeel. Ik kon een nieuwe afspraak maken voor eind Juni, Dit ivm mijn vakantie. Mijn mening is en bleef lampen voor apparaat zetten en de koplampen testen. Uiteindelijk ik je is dit gedaan en werd de auto goedgekeurd. Waarom het advies was nieuwe koplampen begrijp ik niet. Met goed schoonmaken en advies van een automonteur ben nu € 866,00 goedkoper uit. Dit riekt naar een verdien model Ik overweeg om een volgenden keuring niet meer door jullie te laten uitvoeren. Met vriendelijke groet Sille van Welzenis

Telefonisch volledig onbereikbaar

Na aflevering auto is het onmogelijk gebleken om een update vwb onderhoud en beschikbaarheid van de auto te krijgen

Niet erg goed.

Koppeling die een tijdje geleden gemaakt is bij jullie.Na een paar weken weer niet goed. Mag toch verwachten als de auto dagen lang in de garage heeft gestaan bij jullie,dat het gemaakt is !

Zoals gewoonlijk weer prima

Zoals gewoonlijk ook deze keer weer uitstekend

Prettig

Altijd goed, ik ben niet anders gewend.

Mijn ervaring is gebaseerd op meer dan 30 jaar.

Bedrijf met hele goed surfers

Het bedrijf belt altijd ver dat zij iets repareren

De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

Ik vind het een goede service dat de auto ook nog wordt gewassen.

DE bandenwissel is op de afgesproken tijd uitgevoerd en netjes afgewerkt

Goede service en vriendelijk personeel.

Technisch gezien vertrouw ik volledig op de monteurs. Tot nu toe hebben ze dat vertrouwen waar gemaakt. Bij de receptie en telefonisch zijn de medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn tevreden.

Zorg voor de klant en auto

APK en onderhoudsbeurt was de bedoeling. Na overleg is dat alleen APK geworden en de onderhoudsbeurt pas eind oktober.

Auto Weer niet klaar

Auto al voor de tweede keer niet gereed volgens afspraak. afspraak 2 maanden van te voren gemaakt via internet met alles beschreven wat er moest gebeuren en dan werken de mensen er niet die het moeten uitvoeren. ik ben zzper ik kan mijn auto zo weinig mogelijk missen dus probeer ik goede afspraken te maken maar dat is vrij moeilijk bij deze garage.

Betrokkenheid en grote inzet het probleem op te lossen

Geweldig positief

Zeer tevreden over de medewerkers

Contact krijgen verliep moeizaam maar ik werd netjes teruggebeld en kon meteen komen. Banden wissel, ik kon erop wachten

Top bedrijf

Positief