Auto weer up to date.

Prima met zo n rapport vooraf en dat je kunt aangeven wat je evt nog extra gerepareerd zou willen Bij mijn vorige garage kreeg ik hem dan ook gewassen terug als service van de zaak. Dat zou hier nog verbeterd kunnen. Nu kun je dit als betaalde optie erbij nemen.

Banden weer op juiste spanning gebracht

Als service.

goede service.

Fijn dat ik kon wachten. Mijn airco werkt weer perfect.

Maar 1 opmerking. In mei aangegeven dat de airco defect was (3e maal defect) De reparatie in juni ging niet. Onderdeel niet aanwezig. Eindelijk eind juli de reparatie uitgevoerd.

Heel correct geholpen.

Goed gesprek over de storing, goede terugkoppeling over het aangetroffen probleem. Prettige afwikkeling en afsluitend gesprek.

Vriendelijke medewerkers

Prima afspraken en tijdige afhandeling. Ik kan de werkzaamheden niet beoordelen. Jammer dat de gratis service van het schoonmaken van de auto bij oplevering weg is.

Ookal was ik hiervoor 2x niet goed geholpen ivm de nwe uitlaat, nu was het perfect en zeer correct

Geeft mij voldoende vertrouwen om ook de APK weer bij jullie straks aante vragen.

Klantvriendelijk en werkzaamheden aan auto worden altijd goed uitgevoerd.

Nefkens is klantvriendelijk en komt afspraken na. Altijd luisterend oor voor gestelde vragen en duidelijke uitleg over te verrichten werkzaamheden. Die altijd correct en binnen vastgestelde tijd worden uitgevoerd.

Alles prima verzorgd

Alles prima verzorgd

Alleen maar plezierig!

Deze garage ken ik alleen van 2 APK’s, maar ervaar hem elke keer als heel plezierig. Goed overleg van tevoren, een vriendelijke ontvangst, vorig jaar was mijn auto gewassen, was me nog nooit overkomen. Dit jaar liet ik vragen of de monteur op de versnellingskabels wilde letten, die voor veel geld door mijn eigen garage vernieuwd waren. Ook na die ingreep was het schakelen zwaar gebleven, zo zeer dat ik een paar keer voor mijn schouder naar de fysio moest. Iedereen zei dat ik aan een automaat moest, maar daar voelde ik niet voor na bijna 60 jaar. En kijk, de monteur bij jullie haalde er meteen de fout in de montage uit en hij rijdt weer als een zonnetje! Ben er blij mee.

Prima communicatie

Prettig in contact, goed overleg over werkzaamheden.

Vertrouwde en snelle service.

Hele goede service! Comfortabele wachtruimte, heerlijk kopje koffie en fijn meegedacht bij de onderhoudsbeurt. Geen onnodige reparaties verricht. De auto gewassen en gepoetst, zag er weer tiptop uit! Alles bij elkaar, APK en grote beurt was met 2,5 uur klaar. Heel tevreden!

Kosten koelvloeistof bijvullen

Een beetje flauw dat kosten voor het bijvullen van de koelvloeistof (euro 4) berekend werd bij de onderhoudsbeurt (euro 280) van mijn Peugeot 208. Dit terwijl in de omschrijving van een onderhoudsbeurt staat dat nagenoeg alle vloeistoffen worden bijgevuld.

Uitstekend/ klantvriendelijk

Dat ging zoals van te voren afgesproken

Alles verliep volgens plan.

Duidelijke communicatie, prettig contact, probleem opgelost.

Altijd goed en correct

Komen al jaren eerst NEFKENS dan Herman en Herman en nu weer NEFKENS .Auto altijd schoon opgeleverd en de onderhoudskosten beurten correct uitgevoerd . Bijzonderheden worden vooraf gemeld.

Deskundige service

Snel geholpen, duidelijk inzicht in reparatie en kosten. Alles conform afspraak.

Zeer tevreden!

Naast nieuwe banden is ook nog even mijn auto gewassen! Heel erg blij mee.

Gastvrij

Snelle hulp bij het vervangen van een lampje

Uitstekende service, prima afgewikkeld

Uitstekende service, prima afgewikkeld

Vriendelijk, deskundig en vertrouwd geholpen.

Al jarenlang mijn vertrouwde adres voor het onderhoud van mijn auto.

Super geholpen

Prima geholpen , Bij Balie ook goed geholpen

Volgens afsprak. En... schoon van binnen en van buiten.

Fijne garage met gevoel voor de relatie.

reparatie prima, wachttijden vreselijk

De reparatie is, na een keer voor niets te zijn geweest, uiteindelijk prima uitgevoerd maar de wachttijden voor de telefoon, bij de balie en ook de tijd die het duurt voordat je een werkplaatsafspraak kunt maken zijn veel te lang en klantonvriendelijk.

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort