Weinig klantvriendelijk bedrijf

Telefonische bereikbaarheid is slecht en terugbeldafspraken tot drie keer toe niet nagekomen. Uiteindelijk maar gewoon werkplaatsafspraak ingepland, wat dus ook niets opgeleverd heeft (daarom wilden we ook overleggen ipv een afspraak plannen). Terugkoppeling toen ik de auto terug kreeg was kortaf en op iedere vraag kreeg ik een botte reactie terug.

Snelle service toen het nodig was

Ik was blij dat mijn auto tussendoor gerepareerd kon worden.

Snel en top geholpen

Kwam voor een kapot remlicht, direct opgelost!

Aandachtig personeel, heel behulpzaam . Opdracht goed uitgevoerd. En auto van binnen en van buiten schoon gemaakt. Perfect!! Wil wel mijn nieuwe e mail adres doorgeven ivm overlijden echtgenoot. E mail is [email protected] Graag veranderen in Uw administratie. Hartelijk dank . Mevr.T.Folge.

Mijn auto en ik zijn wederom helemaal tevreden

Ervaring bij receptie was zoals altijd prima. Goed service gericht ook bij aanbieden fiets als alternatief tijdelijk vervoer. Snelle service, had de auto ook weer snel terug. Auto rijdt weer ‘als een auto’!

Telefonisch slecht te bereiken

Telefonisch slecht te bereiken en op de mail wordt niet gereageerd. Onze auto ging voor de apk en er zou een elektrische fiets klaarstaan, maar m’n man kreeg een gewone fiets mee en dat was niet de afspraak en dat was toch een heel eind naar Leusden en weer terug. Het apk rapport leek op een kopie maar is volgens jullie het origineel. Al met al geen goede ervaring in Doorn.

Mijn auto voor APK

APK werd op een goede manier uitgevoerd. Ik kon hier nog op wachten Het enige wat me bijzonder tegen viel is het bedrag van €89,95. Dit vind ik een buitensporig hoog bedrag voor een apk van een diesel auto. Zal dan ook naar een andere garage uit kijken.

Bijzonder klant riendelijk en adequaat geholpen

Zowel inplannen van apk als afhandeling snel en goed

Betrouwbaar

Altijd beleefd en aandachtig

Voor de eerste keer bij jullie! Dank

Matige vriendelijke communicatie aan de balie

Het was mijn eerste bezoek bij Nefkens. Ik vond ik de communicatie naar mij als klant toe op zijn zachts gezegd niet uitnodigend voor een volgend bezoek. Er waren mogelijk omstandigheden die niet gunstig waren voor de betreffende baliemedewerker en het humeur konden beinvloeden. Ik had mijn afspraak verkeerd in mijn agenda gezet en de klant voor mij bracht ook de nodige spanning meen ik, maar toch. Ik verwacht van een medewerker op zijn minst een normale open, klantvriendelijke interactie. Maar goed, het kan zijn dag niet zijn. Echter ik heb besloten mijn oude citroen bij een niet vakgarage te laten onderhouden.

Vertrouwd personeel met hun expertise en lekker dichtbij.

zoals hierboven.

Snel en netjes geholpen!

Snel en deskundig geholpen!

Ik ben geheel tevreden

De koplamp van mijn Toyota Prius was kapot en ik had de auto echt nodig. De garage heeft de lamp snel vervangen tot volle tevredenheid.

Goede en snelle service

Onderhoud is netjes uitgevoerd.

snelle en goede service en prima prijs

aangezien mijn eigengarage door vakantie geen plek had ben ik uitgeweken naar Nefkens Doorn. Prima service en snel mijn apk en airco reparatie laten uitvoeren voor een schappelijke prijs. er werd keurig gebeld om kosten en nodige reparaties te overleggen. bij afhandelijk ter plaatste reed ik weg en constateerde de monteurs dat mijn voorlicht het niet deed en werd alsnog grbrld en kosteloos vervangen. top!

Volgens afspraak heeft de auto een grote beurt gekregen.

Was om 13.00 u bij garage met accu problemen , ondanks drukte stond auto om 17.00 u klaar met nieuwe accu ,

zoals altijd: uitstekende service en persoonlijke aandacht

Zie boven

Zoals we gewend waren behandeld te worden.

Even wennen aan de nieuwe situatie.

prettig, correct en professioneel

Ik kom al jaren bij Nefkens Doorn en keer op keer is mijn ervaring zeer positief.

Alles gedaan wat afgesproken was en meer.

Volgens verwachting

Prima geholpen, alles volgens afspraak gedaan.

Alleen maar goed

We kregen het advies om de accu en de voorbanden in het najaar na te laten kijken. Echt zo fijn dat men dit zegt en niet al heeft verwisseld. Wij zijn leken en als het advies nú verwisselen was geweest hadden we dat gedaan.

Velperengh 2

3941 BZ Doorn