Ik ben geheel tevreden

De koplamp van mijn Toyota Prius was kapot en ik had de auto echt nodig. De garage heeft de lamp snel vervangen tot volle tevredenheid.

Goede en snelle service

Onderhoud is netjes uitgevoerd.

snelle en goede service en prima prijs

aangezien mijn eigengarage door vakantie geen plek had ben ik uitgeweken naar Nefkens Doorn. Prima service en snel mijn apk en airco reparatie laten uitvoeren voor een schappelijke prijs. er werd keurig gebeld om kosten en nodige reparaties te overleggen. bij afhandelijk ter plaatste reed ik weg en constateerde de monteurs dat mijn voorlicht het niet deed en werd alsnog grbrld en kosteloos vervangen. top!

Volgens afspraak heeft de auto een grote beurt gekregen.

Was om 13.00 u bij garage met accu problemen , ondanks drukte stond auto om 17.00 u klaar met nieuwe accu ,

zoals altijd: uitstekende service en persoonlijke aandacht

Zie boven

Zoals we gewend waren behandeld te worden.

Even wennen aan de nieuwe situatie.

prettig, correct en professioneel

Ik kom al jaren bij Nefkens Doorn en keer op keer is mijn ervaring zeer positief.

Alles gedaan wat afgesproken was en meer.

Volgens verwachting

Prima geholpen, alles volgens afspraak gedaan.

Alleen maar goed

We kregen het advies om de accu en de voorbanden in het najaar na te laten kijken. Echt zo fijn dat men dit zegt en niet al heeft verwisseld. Wij zijn leken en als het advies nú verwisselen was geweest hadden we dat gedaan.

Perfect en fijne communicatie

...

snel geholpen,

Moest alleen een reset worden uitgevoerd op de boardcomputer. Euvel was al verholpen maar garage kreeg de reset niet doorgevoerd. Euvel was snel verholpen. Prijs, 180 euro voor een reset is exorbitant.

Klant gericht en deskundig

Betrouwbaar bedrijf, vroeger onder ZAM, later Henri en Herman, het is aan de nieuwe leiding om dit niveau te handhaveb

Topgarage

Fijne garage! Onderhoud wordt uitgevoerd conform afspraak. Altijd vriendelijke en vrolijke medewerkers. De verrichte werkzaamheden zijn prima, de sfeer is goed en de medewerkers weten waar ze het over hebben. Al jaren “mijn (onderhouds)garage” en wat mij betreft, blijft dat ook nog jaren zo.

Plezierig contact en goede service

Al jarenlang klant bij deze garage en na een bezoek altijd met een tevreden gevoel naar huis. De mensen zijn erg plezierig in de omgang en zeer hulpvaardig. Prima!

Service en begeleiding was goed.

Duurde veel te lang, heb 6 uur moeten wachten voordat de onderhoudsbeurt gedaan was,

Er werd aangegeven dat het zo lang had geduurd vanwege het warme weer, dat daardoor het tempo wat lager lag. Dit vond ik complete onzin. Er waren verder geen bijzonderheden met de auto aan de hand.

Prima service en prettig contact.

Al jaren betrouwbare garage en goede en eerlijke adviezen.

Auto ervaring is prima, de leenfiets kan net het verschil maken voor de 5e ster!

matig

Eerder bij Henrie en Herman geweest, was prima met de monteurs, echter nu gaat het zeker niet goed met deze exorbitante tarieven, het lijkt nergens op, wat bij H&H €25,- koste durven jullie gewoon €90,- te vragen voor 10 minuten SCHANDALIG. Overweeg programma kassa op de hoogte te brengen.

prettig geholpen. Komen afspraken na. Bellen als er extra kosten zijn

Prettig geholpen, goed overleg

Nieuwe garage voor mij , maar correct en prettig geholpen.

Goede werkplaats met veel werk ervaring

Ik ervaar Nefkens werkplaats in Door als de beste. Wij brengen onze autos altijd bij die werkplaats. Vanaf het maak van afspraak en auto naar de werkplaats brengen en na de werkzaamheden auto komen ophalen is erg top. Deskundigheid en auto kennis is op de top. Na autobeurt ervaren wij hele jaar geen klachten dat is fantastisch om mee te maken. Daarom Nefkens werkplaats in Door verdiend 5 sterren en 10 punten.

Velperengh 2

3941 BZ Doorn