Wij geven 4 sterren. De verhuizing is goed gegaan, alleen wat schade aan een kast. Daar is al een afspraak over gemaakt, komt goed.
Perfecte verhuizing, goed meegedacht en alles uit handen kunnen geven.
De verhuizers waren al vroeg aanwezig en hebben vakkundig een aantal kasten uit elkaar gehaald en in de verhuiswagen ook alles netjes weg gezet. Bij aankomst in het nieuwe huis de kasten weer in elkaar gezet, snel en goed. Ook waren ze behulpzaam met het plaatsen van een nieuw deel van de kast. De verhuisdozen kwamen ze de week erop op ons verzoek direct weer ophalen, ook erg fijn! Al met al erg tevreden.
Uitstekende service en exact op tijd zoals afgesproken
Top team. Geen ruwe bolster, maar nette vriendelijke mensen die actief meedenken.
Ik had twee hele aardige en vrolijke verhuizers. Ze hebben me enorm ontlast en dachten met me mee. Het verhuizen zelf ging zeer vlot. Ik ben erg tevreden.
gemoedelijk en netjes en meegaand en van alle markten thuis fijn dat ze geweest zijn bedankt Vriendelijke gr H Kats
Geweldige verhuizers, goede sfeer onderling en hele harde werkers!!
Snel en efficiënt team. Weten waar ze mee bezig zijn. Het kost wat maar …….. Ik ben natuurlijk nog maar op de helft dus voorzichtig met eindoordeel
dit is echt een super verhuisbedrijf alles onder een dak verven laminaat leggen verhuizen alles ophangen en de planning geweldig en super vriendelijk personeel denken met je mee wij zijn super tevreden met alles
De verhuizers waren mooi op tijd. Nadat ik had uitgelegd wat er allemaal mee moest gingen ze aan de slag. Mijn TV hadden ze nog netjes ingepakt zodat deze niet beschadigd raakte tijdens het transport. Ook de glazen plaat op de tuintafel ging zonder problemen mee. Bij aankomst bij het nieuwe huis werd alles netjes en zorgvuldig uitgeladen. Alles was netjes en heel afgeleverd!
Keurig, tijdig en deskundig
Alles perfect verlopen
tevreden
Een hele prettige ervaring. Het bedrijf is professioneel, ervaren en vriendelijk. Ze hebben onze verhuizing erg goed uitgevoerd. Hardwerkende en vriendelijke medewerkers, die door hun ervaring efficient werken. We zijn erg tevreden en bevelen ze dan ook van harte aan.
Was een stressvolle maar toch een goed verzorgde verhuizing
Hebben we mooie spullen? Ja. Was dit onze ervaring met een verhuisbedrijf? Ja. Houden we er van als vreemden aan onze spullen zitten? Hells no. Waren we zenuwachtig? Enorm. Hoe ging het dan? Perfect! Vanaf de eerste contacten met de binnendienst tot het soepelst lopende klokje van de met humor doorspekte verhuizers... Alles verliep magistraal goed. De service was boven verwachting, de prijs was heel erg fair en ze gingen netter met onze spullen om dan wij konden dromen. Wij bevelen jullie overal aan!
Mooie offerte, klantvriendelijk, niets is te veel, gezellig ook nog. Harde werkers met hart voor de zaak. Zo is verhuizen dubbel leuk!
Op de betreffende dag van de verhuizing waren de medewerkers op tijd aanwezig. Eerst een duidelijke uitleg van wat ons deze dag te wachten stond, gevolgd door een inspectierondje door het huis. De verhuizing verliep zeer voorspoedig en naar onze wens. Kortom een fijne verhuizing waarin ik goed ben ontzorgd door Bravo.
Heel fijne medewerkers die er een feestje van maken. Aanrader!
Toppers
Heel fijn contact, goede service en vriendelijke aanpakkers! Bravo voor bravo!
De verhuizing ging vlot op 10 januari. Van een van de staande lampen (Luceplan) is de dimmer tijdens de verhuizing stuk gegaan. Daarvan heb ik melding gedaan. Het duurde even voordat ik reactie kreeg. Na enkele keren aan de bel te trekken werden we door de verzekering gebeld. Dit hadden we eerder kunnen doen dan waren we ook eerder geholpen. Inmiddels hebben we de lamp in reparatie en worden de kosten vergoed. De inzet van Bravo en de verzekering was naar tevredenheid
Ik heb het als heel erg goed ervaren. Er word heel goed en correct gewerkt.
Fijne nette verhuizers. Ook de back office is erg prettig om mee te werkeb
Koperslagerij 21
4762 AR Zevenbergen
Bravo Verhuizingen voert met name particuliere verhuizingen uit in de regio, maar ook regelmatig naar de andere kant van Nederland of soms zelfs naar België of Duitsland. Daarnaast staan zij klaar voor zakelijke verhuizingen en zijn zij gespecialiseerd in senioren verhuizingen. Ze werken samen met verschillende zorginstellingen in de regio. Indien nodig ontruimen ze woningen en leveren deze bezemschoon op. Ook beschikt Bravo over opslagboxen waardoor klanten ook hun huisraad tijdelijk kunnen opslaan. Bravo Verhuizingen heeft eigen schilders en klusjesmannen in dienst waardoor ze eventueel een totaalpakket kunnen aanbieden aan de klanten. Het motto is ‘Uw verhuizing, onze zorg’ en vanuit dat oogpunt gaan ze dan ook altijd te werk. Hun doel is om hun klanten zoveel mogelijk te ontzorgen bij hun verhuizing, wat als één van de meest stressvolle situaties gezien wordt.