![](/logo/99/27/27_99_location_group_logo_thumbnail.png)
Top verhuizers. Niets was teveel. Alles goed en netjes ingepakt. Uitstekende communicatie. Snel in-en uitgeladen. Gun iedereen die gaat verhuizen dit bedrijf.
Alles perfect verlopen
Prima mensen, niet moeilijk doen
Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De verhuizers zijn ook deskundig en behulpzaam.
Zowel het voorgesprek als de uitvoering was prima! De verhuizers hebben plezier in hun werk, net zoals de mensen die op kantoor werken. Ook de nazorg is goed. En dat alles voor een goede prijs. Ik kan ze aan iedereen aanraden.
Verhuisbedrijf Bravo is echt een aanrader We zijn zeker tevreden, de manen zijn harde werkers en heel vriendelijk.
Uitvoering van de werkzaamheden gedaan zoals het hoort. (PRIMA)
Vlot netjes.
Verhuizing is ontspannen verlopen en prima uitgevoerd. Team was stipt op tijd en hadden er zin in. Sfeer was gemoedelijk en er is hard gewerkt. Het nieuwe huis was een stuk kleiner en ook de trap lastiger. Maar alles is boven gekomen. Uiteindelijk is er maar 1 kast gedemonteerd.
Wij hadden een beperkte maar hele snelle verhuizing (binnen 1 week) voor de boeg. Nogal een uitdaging, maar Bravo verhuizingen dacht goed mee, hielp mee en op de verhuisdag zelf fantastisch werk geleverd. Bedankt!
Hartelijk bedankt voor de soepele verhuizing met heel goed personeel wat heel gezellig was Er werd goed meegedacht door hun en niets was teveel Groetjes Hans en Anneke Korbee
Bravo heb ik leren kennen als een professioneel bedrijf. De contacten en communicatie lopen vlot en laagdrempelig. De mensen hebben duidelijk plezier in hun werk en zijn flexibel als dit gevraagd wordt.
nvt
Goed bedrijf
Ik ben ontzettend te reden over de service van begon tot eind.
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en voorzichtig! Zo zou ik onze verhuizing kortweg willen samenvatten! Dan gaat het niet alleen om de verhuizers zelf, maar ook geldt dit voor de andere medewerkers/sters! Dus voor, tijdens en na de verhuizing zou ik zeggen dat dit bedrijf zijn naam eer aan doet! Bravo dus!
Er is snel en efficiënt gewerkt
Goede en klantvriendelijke communicatie vooraf. Verhuizing inclusief in- en uitpakservice tot in de puntjes geregeld. Zeer vaardige en vriendelijke mensen.
Nette, vaardige en aardige verhuizers.
Zorgvuldige keurige verhuizers die goed op elkaar afgestemd werken daardoor liep de verhuizing vlot en op rolletjes. Het was een opgewekte ploeg die duidelijk plezier had in hun werk. Geen enkele beschadiging, ze hebben knap werk geleverd. Bedankt mensen.
Fijne verhuizing gehad, verhuizers hebben hard gewerkt. Personeel op kantoor heel vriendelijk. Komen alle afspraken netjes na.
Vakmensen
Goede ervaring om het zo te doen, vooral het verhuizen van grote en zware huisraad.
1ste contact was prettig en geheel vrijblijvend. Verhuizing zelf ging snel, verhuizers waren beleefd en vakkundig, alles stond op de juiste plaats en zonder beschadigingen!
Alles goed geregeld van verhuisdozen tot een kastenwand uit en in elkaar zetten , top geregeld . Aardige en netten jongens .
Koperslagerij 21
4762 AR Zevenbergen
Bravo Verhuizingen voert met name particuliere verhuizingen uit in de regio, maar ook regelmatig naar de andere kant van Nederland of soms zelfs naar België of Duitsland. Daarnaast staan zij klaar voor zakelijke verhuizingen en zijn zij gespecialiseerd in senioren verhuizingen. Ze werken samen met verschillende zorginstellingen in de regio. Indien nodig ontruimen ze woningen en leveren deze bezemschoon op. Ook beschikt Bravo over opslagboxen waardoor klanten ook hun huisraad tijdelijk kunnen opslaan. Bravo Verhuizingen heeft eigen schilders en klusjesmannen in dienst waardoor ze eventueel een totaalpakket kunnen aanbieden aan de klanten. Het motto is ‘Uw verhuizing, onze zorg’ en vanuit dat oogpunt gaan ze dan ook altijd te werk. Hun doel is om hun klanten zoveel mogelijk te ontzorgen bij hun verhuizing, wat als één van de meest stressvolle situaties gezien wordt.