Score is 10

Goede services, en bij de bril van mijn dochter bleek dat er andere glazen nodig waren na de controle afspraak. Deze glazen zijn kosteloos als service door Xlens aangeboden.

Score is 10

Vriendelijk aan telefoon en in het echt. Snelle en duidelijke afspraken. En goede uitleg.

Score is 8

Positief. Het dragen van de X-lens bril is rustgevend. Vooral met auto rijden merk ik dat ik situaties veel beter kan inschatten, m.n. het inschatten van afstanden gaat veel beter.

Score is 8

Erg prettig, er wordt ruim de tijd genomen voor de behandeling.

Score is 8

Super, mijn zoontje heeft er veel baat bij zijn bril. Hij geeft zelf aan, als ik aan het lezen ben hebben mijn ogen meer rust en ik merk direct als ik mijn bril vergeten ben.

Score is 8

Met de Xlens bril merk ik dat ik na een schooldag of werkdag minder vermoeid ben waardoor ik niet gelijk in slaap val op de terugreis in de trein. Ook merk ik dat ik na het lezen van een tekst onthoud wat ik gelezen heb. Voorheen kon ik stukken tekst meerdere malen lezen zonder goed te weten wat ik had gelezen.

Score is 8

Goed en vriendelijk en een geweldige service

Score is 8

Ik lees meer en rijd beter auto.

Score is 8

Mijn zoon is zeer tevreden en pakt altijd zelf zijn x-lens bril als er gelezen moet worden of huiswerk maken. Ik hoef hem er niet aan te helpen herinneren. Het feit dat hij zelf de bril pakt, zegt genoeg.

Score is 8

Mijn zoon is erg tevreden met zijn bril, hij heeft hem tijdens de lessen altijd op

Score is 8

Goede service, duidelijke uitleg.

Score is 8

Prima. Onze dochter heeft er baat bij. Alleen komt uit testen niet naar voren dat het ook verbetering bied.

lezen gaat wat soepeler

Score is 8

De informatie die je krijgt is fijn! Maar ik kan niet met zekerheid zeggen dat hij helpt.

Score is 8

Goede uitleg en uitstekende service. Prima!

Score is 10

Toen ik op een dag op facebook een informatief filmpje en artikel zag over leesproblemen en kleurfilters, dacht ik niet meteen d�t ga ik proberen.. ik zocht het op op internet en kwam uit bij Xlens na 2de keer lezen dacht ik laat ik me inschrijven voor zo'n onderzoek Het onderzoek Ik ging met de auto naar de afspraak waar ik vriendelijk onthaalt werd en mijn klachten besprak. Ik zag op het bord een opsomming staan van problemen waar de Xlens bril bij kan helpen. Mhmm ik kon ze bijna allemaal voor mezelf aanvinken.. Het was een waslijstje, dus nu maar hopen dat de filters bij mij werken. Ik deed twee verschillende leestesten. E�n met een tekst en ��n met losse woorden die allemaal achter elkaar stonden zonder punten en komma's. Wat was dat irritant om te lezen zeg.. de zinnen gingen letterlijk dansen voor mijn ogen. Geen idee of het mij ging helpen, maar ik was blij dat die minuut voorbij was. Toen kwam de koffer met gekleurde glazen. Rood, groen, geel, zelfs roze... nee dat was voor mij niet prettig. Geel wel! Ik heb heel veel kleuren voor me ogen gehad maar geel gaf mijn rust. dit kan voor andere wel een andere kleur zijn. Bij de leestest met de juiste kleur glazen, val ik bijna zelf van mijn stoel.. ik lees de tekst die ik daar voor ook las. Maar nu hoorde ik mijn stem, zo anders.. het ging vanzelf.. alsof mijn ogen bijna sneller gingen dan ik en mijn stem volgde.het klonk heel vlot en passend bij de tekst. Daarnet was mijn stem veel vlakker en nu ineens veel levendiger. Ik ben verbaasd over wat ik zelf doe.. over hoe ik mijn ogen vooruit voel lezen.. zo snel.. en mijn stem doet mee.. ze werken samen. Ik kijk niet meer als door een koker naar de woorden, maar ik zie duidelijke zinnen. Lezen heb ik nooit graag gedaan.. daar had ik gewoon geen zin in.. ik luisterde liever op school naar de leraren .Ik ben een beelddenker en kan gemakkelijk iets wat ik hoor opslaan in beelden. Bij lezen is dat een ander verhaal.. ik lees wel, maar het dringt niet tot me door. Binnen no-time voel ik me helemaal leeg en uitgeput als ik probeer te lezen. Zelfs de post lezen of een simpel recept bezorgde me hoofdpijn. Ik had last van heel veel dingen. Binnen drie weken had ik de bril in huis, en ik merkte direct een groot verschil. In heel veel dingen. auto rijden was minder vermoeiend. Uit het onderzoek is gebleken dat het verschil zonder bril en met bril al na drie maanden met 53% was verbetert! Ik ben nu nog steeds blij met de bril na 10maanden.

Score is 6

Nou ik heb nog geen echte vooruitgaan gezien bij mijn zoontje. Wel zijn de ogen wat rustiger. De school blijft het niet geloven in de bril.

Score is 6

In eerste instantie leek het effect te hebben bij de intake, maar in praktijk krijgt mijn kind alleen maar hoofdpijn en heeft het geen effect op het lezen.

Score is 10

het product Xlens is super !! onze zoon had er veel baat bij en heeft nu havo op citotoets gescoord begrijpend lezen , dit was voor de bril nog niet eens mavo niveau. Ongeloofelijk wat zon bril doet je wilt en kunt het soms nog niet geloven een aanbeveling waard

Score is 8

het geeft rust aan de ogen tijdens het lezen. de prestatie gaat omhoog op school waardoor mijn kinderen met meer plezier leren

Score is 8

Mijn ervaring met x lens is erg positief. Het heeft mijn dochter erg geholpen met lezen en haar concentratie op school.

Score is 6

Snelle reactie op de aanvraag. 100% tevreden over de afhandeling toen bleek dat het niet werkte voor mijn kind.

Mr van Coothstraat 8 a

6651 ZJ Druten

Over X-lens

Leesproblemen staan los van intelligentie. Soms zijn je leesvaardigheden, vanwege leesklachten, niet in overeenstemming met je IQ. Dat kan anders! X-lens streeft ernaar om het volledige leer- en leespotentieel van kinderen en jongvolwassenen met leesproblemen te ontsluiten, zodat zij hun achterstand ten opzichte van leeftijdsgenoten kunnen inlopen, zonder de noodzaak voor extra oefeningen of medicatie. Gebruikers van X-lens filters ervaren verbeterde lees- en informatieverwerkingsvaardigheden, waardoor ze op hun eigen niveau kunnen presteren en op een passend niveau kunnen uitstromen. Dit bevordert op de lange termijn hun persoonlijke welzijn en vergroot bovendien de bijdrage aan de maatschappij.