Score is 10

In alle rust en tijd zeer uitgebreid getest ! Waarna al snel duidelijk werd dat er veel vooruitgang te boeken was

Score is 8

Alleen tijdens het lezen van een boek zet ik de bril op.

Score is 4

Ik vindt dat er niet bereikt is waar we de bril voor hebben aangeschaft, of wat ons verteld is wat we konden verwachten.

Score is 6

Het onderzoek was veelbelovend. We hebben een bril aangeschaft en gingen ervan uit dat we nog een nacontrole kregen. Vervolgens niets meer gehoord van X lens. Dit geeft het gevoel van de buit is binnen.

Score is 10

Desondanks het voor onze zoon een twijfel geval was, wilden we er toch alles aan gedaan hebben om hem te helpen. Dus hebben we de bril aangeschaft. Tot hier toe nog zeker geen spijt, omdat we hem nog niet zo lang hebben hebben we nog geen resultaten. We zijn goed ge�nformeerd en goed geholpen, heel vriendelijk en duidelijk.

Score is 10

Ik kan me langer concentreren en beter begrijpen wat ik lees.

Score is 10

Erg prettig! Mijn zoon is sinds tijden niet meer misselijk en heeft geen hoofdpijn meer door de xlens bril. Wat een verademing. Door de xlens bril leest hij steeds beter! Ondanks dat de leerkrachten erg sceptisch waren, beginnen zij gelukkig nu ook te geloven dat de bril echt helpt! Het leesniveau is omhoog gegaan! Erg fijn!

Score is 10

De bril is super..... Beide kids hebben er een en hebben er allebei veel baat bij. De een heeft dislexie en ziet alles nu eindelijk stil staan. De ander heeft een hele slechte concentratie en die is flink verbetert sinds de bril.

Score is 6

fijn geholpen, maar helaas had de bril geen effect bij mijn zoon.

Score is 8

Een goede ervaring met een duidelijke uitleg, ook over de kosten. Afspraken worden strikt uitgevoerd en nagekomen.

Score is 8

Voor mijn zoon bleek de Xlens bril niet de oplossing, hij heeft de bril helaas als zeer vervelend ervaren.

Score is 10

Prima ervaring. Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg. Bril aangeschaft en ook deze spoedig aangeleverd. Zeer tevreden

Score is 10

Werkt bij onze dochter z��r goed en werkte ook meteen.

Score is 4

Ik heb het een jaar gedragen, maar daarna merkte ik alleen maar dat ik meer afhankelijk werd.

Score is 10

Mijn zoon maakt hele grote sprongen! De bewegende letters zijn verdwenen, hij is veel rustiger geworden en zijn schoolprestaties gaan goed vooruit. Top Xlens, ik zou het iedereen aanraden.

Score is 8

Prima. Nette informatieverstrekking, nette intake, fijne vervolgafspraak om te kijken hoever de kleurenfilters zijn werk doen.

Score is 6

Wij hebben een slechte ervaring met diegene die ons de bril heeft verkocht

Score is 2

Mijn eerste ervaring met Xlens was niet goed. Geen reclame voor jullie zaak een totale afknapper!

Score is 8

Goed geholpen, duidelijk verhaal. Verbetering merkbaar

Score is 8

Onze dochter heeft na een test een bril gekregen. Volgens haar werkt het. De letters staan nu stil. Ze zegt er dus baat bij te hebben. Het is voor mij erg moeilijk te meten. Op school merk ik nog niet een echte vooruitgang. De test die ze na drie maanden heeft gedaan bij jullie blijkt ze wel vooruit te zijn gegaan. Ik ben erg benieuwd na het resultaat in november. Wat ze dan zullen zegen.

Score is 8

Door de bril kan ik beter lezen en ben ik zekerder.

Score is 8

Ik kijk rustiger waardoor ik niet zo snel moe wordt.

Score is 6

Op dit moment nog steeds niet positief. Na 3 maanden, pauze ingelast. Nu weer proberen, maar 5 uur per dag lukt niet ivm hoofdpijn.

Score is 10

Via de website heb ik aangegeven wel een test voor mijn zoontje te willen, aangezien hij een flinke leesachterstand had/heeft maar geen dyslexie vastgesteld was. Uiteindelijk benaderd door een Xlens-specialist. Oprecht en eerlijk werd ik ge�nformeerd en werd mijn zoontje getest. Mijn mond viel open van verbazing toen mijn zoontje met de 'Minions'-testbril met 'zijn' kleurglazen de teksten voorlas... Hierna de bril aangeschaft. Nu 3,5 maand later is er een vooruitgang van wel 57% qua leessnelheid en vloeiendheid!

Mr van Coothstraat 8 a

6651 ZJ Druten

Over X-lens

Leesproblemen staan los van intelligentie. Soms zijn je leesvaardigheden, vanwege leesklachten, niet in overeenstemming met je IQ. Dat kan anders! X-lens streeft ernaar om het volledige leer- en leespotentieel van kinderen en jongvolwassenen met leesproblemen te ontsluiten, zodat zij hun achterstand ten opzichte van leeftijdsgenoten kunnen inlopen, zonder de noodzaak voor extra oefeningen of medicatie. Gebruikers van X-lens filters ervaren verbeterde lees- en informatieverwerkingsvaardigheden, waardoor ze op hun eigen niveau kunnen presteren en op een passend niveau kunnen uitstromen. Dit bevordert op de lange termijn hun persoonlijke welzijn en vergroot bovendien de bijdrage aan de maatschappij.