Score is 8

Mijn zoon heeft na de test een bril van X lens gekregen. Zijn Avi-leesniveau is daarmee al 1 jaar vooruit gegaan. Helaas draagt hij hem te weinig ( puber!) en hoop ik dat deze voouitgang blijft.

Score is 8

Mijn ervaring met Xlens is heel positief!

Score is 6

In het begin leek het te helpen maar uiteindelijk gingen de letters toch weer dansen en wilde mijn kind de bril niet meer op

Score is 8

Het doel van xlens voor mij was om minder snel vermoeid te raken bij het lezen dan bladmuziek. Mijn indruk is dat ik het notenbeeld scherper zie en dat ik het lezen langer vol kan houden.

Score is 10

De ervaringen van mijn zoon en mij zijn erg positief. Zowel via de telefoon als via de twee consulten werden we op een prettige manier geholpen. Mijn zoon en ik waren erg benieuwd of X-lens voor zijn dyslexie een verschil kon maken en dit bleek, tot onze aangename verrassing, zo te zijn.

Score is 8

Onze zoon met dyslexie was erg vaak moe en had vaak hoofdpijn. Na lang twijfelen hebben we besloten om eens een afspraak te maken bij Xlens. (was onze laatste optie, verder hadden we al van alles ondernomen). Er werd gezegd dat hij de bril maar 5 uur per dag op hoeft. Dat heeft hij de eerste schooldag gedaan......daar had hij best spijt van. De opvolgende school dagen heeft hij de bril de hele dag gedragen. Wij horen hem bijna nooit meer klagen over de vermoeidheid en hoofdpijn. Wij hebben dus geen spijt en zijn erg blij met de bril van Xlens. Wij hebben er een heel andere zoon door gekregen.

Score is 10

Wij zijn zeer tevreden over Xlens. Mijn dochter is qua schoolniveau er twee niveaus op vooruit gegaan.

Score is 10

Heel positief. Echte aandacht en deskundigheid.

Score is 2

Ik vond het een grote teleurstelling. Erg onprofessioneel. Je komt bij Xlens met je meest kostbare bezit en dan krijg je een onervaren persoon tegenover je. Dat het kantoor nog niet helemaal af was, dat kan ik nog begrijpen. Maar als ik vraag om melk bij de koffie en er wordt een vies bekertje met slagroom op tafel gezet, dan ben ik al klaar voordat het onderzoek begint.

Score is 10

NIks anders dan positief!

Score is 8

Goed, merk gelijk verschil met lezen en wordt minder snel moe. Super goed geholpen.

Score is 6

Niet genomen want vond het belachelijk duur.

Score is 8

Gebruik is zeker rustgevend. Vermoeidheid met lezen neemt af. Jammer dat monteur assortiment zo klein is

Score is 8

Goede begeleiding, duidelijke uitleg en goede service

Score is 8

Mijn ervaring is positief, het onderzoek werd nauwkeurig uitgevoerd en aangezien de Xlens consulent twijfelde aan het effect van een Xlens bril op mijn ogen, mocht ik een andere dag terugkomen om de brillen met het meeste effect (groen en blauw) nogmaals te testen, alvorens te beslissen de bril al dan niet te nemen.

Score is 8

sinds ik de bril draag kan ik mijn eigen beter concentreren. de woorden worden niet meer kleiner

Score is 6

Helaas was de Xlens voor ons geen hulp middel. Het gesprek en het onderzoek waren wel heel prettig. de Xlens-consulente legde aan het eind van het onderzoek duidelijk uit naar welke verbeteringen of welke veranderingen in het lezen zij zocht. Tevens gaf ze duidelijk aan dat de Xlens voor mijn zoon geen geschikt hulp middel was op dit moment. Wellicht op latere leeftijd.

Score is 8

merk dat ik rustiger lees, het langer volhoud en geen hoofdpijn meer heb.

Score is 8

Voor mijn dochter 1 malig onderzoek laten doen Vriendelijk geholpen.

Score is 10

Zeer tevreden! Onze zoon heeft nu voor het 2e jaar de bril op maar draagt hem de hele dag.

Score is 10

Zeer fijne ervaring goed geholpen en goede uitleg

Score is 6

dochter vind het plezierig kijken en heeft hem op in de klas. Leerkracht ziet geen verbetering.

Mr van Coothstraat 8 a

6651 ZJ Druten

Over X-lens

Leesproblemen staan los van intelligentie. Soms zijn je leesvaardigheden, vanwege leesklachten, niet in overeenstemming met je IQ. Dat kan anders! X-lens streeft ernaar om het volledige leer- en leespotentieel van kinderen en jongvolwassenen met leesproblemen te ontsluiten, zodat zij hun achterstand ten opzichte van leeftijdsgenoten kunnen inlopen, zonder de noodzaak voor extra oefeningen of medicatie. Gebruikers van X-lens filters ervaren verbeterde lees- en informatieverwerkingsvaardigheden, waardoor ze op hun eigen niveau kunnen presteren en op een passend niveau kunnen uitstromen. Dit bevordert op de lange termijn hun persoonlijke welzijn en vergroot bovendien de bijdrage aan de maatschappij.