Vanaf het 1e moment van contact mbt uitvaartverzorging hebben wij als zeer positief en respectvol ervaren. Het gehele proces van afleggen tot crematie is van stap tot stap uitgelegd, dit hebben wij als familie zeer op prijs gesteld.
Nico weer gevraagd omdat hij ons zeer goed begeleide na het overlijden van onze vader. No nonsens, rustig en direct, maar ook veel ruimte geven voor eigen ideeën of wensen. Hij kwam met het voorstel om een natuurgraf te nemen voor mijn zus, dit paste ook precies bij haar. We zijn tevreden over het verloop van de begrafenis en de gemaakte afspraken hoe we hier een invulling aan wouden geven.
Het was gewoon goed.
Het was een mooi afscheid,alles goed geregeld,we kijken er met een goed gevoel op terug
Gezien na het overlijden van mijn vader, ging het snel en heel correct met de afwikkeling. Zelfs eind van de deze zelfde middag de kaarten allemaal helemaal gereed. Deze dezelfde dag gekregen in de vooraf gekregen blanco enveloppen die al gereed waren geschreven door ons zelf af kunnen leveren bij afgifte punt. Complimenten gaan ook uit naar uitvaart begeleider, dames en heer van de drankjes en hapjes bij condoleance, dit wordt erg gewaardeerd door mij en de familie. Tevens erg correct en netjes dat er na ca 6 weken nog contact wordt opgenomen hoe het nu ging en hoe wij terug kijken naar de gehele afwikkeling en uitvaart. CHAPEAU. De complimenten namens mij. Groet, HJ. Zomer
Prettige service. Flexibel en meegaand in de wensen, en een duidelijke uitleg van de mogelijkheden.
Gemoedelijk, meedenkend, bij de hand genomen om een waardig afscheid tot stand te brengen.
Er is goed naar onze wensen geluisterd en er is meegedacht wat resulteerde in een naar wens verlopen afscheid.
De zorgvuldige en respectvolle begeleiding bij de afhandeling van het overlijden gaf ons rust en steun in deze moeilijke tijd.
Zeer fijn en goed geholpen door Tim.
Vanaf het eerste telefonische gesprek na het overlijden van onze moeder met Nico, tot een gesprek voor deze review is alles buitengewoon fijn verlopen. Nico denkt mee, adviseert geweldig. Toont zeer veel respect en empathie. Kortom, het had niet beter gekund. Heel hartelijk bedankt !
Bij een uitvaart komt veel op je af en er moet veel geregeld worden. Dan is het mooi als er iemand met je meedenkt. DLE Emmen heeft dat zeker gedaan. We hadden één aanspreekpunt en iemand die ook inhoudelijk suggesties deed. Fijne samenwerking!
DLE heeft een zorgzaam en respectvol team van mensen die goed kunnen omgaan met de wensen en het verdriet van de betrokkenen. Ondanks het overlijden vlak voor de kerstdagen is het toch gelukt om een waardig en passend afscheid te verzorgen.
Alles naar wens verlopen zoals wij het wouden, goede communicatie
Vader was mooi opgebaard. Goede en fijne begeleiding van Tim.
Er wordt geluisterd en ze komen je wensen tegemoet. Van begin tot eind heel mooi verzorgd.
Het contact met de uitvaartverzorger hebben wij als zeer prettig ervaren. Alles is tot op het kleinste detail zeer goed geregeld. Ondanks dat de begrafenis plaats vond tussen kerst en oud en nieuw, is de bereikbaarheid, flexibiliteit en het regelen van alle zaken door de uitvaartverzorger super verlopen. Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid.
door sandra is alles vlekkeloos verlopen.veel steun en begrip in alle facetten.begeleiding van begin tot het eind.veelwaardevolle suggesties.
Met ons kleine clubje in de familiekamer bij het uitvaartcentrum van DLE zelf. Klein, intiem, gemoedelijk, een hele fijne plek! Nico bedankt voor je meedenken en voor jouw bijdrage aan een prachtig afscheid van onze moeder.
Wij hebben nu 2 keer jullie gehad voor een overledene en dit is allemaal goed verlopen. Netjes,vriendelijk behulpzaam
Wij hebben het contact met Sandra en DLE heel fijn ervaren. Een goede zorg en ontzorging, alles was ook duidelijk.
Vanaf het eerste telefoontje naar DLE om door te geven, dat mijn broer was overleden tot aan het laatste telefoontje van Cees, alleen maar lof.
Op een prettige, rustgevende en vriendelijke wijze geholpen
Met zoveel verdriet is het ontzettend fijn als je een uitvaart verzorger krijgt die je ontzorgt. En altijd snel bereikbaar en vriendelijk is. Dat was Tim voor ons. Ook de mensen bij de opbaring en uitvaart waren vriendelijk. Wat jammer was is dat bij de condeolance de naam van mijn vader verkeerd geschreven was en heb ik van de gasten bij de uitvaart terug gekregen dat ze tot na drie uur buiten in t slechte weer moesten wachten in regen en wind en geen mogelijkheid was voor toilet en toen de begroeting niet heel vriendelijk was. Het zou beter zijn dat er een ruimte is waar gasten kunnen wachten. Verder alleen maar lof. Bedankt!
Fijne begeleiding in deze moeilijke periode. Nico en ook zeker de dames van de verzorging zijn we heel dankbaar. Alles is naar wens verlopen en er werd goed met ons meegedacht. Er was veel mogelijk, dat voelde goed
Meerdijk 88
7825 TH Emmen
Bij DLE Uitvaartverzorging Emmen draait alles om warmte en persoonlijke aandacht. In ons sfeervolle uitvaartcentrum 'Oeverse Bos' bieden we een aula met moderne faciliteiten zoals opnames, livestreams en beeldpresentaties. Onze comfortabele en sfeervolle 24-uurskamers, professionele verzorgingsruimte en gezellige koffiekamer met diverse cateringopties zorgen voor een omgeving waarin nabestaanden zich op hun gemak voelen. Onze betrokken en ervaren uitvaartverzorgers staan bekend om hun zorgvuldige begeleiding bij het regelen van een passend afscheid. Of het nu gaat om het verzorgen van de afscheidsceremonie, het regelen van praktische zaken of het bieden van emotionele steun, wij staan voor u klaar in elke stap van het proces. Samen met nabestaanden streven wij ernaar om een onvergetelijke herinnering te creëren, die recht doet aan het leven van hun dierbare. Bij DLE Uitvaartverzorging Emmen staat het creëren van een persoonlijke en betekenisvolle afscheidsceremonie centraal.