Het aanvoelen van de sfeer was goed. Dat maakt de communicatie oprecht en gemakkelijk. Elke opmerking of vraag werd meteen iets mee gedaan. Erg prettig.
Heel fijn, dat de uitvaartleider een collega organist van mijn man was. Zowel hij, als ik gaven aan graag de uitvaart te willen leiden.
Onze samenwerking met Dhr. Nico Kloppenburg hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij heeft ons op een professionele maar zeer persoonlijke wijze begeleid om het afscheid van mijn man, onze vader en opa naar onze wens vorm te geven. Hij heeft ons de ruimte gegeven maar is ook sturend geweest in deze emotionele tijd. Wij zijn hem daar erg dankbaar voor en kijken dan ook met een goed gevoel terug op de afgelopen periode en op het afscheid.
Er is goed geluisterd naar onze wensen, op de juiste manier zorg en ondersteuning geleverd.
De medewerkers van DELU hebben mijn overleden moeder met respect behandeld. Dat deed ons goed.
Er zijn verder geen opmerkingen. Ik kon elke dag elk moment naar de aula. dat vondt ik wel een fijn gevoel.
Van het moment van bellen door het overlijden van mijn vader tot aan de crematie was het zo fijn . Ervaren mensen die zo fijn je begeleiden. Onze dank.
erg goed en duidelijk
Wij hebben de uitvaart van mijn man heel erg prettig ervaren , de zorg en de steun waren zeer waardevol . zowel Tim als Cees zijn ons tot grote steun geweest.
Goede begeleiding. Correct communicatief sterk. Helemaal top Overlijden schoonmoeder. Mevr Visser
Goed persoonlijk contact. Op de juiste momenten gecommuniceerd. Alles is naar wens verlopen.
Alle contacten waren vanuit de DELU respectvol naar de familie, meedenkend, adviserend. een fijne samenwerking.
We zijn gestart met Cees Hettema; hij was nogal gehaast en wat ongeduldig. Toen hij uitviel door een ongeval nam Tim Vroom het over. Deze jonge man nam meer tijd voor ons en zal ik zeker aanraden in onze familie- en kennissenkring.
Samen gekomen tot goede invulling van onze wensen waarvoor alle tijd werd genomen.
Prettig contact en goede service. Fijn dat er ook oog was voor de kleinkinderen en die bij de uitvaart betrokken werden
Respectvol naar alle familieleden, ondanks de moeizame onderlinge contacten tussen de gezinsleden van de overledene.
Duidelijkheid over alles omtrent overlijden. Aardig kundig personeel . Prima regelen van begrafenis.
De hulp die werd geboden voor en tijdens de crematie was prima en heel netjes verzorgd.
Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Bij DELU Uitvaartverzorging draait alles om warmte en persoonlijke aandacht. In ons sfeervolle uitvaartcentrum 'Het Haagje' bieden we een aula met moderne faciliteiten zoals opnames, livestreams en beeldpresentaties. Onze comfortabele en sfeervolle 24-uurskamers, professionele verzorgingsruimte en gezellige koffiekamer met diverse cateringopties zorgen voor een omgeving waarin nabestaanden zich op hun gemak voelen. Onze toegewijde uitvaartverzorgers staan bekend om hun zorgvuldige begeleiding bij het regelen van een passend afscheid. Of het nu gaat om het verzorgen van de ceremonie, het regelen van praktische zaken of het bieden van emotionele steun, wij staan voor u klaar in elke stap van het proces. Samen met nabestaanden streven wij ernaar om een onvergetelijke herinnering te creëren, die recht doet aan het leven van hun dierbare. Bij DELU Uitvaartverzorging staat het creëren van een persoonlijke en betekenisvolle afscheidsceremonie centraal.