Score is 10

Hele goede en informatief onderhoud met de docent. Goede uitleg en correctie daar waar nodig. Dingetje met kijken maar dat werd geduldig en goed aangegeven waardoor het besef er weer is.

Score is 10

praktijk en theorie komen goed ten samen. al met al, een zeer geslaagde training/opleiding.

netjes , verzorgd , zeer sympathiek

Leuk en leerzaam.

Score is 10

duidelijke en zeer leerzaam .

Score is 10

goede ervaring en duidelijke instructie's leuk om op deze manier kennis te maken met de heftruck.

Score is 10

Ik ben goed te spreken over deze cursus

Score is 10

Zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt. Legt goed uit wat de bedoeling is.

Score is 10

ik vond het op deze manier leuk ook veel persoonlijker dan in een leslokaal

Score is 10

Fijne cursus bij ons op de zaak zelf, met vertrouwde machines

Score is 10

dit maakt het een stuk gemakkelijker, kost geen 2 dagen vrij van het werk, maar doet in een uur net zoveel als in die 2 dagen. Prima manier

Score is 8

goede uitleg weet waar hij over praat

perfect

Score is 10

goed les materiaal, goed nivo. duidelijk examen en 1op1 begeleiding helemaal geweldig

Score is 8

de opfriscursus was zeer geslaagd en ging er erg duidelijk aan toe, alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. zeer goede ervaring.

Score is 8

ik vond de opleiding intressant en leerzaam.heb weer nieuwe dingen geleerd hoe het wel en hoe het niet moet. de begeleider heeft me ook nog wat goed advies meegegeven wat van toepaasing is in het besturen van de heftruck.

Score is 8

Ik vond het een positieve ervaring, de theorie was prettig doordat de instructeur vragen stelde. Ook als je er niet helemaal opkwam hielp die je in de goeie richting.

Score is 8

Leerzaam, belangrijk dat het regelmatig terug komt, zeker de veiligheidsregels.

Score is 10

dit was de eerste keer voor de heftruck certificaat als je alles goed doorneemt wat je moet leren dan komt het wel goed.

Score is 10

Persoonlijk, en prettig om zo te doen.

Score is 8

kort maar krachtig, duidelijke uitleg.

Score is 10

Een prima ervaring, aardige instructeur en deskundig advies.

Hartstikkke goed, perfect gewoon

Score is 10

goed uitleg en advies gegeven

Score is 10

Fijn dat het op de eigen werkplek kan met het eigen vertrouwde matriaal, fijne examinator.

Bijlestaal 40 C

1721 PV Broek op Langedijk

Over Logistart Veiligheidsopleidingen B.V.

Logistart Veiligheidsopleidingen B.V. verzorgt opleidingen en certificeringen voor intern transport en de logistiek, zowel in company of op één van de 21 opleidingslocaties door geheel Nederland. Altijd exact de opleiding die u als opdrachtgever voor ogen heeft. Maatwerk dus.