Tot nu toe naar tevredenheid geholpen

Tot nu toe naar tevredenheid geholpen

Afhandeling van mijn vraag.

Dag Aevitae, Mijn vraag was ik wil van een jaarbetaling naar een maandelijkse betaling gaan. Ik zou de nieuwe papieren opgestuurd krijgen maar ik wacht hier al ruim 1 week op maar nog niks binnen gekregen van jullie. Dat vind ik eigenlijk wel lang duren want, ik wil eigenlijk geen betaal achterstand oplopen door dat jullie je afspraken tot op heden niet nakomen.

Prima zorgverzekering

Prima ervaring met de verzekering. Duidelijk, vriendelijk in uitleg,en komen na wat ze beloven.

zeer goed

wordt altijd correct geholpen

Goed en vriendelijk

Die heb ik net in de vragenlijst opgenoemd

Altijd goed geholpen

Altijd vriendelijk aan de telefoon en goed van advies. Jammer dat mijn tandarts niet direct bij jullie kan declareren maar via mij gaat het ook prima.

Stellen me tot op heden niet teleur

Heb tot heden geen slechte ervaring(en) opgedaan

helder

duidelijk

Niet te duur, altijd correct, vriendelijk en geduldige medewerkers, declaraties gemakkelijk.

Goed en gemakkelijk contact, altijd een geduldig en luisterend oor. De medewerker weet direct het antwoord op mijn vraag met daarbij een uitgebreide uitleg. Ook het e-mailcontact verloopt vlekkeloos.

Ruime vergoeding.

Ik heb geen enkele klacht over Aevitae. Vind dit nog steeds een prima verzekering.

Alles wordt prima geregeld.

Ik krijg altijd andwoord op mijn vragen en de website is ook prima.

Snel contact, vriendelijk contact

Werd snel geholpen, mijn vraag werd serieus genomen. Er werd belangstellend gereageerd

Hele fijn verzekering en duidelijke taal.

Heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met Aevite.

Ben tevreden

Plezierig

Als je goed zoekt, kun je altijd wel met aanmerkingen komen. Wees tevreden over hoe het bij jullie gaat, plezierige mensen die hart voor de zaak hebben en mensen bij staan met raad en daad. Helaas kunnen we dat van andere zorgverzekeraars niet zeggen…

Fijn en betrouwbaar.

Al jaren verzekerd bij Aevitae.

Excellent service and helpful

Excellent service

Echt een top verzekeraar

Altijd snel geholpen en vakkundig

alles goed

wij zijn tevreden.

Doet wat t belooft

Eerste contact : vriendelijk open duidelijk niet-opdringerig

Super zorgverzekering

Top ervaring nooit problemen gehad

Goed geholpen

Ik moest heel lang wachten, 45 minuten, maar daarna was er alle tijd voor mij en werd ik goed geholpen. Dat was het wachten wel waard en vergeet je dat wachten al snel.

Ik heb alles uitgelegd

heel goed en vakkundig geholpen

Service gericht bedrijf,een echte aanrader.

Top zorgverzekering

Altijd goed, snel en vakkundig geholpen in zaken die behandeld zijn en of afgehandeld zijn

Nieuw Eyckholt 284

6419 DJ Heerlen

Over Aevitae

Aevitae biedt verzekeringen en diensten aan op het gebied van zorg, inkomen en schade voor zowel consumenten als bedrijven. Sinds 1972 werkt Aevitae hiervoor samen met diverse verzekeraars. Je kunt bij Aevitae kiezen uit 3 verschillende basisverzekeringen: een budget natura polis, een reguliere natura polis en een restitutie polis. Basisverzekering Natura Select Voor een volledige vergoeding kun je met deze budget naturapolis terecht bij een beperkt aantal ziekenhuizen. Zorgkosten van een zorgverlener zonder contract worden door Aevitae vergoedt voor maximaal 80%. Basisverzekering Natura Deze basisverzekering vergoedt 100% van de zorgkosten die je maakt bij een gecontracteerde zorgverlener. De Natura polis van Aevitae contracteert doorgaans álle Nederlandse ziekenhuizen. Zorgkosten van een zorgverlener zonder contract vergoedt Aevitae voor maximaal 80%. Basisverzekering Combinatie Met de basisverzekering Combinatie heb je de grootste keuze in zorgverleners en de meest ruime vergoedingen van jouw zorgkosten. Ideaal wanneer je veel waarde hecht aan vrijheid in het kiezen van je eigen zorgverlener. Belangrijk om te weten is dat spoedeisende zorg en bevallingen altijd 100% worden vergoed bij alle ziekenhuizen. Dit geldt voor alle basisverzekeringen. Daarnaast kun je bij Aevitae kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen om het basispakket mee uit te breiden.