Duidelijkheid

Als ik zou bellen voor uitleg krijg ik die ook

Zo als ik verwacht van een verzekering

Fijne ervaring

De medewerkers zijn klantvriendelijk

Perfecte scherpe prijs,goede service

Perfecte dame met duidelijke info gesproken

Goede begeleiding

Je moet wel zoeken

Ik word goed geholpen en vriendelijk

Nooit problemen gehad.

Gelukkig weinig ervaring. Wij volgen vaak natuur geneeswijzen die niet zijn meeverzekerd.

Compliment

In de voorgaande vragen heb ik duidelijk mijn mening duidelijk gemaakt.

Ben zeer tevreden,alleen vind ik het jammer dat het ieder jaar maar weer duurder wordt.

Aardige mensen bij help desk

Nooit problemen gehad

Prettig, duidelijk & zeer behulpzaam

Prettig & duidelijk & zeer behulpzaam

Uitstekend, duidelijkheid en vriendelijke medewerkers.

Altijd bereikbaar ook per telefoon.

Gekozen en ook gebleven.

Overwegend goed

Tevreden

Ik ben tevreden over de afgesloten polis en de daarbij behorende vergoedingen. De ingediende kosten worden altijd snel, conform de polisvoorwaarden, vergoed.

Altijd duidelijk antwoord

Altijd snel antwoord op mijn vragen meestal wel per e-mail vind ik zelf fijner

Goede uitleg

Alles word goed uitgelegd Aan de telefoon altijd tijd nemen om je vragen te beantwoorden

Slechte service

Deze verzekeraar reageert zeeeeeeer traag en is beroerd lui. Ze lossen niets voor je op. De faktuur van het ziekenhuis is fout, er staat iets op wat ik niet gekregen hebt, dus vertel ik dat per mail, maar krijg ik pas na ruim een week antwoord dat ik zelf dat bij het ziekenhuis moet aankaarten terwijl ik helemaal geen faktuur van het ziekenhuis krijg, want die gaat rechtsstreeks naar de verzekeraar, dus neem ik aan dat zij dat oplossen, maar nee wij laten u lekker oplichten door het ziekenhuis en berekenen u dat in uw eigen risico lekker. Ze sturen me ook de originele faktuur niet zodat ik kan zien waar ik moet zijn om dat te vragen, nee zak maar lekker in de stront meneer. NOOIT verzekeren via hen.

Altijd vriendelijk en goed, telefonisch geholpen

Redelijk korte wachttijden bij de telefonische klantenservice.

Top verzekering

Met een vraag word je altijd correct en vriendelijk te woord gestaan, doen er echt alles aan om een passende oplossing te vinden. Ook facturen worden snel verwerkt. Ben al jaren hier verzekerd en dat blijft ook zo.

Altijd vriendelijk geholpen op mijn vragen

Goede zorg verzekering

Tevreden

Als er vragen zijn, en je belt, krijg je meteen vriendelijk en goed advies/antwoord

Goede ziekenkostenverzekering.

Me man is heel erg lang ziek geweest en is er helaas niet meer, maar alle kosten zijn altijd vergoed.NOOIT een probleem.

n.v.t.

n.v.t.

Prima toch

Nieuw Eyckholt 284

6419 DJ Heerlen

Over Aevitae

Aevitae biedt verzekeringen en diensten aan op het gebied van zorg, inkomen en schade voor zowel consumenten als bedrijven. Sinds 1972 werkt Aevitae hiervoor samen met diverse verzekeraars. Je kunt bij Aevitae kiezen uit 3 verschillende basisverzekeringen: een budget natura polis, een reguliere natura polis en een restitutie polis. Basisverzekering Natura Select Voor een volledige vergoeding kun je met deze budget naturapolis terecht bij een beperkt aantal ziekenhuizen. Zorgkosten van een zorgverlener zonder contract worden door Aevitae vergoedt voor maximaal 80%. Basisverzekering Natura Deze basisverzekering vergoedt 100% van de zorgkosten die je maakt bij een gecontracteerde zorgverlener. De Natura polis van Aevitae contracteert doorgaans álle Nederlandse ziekenhuizen. Zorgkosten van een zorgverlener zonder contract vergoedt Aevitae voor maximaal 80%. Basisverzekering Combinatie Met de basisverzekering Combinatie heb je de grootste keuze in zorgverleners en de meest ruime vergoedingen van jouw zorgkosten. Ideaal wanneer je veel waarde hecht aan vrijheid in het kiezen van je eigen zorgverlener. Belangrijk om te weten is dat spoedeisende zorg en bevallingen altijd 100% worden vergoed bij alle ziekenhuizen. Dit geldt voor alle basisverzekeringen. Daarnaast kun je bij Aevitae kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen om het basispakket mee uit te breiden.