Nere

Batyhger

Aevitae is goed

Altijd goed geholpen.

Duidelijk en snel

De site is duidelijk, de ingediende kosten worden snel verwerkt

Goed bereikbaar en duidelijke informatie

Duidelijk en dus tevreden

Duidelijk en tevreden

Fantastisch

Staan altijd klaar om voor jou het gunstigste er uit te halen

Vriendelijk kundig maar telefonisch zeer slecht bereikbaar

Vriendelijk kundig maar telefonisch zeer slecht bereikbaar

Goed geholpen

Vriendelijke medewerkster die heel behulpzaam was en goed heeft geholpen.

Snel, kundig en oplossingsgericht

Snel, kundig en oplossingsgericht

Fijne verzekering

Wij vinden het een fijne ziektekostenverzekering met duidelijke pakketten en vergoedingen. We zijn al enkele jaren heel blij met deze verzekering.

Fijne ziektekostenverzekering.

Ziektekostenverzekering die met je meedenkt. Niet de goedkoopste, maar wel een met veel duidelijkheid.

Alleen maar goede ervaringen

De mogelijkheden

duidelijkheid en begrijpelijke taal.

Jaren lid en ik blijf lid bij jullie verzekering. geen denken aan om een ander verzekering te vergelijken omdat ik weet wat ik heb en niet weet wat ik krijg.

Duidelijkheid

Zeer goede aanvullingen Transparantie

De Aevitea verzekering geeft ons rust.

We zijn inmiddels meer dan 25 jaar bij Aevitea verzekerd. De administratie hiervan is erg weinig, wel duidelijk. Lekker rustig.

Gewoon zeer tevreden

Duidelijke uitleg

Ervaringen goed

Service zeer goed

Erg godd.

Netjes geregeld. Een hele geruststelling.

ernstige vragen over de klantgerichtheid van Aevitae.

Vandaag, om 13:15, heb ik als ondersteuner opnieuw contact opgenomen om een kopie van het aanvraagformulier voor zittend ziekenvervoer te verkrijgen. Tot mijn verbazing werd mij verteld dat het niet mogelijk was om een kopie van het ingevulde formulier te ontvangen, omdat dit als fraude zou kunnen worden beschouwd. Dit lijkt mij onterecht. Vervolgens gaf de medewerker aan dat het formulier door de huisarts moet worden ingevuld, wat niet klopt. Op het formulier zelf staat namelijk het volgende: Vul zelf uw persoonsgegevens in en laat vervolgens uw huisarts of medisch specialist het betreffende deel invullen. Controleer goed of alles volledig is ingevuld en of de handtekeningen van zowel uzelf als uw huisarts of medisch specialist aanwezig zijn. Alleen volledig ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. Stuur het formulier naar ons. U ontvangt daarna schriftelijk een goedkeuring of afwijzing. Het adres staat boven- en onderaan het formulier. Ondanks dat ik deze informatie duidelijk heb uitgelegd, bleek de medewerker geen begrip te hebben voor de situatie van mevrouw Wormer-Luyendijk. Ik heb benadrukt dat het mijn taak niet is om haar verder te ondersteunen bij deze administratieve zaken, maar dat dit bij de verantwoordelijkheid van Aevitae ligt. Helaas werd er niet naar mij geluisterd en gaf de medewerker aan dat zij het gesprek niet wilde voortzetten, waarna de verbinding zonder verdere toelichting werd verbroken. Ik ben diep teleurgesteld over de manier waarop ik en mevrouw Wormer-Luyendijk zijn behandeld. Deze ervaring roept ernstige vragen op over de klantgerichtheid van Aevitae.

Nieuw Eyckholt 284

6419 DJ Heerlen

Over Aevitae

Aevitae biedt verzekeringen en diensten aan op het gebied van zorg, inkomen en schade voor zowel consumenten als bedrijven. Sinds 1972 werkt Aevitae hiervoor samen met diverse verzekeraars. Je kunt bij Aevitae kiezen uit 3 verschillende basisverzekeringen: een budget natura polis, een reguliere natura polis en een restitutie polis. Basisverzekering Natura Select Voor een volledige vergoeding kun je met deze budget naturapolis terecht bij een beperkt aantal ziekenhuizen. Zorgkosten van een zorgverlener zonder contract worden door Aevitae vergoedt voor maximaal 80%. Basisverzekering Natura Deze basisverzekering vergoedt 100% van de zorgkosten die je maakt bij een gecontracteerde zorgverlener. De Natura polis van Aevitae contracteert doorgaans álle Nederlandse ziekenhuizen. Zorgkosten van een zorgverlener zonder contract vergoedt Aevitae voor maximaal 80%. Basisverzekering Combinatie Met de basisverzekering Combinatie heb je de grootste keuze in zorgverleners en de meest ruime vergoedingen van jouw zorgkosten. Ideaal wanneer je veel waarde hecht aan vrijheid in het kiezen van je eigen zorgverlener. Belangrijk om te weten is dat spoedeisende zorg en bevallingen altijd 100% worden vergoed bij alle ziekenhuizen. Dit geldt voor alle basisverzekeringen. Daarnaast kun je bij Aevitae kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen om het basispakket mee uit te breiden.