Heel slecht ervaring

Helaas denkt Variva alleen aan geld en niet aan het opleiden van kwaliteitsprofessionals. Variva biedt een korte opleiding aan met veel opdrachten en examens waarvoor niet genoeg begeleidt wordt. Er heeft geen uitleg van de docent plaatsgevonden tijdens de opleiding. Als student word je in de diepe gegooid door alles zelfstandig nogmaals zonder uitleg te maken. Veel opdrachten en veel examens die te kritisch worden beoordeeld. Er wordt te veel verwacht van een student en alles moet perfect. Ze hebben een vreselijk administratieve waar werknemers niets weten en onjuiste informatie doorgeven. Kortom, Variva is een verschrikkelijke onderwijsschool.

• Opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
  • Leslocatie Amsterdam

Super opleiding

Fijne docent en leuke lessen. De opleiding is goed te volgen naast je werk. Een aanrader!

• Opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker
  • Leslocatie Eindhoven