Goed!

We zijn goed en professioneel geholpen, niets op aan te merken!

Prachtige moderne loper!

In de winkel is meer dan genoeg keuze aan traplopers en werden we goed geholpen tijdens een privé afspraak. Ook bij het inmeten thuis kregen we goed advies en kregen we nog de kans om een voorbeeld op onze eigen trap te zien. Inmiddels is de loper gelegd en het ziet er prachtig uit! Erg tevreden met het professionele werk, de goede communicatie en het resultaat.

Eenmaal een traploper dan blijft de traploper

De voordelen van een traploper voor een andere wijze van het bekleden of niet van de trappen, zijn de geluidsdemping in de hal en overloop naar de zolder. Verder ook de geluidsdemping bij het neerzetten van de voeten. Ook geeft de levendigheid en zachtheid van de stof met zijn kleuren een warme aankleding van deze ruimten. Het ontvangst en de begeleiding van Yvonne/De Roode Loper in de vele mogelijkheden en kleuren hebben we zeer gewaardeerd. Het plaatsen/leggen van de traploper op een open en gesloten trap door Sander/meesterstoffeerder was echt vakwerk met toewijding. Kortom een aanwinst voor ons woongenot.

Prachtige traplopers, echt vakwerk en fijn contact

Wij hebben onlangs onze tweede traploper laten leggen. De keuze qua traplopers is enorm. Mede dankzij het kundige en fijne advies, hebben wij vrij snel een keuze kunnen maken. Het contact is erg prettig. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Het leggen van de traploper is echt vakwerk. Je ziet hier nog pure ambacht en liefde voor het vak. Het is dat onze trappen nu allemaal voorzien zijn van een prachtige loper, anders had ik zeker teruggekomen.

Goede service en prachtig resultaat!

Vanaf het moment dat we zonder afspraak binnenliepen tot het plaatsen erg vriendelijk geholpen! Goed advies en vrijheid voor ons om de juiste keuze te maken! Ook flexibel bij het plaatsen omdat wij de trap nog moesten schilderen. Achteraf nog een flesje wijn gekregen voor het wachten, maar dat was in onze ogen totaal niet het geval! Erg vriendelijk dus!

Goed contact, snel gelegd, super mooie loper!

Goed contact, snel gelegd, super mooie loper! Dank team de Roode Loper!

De aandacht in de winkel is fantastisch. De adviezen zijn waardevol. Ook het thuisbezoek, het inmeten en de staal ter plekke bekijken is fijn. De stoffeerder is bekwaam en uiterst vriendelijk. Al met al zijn we reuze blij met onze mooie nieuwe traploper.

Superchique en praktisch

Ik kan iedereen een traploper van De Roode Loper aanbevelen. Het proces liep heel soepel: van de ontvangst in de 'snoepwinkel' via het advies bij mij thuis tot het daadwerkelijke leggen (hou wel rekening met enige levertijd). Het resultaat is heel chique en veilig: de loper is prachtig biedt veel grip.

prachtig resultaat

vriendelijke medewerkers, snelle service en het resultaat is prachtig. hadden we veel eerder moeten doen

Echt zo mooi geworden!

Heel blij met de mooie wollen traploper. Zo mooi strak ligt hij erop…en een blinde bevestiging, dus zonder de roede.

Ervaring is geweldig! Wat is het toch mooi geworden.... kan er geen genoeg van krijgen

Het begon al tijdens het bezoek in de winkel in Den Haag. Zonder afspraak werden we toch met hee veel enthousiasme ontvangen door de eigenaar Robert. Hij heeft heel veel uitleg gegeven en meegedacht inmogelijkheden. Ik was gelijk verkocht! Alles wat hij in zijn gesprek noemde is precies ook zo verlopen. In 1 woord "TOP". Na het inmeten mocht ik een tijdje wachten voordat de lopers geplaatst konden worden. Toen het moment zover was, kwam Spencer de lopers plaatsen. Wat een vak zeg en met zoveel enthousiasme in zijn vak heeft hij de lopers geplaatst. Ook zijn collega Edward die de schoonmaakmat kwam plaatsen, was heel enthousiast en dacht ook mee. Zo mooi om te zien hoe deze heren hun vak verstaan. Alle verwachtingen en beloftes zijn uitgekomen en ik zou een ieder deze zaak aanraden! De Roode Loper heel erg bedankt! Dit was echt het wachten waard.

Ik wordt er heel blij van!

Wil al heel lang een loper, vorige huis was het budget op, daarna heel lang in een appartement gewoond, nu eindelijk weer een huis met een trap dus daar nu eindelijk een loper! Ik wordt blij als ik de trap op mag!! Keurig gelegd :)

Excellent service and beautiful result

I just had my stair runner installed and it is lovely. Beautiful textile selection, excellent workmanship on the installation, friendly service. Perfect!

Vakmanschap van begin tot eind!

In één woord vakmensen! Zowel de informatie en de tijd die er gegeven wordt in de winkel. Vervolgens een bezoek aan huis voor de juiste keuze en afmetingen. Het leggen zelf is écht vakmanschap, het resultaat is prachtig.

Ruime keus, netjes begeleid en vakkundig uitgevoerd.

Onze ervaring met De Roode Loper is volledig naar tevredenheid. Na een selectie gemaakt te hebben in de showroom, is een medewerker met de top 3 selectie in onze woning geweest en hebben we voor een kleurrijke loper gekozen. De communicatie tijdens het traject is vlot verlopen. De loper is prachtig gelegd, echt vakmanschap. Het resultaat geheel naar wens.

Wauw!

Allereerst zijn we via mail heel goed geholpen en was ik na een bezoek aan de winkel in Utrecht meteen verkocht. Het moeilijkste was om te kiezen! Heel aardig en fijn geholpen. We werden gedurende het bestelproces prima op de hoogte gehouden. Toen de loper uit eindelijk gelegd werd, werd duidelijk dat het echt een ambacht is; met de hand gestikt en trede voor trede op maat gemaakt. Het resultaat is geweldig. Het geeft het trappenhuis een totaal andere en warme sfeer. Bijkomend voordeel is dat ik een stuk minder bang ben dat onze (kleine) kinderen van de trap vallen ;-).

Goede service, mooi resultaat!

We zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen bij de Roode Loper. Van de eerste ervaring in de winkel tot de inmeetafspraak waarbij er alle tijd was om onze verschillende opties thuis te bekijken en te besluiten. En het resultaat is prachtig geworden!

Fantastisch!

Vanaf dag één dat wij in ons nieuwbouwhuis wonen,wilden wij niet een standaard pvc trap maar een mooie traploper op onze 2 trappen. Nu 2 jaar later hebben wij 2 prachtige lopers liggen op onze trappen en ze maken ons huis nu helemaal af. Robert heeft ons goed geholpen en advies gegeven en de loper ligt strak op de trap dankzij de kundige stoffeerder. De 5 sterren meer dan waard

Perfecte service van begin tot eind

Van het begin, ontvangst en uitleg in de winkel, tot het eind, plaatsing en uitleg, was de service perfect. Groot assortiment. Goed meedenken in de keuzes. En prachtig geplaatst. Wat een ambacht! Zeer blij met onze traploper. Meest gehoorde reactie van gasten: oh huh, een traploper hoeft dus niet oubollig te zijn!

Goed geholpen, vakmensen!

Van begin keuze tot oplevering goed geholpen.

Fantastische service en loper!

Vanaf het moment dat we de winkel in stapten tot het uiteindelijke leggen van de loper hebben we een fantastische ervaring gehad met De Roode Loper. In de winkel kregen we volop de tijd en goed advies om opties te kiezen, en daarop volgend advies aan huis. We hadden nog een extra mooie optie gezien die we in huis wilden bekijken, en deze werd ook meegenomen. De mannen die de loper kwamen leggen waren stipt op tijd, erg vriendelijk en zijn werkelijk vakmeesters! Ondanks dat de loper nu weer even onder het zeil moet ivm de laatste delen van de verbouwing zijn we enorm tevreden met het resultaat!

Een zeer vriendelijke, professionele & vakkundige klantbenadering !!!

Alles aan De Roode Loper klopt: vanaf het eerste bezoek aan de winkel in Utrecht tot aan het inmeten van de trap en het uiteindelijke leggen van de traploper; er valt niets aan te merken op de klantbenadering en de vakkundigheid van het team van De Roode Loper. De ontvangst in de winkel was buitengewoon vriendelijk en we mochten onze hond gewoon meenemen. Niks geen gedoe of vervelende 'verkooptruc-maniertjes' die je maar al te vaak kan meemaken, maar goede kennis van zaken, enthousiasme en vooral meedenken met de klant. Na jaren zelf in de retail werkzaam geweest te zijn geweest voelde dit als een warm bad. De keuze voor een loper was snel gemaakt en al snel volgde daarna een inmeet afspraak wat helemaal prima verliep met een duidelijke en open communicatie waarna wij met enthousiasme wachtten op de dag dat de loper gelegd zou worden. Vooraf werden wij nog gemaild en gebeld over de afspraak wat heel netjes was. Ook al hebben wij een 'lastige' trap, de jongeman die de loper kwam leggen werkte heel secuur en deed zijn uiterste best om het beste resultaat te krijgen wat ook gelukt is. Alles is netjes opgeruimd en we kunnen niets anders zeggen dat we heel blij zijn met het resultaat. Als we 6 sterren hadden kunnen geven dan hadden we dat ook zeker gedaan. Veel bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan het team van De Rode Loper en hun fijne werkwijze. Chapeau! Hartelijke groet, Marc & Laurens

Goede service en prachtig resultaat

Erg mooie traploper. Vakmanschap met leggen en heel fijne, duidelijke en vriendelijke service. Absolute aanrader.

Heel mooi traploper en goede service

Wij zijn heel blij met onze traploper. De stof is van hoge kwaliteit en de traploper zelf is mooi geplaatst. Onze trap ziet nu echt chique uit! De service en communicatie was ook perfect. Wat fijn om zulke specialist zak te hebben gevonden.

Een prachtige loper en fantastische service!

We werden van begin tot eind fantastisch geholpen met als resultaat de mooiste loper die we ons hadden kunnen voorstellen voor onze klassieke trap uit 1885.

Kuipersweg 2P

3449JA x 2P