Een zeer vriendelijke, professionele & vakkundige klantbenadering !!!
Alles aan De Roode Loper klopt: vanaf het eerste bezoek aan de winkel in Utrecht tot aan het inmeten van de trap en het uiteindelijke leggen van de traploper; er valt niets aan te merken op de klantbenadering en de vakkundigheid van het team van De Roode Loper. De ontvangst in de winkel was buitengewoon vriendelijk en we mochten onze hond gewoon meenemen. Niks geen gedoe of vervelende 'verkooptruc-maniertjes' die je maar al te vaak kan meemaken, maar goede kennis van zaken, enthousiasme en vooral meedenken met de klant. Na jaren zelf in de retail werkzaam geweest te zijn geweest voelde dit als een warm bad. De keuze voor een loper was snel gemaakt en al snel volgde daarna een inmeet afspraak wat helemaal prima verliep met een duidelijke en open communicatie waarna wij met enthousiasme wachtten op de dag dat de loper gelegd zou worden. Vooraf werden wij nog gemaild en gebeld over de afspraak wat heel netjes was. Ook al hebben wij een 'lastige' trap, de jongeman die de loper kwam leggen werkte heel secuur en deed zijn uiterste best om het beste resultaat te krijgen wat ook gelukt is. Alles is netjes opgeruimd en we kunnen niets anders zeggen dat we heel blij zijn met het resultaat. Als we 6 sterren hadden kunnen geven dan hadden we dat ook zeker gedaan. Veel bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan het team van De Rode Loper en hun fijne werkwijze. Chapeau! Hartelijke groet, Marc & Laurens