Fijne plek voor een cursus.

Fijne plek voor een cursus

De les van Nicky was erg leuk en duidelijk

De les van Nicky was erg leuk en duidelijk

Goed veel geleerd

Veel geleerd maar nog veel oefenen

Duidelijk en helpt je echt verder

Goede uitleg en niet te lange dagen

Prima cursus

Geweldige curses.

Geweldige duidelijke curses met een fijne sfeer. Cadix Zeker een aanrader!

Leuke interessante vervolg cursus op relaxte wijze gebracht

Bovenstaande zegt het al.

Top cursus!

Goeie cursus, leuke en enthousiaste leraren met verstand van zaken en top faciliteiten.

Goed geregeld, fijne service!

Prima ervaring. Mijn volgende cursus weer hier.

Ja handige cursus heel leerzaam jammer dat hij alleen in Utrecht doorgaat.

Een fijne ervaring en duidelijk

Ik vond het een fijne cursus en goede docent. Maar ik vond de meeste onderdelen helaas niet passend bij mijn werk. En zal het meeste ook niet gebruiken. Maar ik vond de basis cursus en het leren tekenen en de tools gebruiken heel goed uitgelegd

Matig

Ik heb de basis cursus voor 1 dag gevolgd en vond deze niet normaal slecht. De eigenaar van het bedrijf waar ik voor werk heeft ook contact met Cadix gehad en we kwamen niet uit een goede oplossing. De vervolg cursus vond ik wel echt top!

Zeer leerzaam interactief.

Dit was wat mij betreft de leukste cursus die ik ooit gedaan heb, mede dankzij de docent, Wim Poelstra.

Voelt alsof ik weer op school zit

Door de fijne uitleg en begeleiding is het zeker leerzaam en een toegevoegde waarde voor de toekomst

Alles is goed geregeld

Goed en voldoende cursusmateriaal en een goede docent. Catering ook goed.

Complete cursus

Als leek ga je na de cursus . Na de cursus te hebben volbracht kan je zelfstandig werken met aurocad

Ontspannen en duidelijk

Cursus was een ontspannen en heel duidelijk

Gezellige, leerzame en duidelijke cursus

Gezellige groep Geleerd wat ik wilde leren En alles duidelijk

Succesvol!

Zeer goede en duidelijke cursus over de basisfuncties van autocad!

Het was een goeie training.

Het was een goeie cursus en heb een paar nieuwe dingen geleerd die ik wilde weten.

Uitstekende lessen.

Het tempo was voldoende om alles te volgen zelfs wanneer je geen ervaring hebt met AutoCAD.

Goede cursus, wordt rustig en goed te volgen uitgelegd. Nemen de tijd voor een ieder.

Goed verzorgd

Cursus aangepast aan wensen cursisten

Goed, niks op aan te merken

Amperelaan 1 c

9207 AM Drachten

088 26 00 800

Over Cadix

Cadix helpt relaties in de werkvelden bouw, installatie, civiele techniek en maakindustrie te innoveren met behulp van de juiste software, kennis en scholing. Ons team van professionals biedt passende oplossingen op het gebied van automatisering en efficiënter ontwerpen en beheren met behulp van 3D/BIM technieken. Of het nou gaat om het verzorgen van een maatwerktraining of de oplevering van een productgenerator: dankzij de oplossingen van Cadix worden faalkosten en onnodige handelingen verminderd en werkt onze klant prettiger, sneller en accurater.