Goede service !

Goede service en veel kennis in huis!

een hele goede garage

Een goede service en de auto wordt goed gemaakt

Prettige ervaring

Afspraak vergeten maar een uurtje later kon de keuring toch plaatsvinden. Flexibele instelling! Super! Waarom geen 10? 1. De koffie kan echt veeeeeel beter! 2. Advies over hoe deukje eruit gehaald kan worden had iets meer mee gedacht kunnen worden (voor mijn gevoel) Om misverstanden te voorkomen: zeer tevreden!

Altijd goed

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Mijn ervaring is zeer goed

Correcte behandeling

Uiteindelijk goed gerepareerd

In eerste instantie verkeerde diagnose gemaakt omdat probleem niet uitgelezen kon worden, uiteindelijk probleem gevonden en goed gerepareerd, minpuntje was dat de reparatie meer dan een week heeft geduurd.

Vakwerk

Ik ga er inmiddels van uit dat Looijen over een toverstaf beschikt...Vakwerk van een vakman.

Professionaliteit en klantvriendelijkheid

Als klant van Autovakmeester Looijen ben ik zeer tevreden over de manier hoe ik word ontvangen, behandeld en geïnformeerd op hun bedrijf. Ben ik heel tevreden over hun vakservice. Chapeau!

Helemaal goed

Jeroen , fijne erg behupzame gast met veel kennis van zaken.

Perfecte service

Snelle goede service. Denken mee. Vriendelijke mensen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en aardige mensen

Snel en goed geholpen

Snel en vakkundig

Ww komen hier al enkele jaren voor reparaties en onderhoud. Altijd zeer tevreden over de uitvoering, communicatie en klantvriendelijkheid.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima vaklui, goede service.

Hier wordt met de klant mee gedacht. Dank ook aan voorganger Wil Wijnhoven

Betrouwbaar vakman.

Het is een kundig en serieus vakman en niet alleen dat. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en stuurt mij met een veilig gevoel weer de weg op.

Uitstekende service

Kon er snel terecht voor APK: meteen een kleine beurt erbij, dachten goed mee met oplossingen. Zeker aan te bevelen!

Goed als van ouds

oke

Eerlijk, redelijk en kundig

Goede, snelle service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Diepe kennis van mijn merk/model/type en vakkundig

Sinds de aankoop van mijn auto in 2009 ben ik klant bij Citroën Wijnhoven/Garagebedrijf Looijen. De hoofdreden hiervoor is de kennis van dit specifieke merk/model (Citroën XM). Over al de werkzaamheden kan ik niet meer dan zeer tevreden zijn. Enige kanttekening die ik wil plaatsen is dat de communicatie te wensen over laat. Afspraken zijn prima te maken, maar een korte update over hoe t ervoor staat als zaken niet lopen zoals gepland is er niet, daar moet ik altijd zelf achteraan. Ik snap dat ivm de drukte en de berg werk die er is, maar laat ff weten wat de vervolgstappen en globale plannen daarvan is. Inmiddels ben ik dit wel gewend, want Wil Wijnhoven was daar ook niet zo goed in. Vervelend is het soms wel Daarnaa heb ik al meerdere keren aangegeven dat het Erik met een k is ipv met een c, maar dat wordt niet aangepast.

Vriendelijk, vakkundig betrouwbaar

Topgarage

Klantvriendelijk en vakkundige service

Ben al jaren klant en altijd ben ik met volle tevredenheid door Jeroen geholpen. Uit de grond van mijn hart kan ik zeggen dat Jeroen gewoon een topper is!

Supergoede service

Ik kom al jaren bij Jeroen en ben altijd erg tevreden over zijn vakmanschap en betrouwbaarheid. Bovendien werkt hij snel en efficiënt, erg prettig om zo'n vakman in de buurt te hebben.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Betrouwbare garage, vakkundig en snel. Fijne sociale mensen

We zijn al jaren bij deze garage. Goede ervaringen, zelfs als je vanuit het buitenland belt om hulp, of om mee te denken. Onze auto’s (man en mij) krijgen hun beurten, Apk’s e.d. bij Looijen. 2 van onze kinderen hebben inmiddels een auto en gaan ook naar Looijen.

• Reden bezoek Andere reden

Vakwerk

Perfecte service. Een betere prijs/kwaliteit verhouding ben ik nog niet tegen gekomen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Zeer goed , vriendelijk en eerlijke garage .

Handelstraat 7

5831 AV Boxmeer