Score: 10

Ik vond het een erg prettige training. Veel praktische tips om direct toe te passen. Ook nuttige feedback gekregen. De eerste dag was online en de tweede dag op locatie. Beide ging prima, bij de online dag werd er goed gebruikt gemaakt van sub groepjes in Teams. Maar de dag op locatie vond ik wel prettiger.

Score: 10

Top English Training. Great balance between grammar and practical business english. The teacher was very responsive to individual needs of the students. Content was delivered in a structural and understandable way.

Score: 10

Positief verrast hoe goed deze training Zakelijk Engels was. Mijn zakelijk Engels is echt vooruit gegaan. De trainer was erg goed. Zij zette mij elke training aan het denken en zij zorgde ook dat ik buiten de Engelse les mijn Engels aan het verbeteren was. Daarnaast is het fijn dat er een digitale leeromgeving is met extra materialen en opdrachten. Echt een aanrader om deze training te volgen!

Score: 9

Er hing een ontspannen vrije sfeer in de 'les', waardoor het Engels spreken vanzelf ging. We kregen veel praktische tips en handvaten om ook na de training je Engels niveau hoog te houden

Score: 9

Interactie was goed, juiste klik, zeer to the point, veel in gesprek en proberen het op de praktijk te richten, al met al een geweldig bestede 2 uur in de week!

Score: 9

Amy is an outstanding teacher. She is well qualified in terms of content and knows how to tune in to her students. What makes Amy so excellent is that she knows how to create a positive and safe learning environment. She helps to improve without making you feel uncomfortable. She naturally creates a learning environment where you feel safe to try, practice and make mistakes.

Score: 10

Enthousiaste trainster met gevoel voor humor. Veel interactie en goede praktijk voorbeelden. De lunch was ook erg goed. De online lesomgeving 'Bloomwise' werkt ook erg prettig. Ik heb veel geleerd tijdens deze training!

Score: 10

Geweldige ervaring met Viola tot nu toe. Zeer persoonlijk, goed ge�nformeerd, en ik kijk uit naar elke donderdagavond met haar. Ik heb veel geleerd en mijn werk is uiteindelijk echt makkelijker. Dus bedankt!

Score: 8

De opbouw van de training, het bedrijf als rode draad en het enthausiasme van Kathy werkte goed en was leuk en leerzaam! Wat we in de lessen geleerd hebben kan ik elke dag toepassen in m'n dagelijkse werkzaamheden. Mocht er weer een training worden aangeboden / een vervolg, dan houd ik me zeker aanbevolen!

Score: 8

Michelle geeft je het vertrouwen om in een groep vrijer te spreken en je vaardigheden in het Engels te verbeteren. Erg prettig om zo on-line les te volgen. Zeker een aanrader

Score: 8

Ik vond de opleiding goed afgestemd op mijn niveau. De trainer was zeer kundig. Ik heb veel van haar geleerd. De oefeningen via Bloomwise waren prettig om te doen, vooral ook omdat er meteen een reactie was of je het goed gedaan had. Het is zeker een aanrader.

Score: 9

De trainster weet precies hoe het is om een buitenlandse taal te leren en oefenen. We kijken naar de context, re�le situaties, en zoeken naar een toepassing binnen het werk. Ze ziet en luistert goed en geeft de juiste vorm aan de training.

Score: 10

Lorna vond ik top. duidelijk, heel veel tips, sites, sheets die zij deelt. Ook niet zakelijk gerelateerde onderwerpen in engels behandelt, heel fijn. Goede feedback gehad, ik ben nu meer bewuster van de engelse taal dan voordat ik startte met de training

Score: 9

Hele prettige trainingssessies. De benodigde "online" tools waren ook heel goed en de online omgeving heel gebruiksvriendelijk. Cursusinhoud voldeed ook heel goed, geeft stof tot denken. Michelle is ook zeer kundig en heel prettig in omgang.

Score: 8

Niveau van mede-cursisten was goed op elkaar afgestemd, trainer is zeer kundig, heel snel voelde ik mij op mijn gemak, waardoor het mijn actieve deelname positief heeft beinvloed.Veel geleerd en vooral zelfvertrouwen gekregen om Engels te praten.

Score: 10

Fantastische 1 op 1 training. Praktijkgericht en toegespitst op mijn werk als Marketing eindverantwoordelijke, waardoor ik in zeer korte tijd naar een volgend niveau Duits ben gekomen. Naast de 1 op 1 training maak je ook oefeningen in Bloomwise, een online training portal. Dit is een combinatie van opdrachten en leuke trainingsvideos.

Score: 10

Deze dame kon erg goed uitleggen. Zij gaf heldere (grammatica)voorbeelden, gebruikte situaties uit de praktijk en gaf als huiswerk en extra hulp na de cursus genoeg handvatten om zelf te oefenen.

Score: 10

De afgelopen maanden heb ik training mogen volgen om mijn zakelijk Engels te verbeteren van Jazz van De Taaltrainer. Ik vond de lessen super interactief en energiek. Daardoor heb ik alle twaalf weken met plezier gevolgd. De training was goed toegespitst op hetgeen waar ik veel behoefte aan heb. De stof en voorbeelden waren interessant. Zeker een aanrader!

Score: 9

Begeleiding was top! Inhoudelijk een goede training en, ondanks de diversiteit aan niveau binnen de groep werd er voldoende aandacht besteed aan iedereen. Trainer was prettig in de omgang, toonde begrip voor de drukke werksituatie waar wij inzitten. Voldoende mogelijkheden tot het opdoen van nieuwe kennis. Online omgeving is erg gebruiksvriendelijk.

Score: 7

Goede training, op dit moment wordt het nog niet echt in de praktijk gebruikt wat ik erg jammer vind. ( maar dat heeft niets met de training te maken ). Vind het ook best een hoog niveau, en de eigen tijd die geinvesteerd moet worden is soms meer dan ik had gedacht

Score: 10

Ontzettend tevreden. Heel goed hoe ook het niveau samen gebracht is in de groepjes. Ik heb aan ons MT gevraagd of er een vervolg van deze training mogelijk is. Ik heb in deze 15 lessen al veel geleerd. Mijn vraag is blijft deze omgeving open zodat ik ook na deze periode mijn oefeningen kan blijven trainen. Tevens vind ik alle links met video erg fijn om na te luistern. Ik kan mij zelf nog veel meer verbeteren alleen al door alles te blijven herhalen wat wij nu behandeld hebben. Ik hoor dit graag.

Score: 9

Ik vond de trainingen leuk en interessant. Het zijn actieve lessen waardoor de stof niet droog wordt. De trainer Hans Aniba is kundig en vriendelijk. Het zijn wel hele lange dagen (vooral omdat het online is).

Score: 10

Via mijn werk een cursus business Engels gevolgd bij De Taaltrainer. De stof en docent waren erg prettig en goed toegepast op de praktijk en praktijkvoorbeelden. Daarnaast krijg je fijne handvaten om ook na de cursus je Engels nog verder te verbeteren of wat je hebt geleerd op de juiste manier toe te passen.

Score: 10

Interactieve cursus, waarbij er rekening wordt gehouden met persoonlijke niveaus. Duidelijke en heldere uitleg. Geen cursus om lekker acterover te zitten, de leraar neemt je echt mee in alle stappen.

Score: 9

In December 2021 de cursus zakelijk schrijven gevolgd welke verzorgd werd door Annelies Edelman van de taaltrainer. Zij heeft in een degelijke en goed verzorgde cursus ons getraind in het correct zakelijk schrijven. Hierbij de 'oude' regels weer opgefrist en juiste technieken laten zien om toe te passen. Een cursus welke mij goed geholpen heeft voor het correct zakelijk schrijven.

Havenweg 21 j

3812 PR Amersfoort

033 465 04 20

Over De Taaltrainer

De Taaltrainer verzorgt taaltrainingen Engels, Duits, Frans en Nederlands voor bedrijven in heel Nederland. - Onze toptrainers maken leren leuk - Onderscheidend in persoonlijke aanpak - We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen De Taaltrainer bestaat uit meer dan 100 zeer ervaren taaltrainers (native speakers), die een schat aan kennis en expertise met zich meebrengen. Deze trainers zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit op de leerdoelen van de cursist(en). Daarnaast bestaat het hechte kantoorteam uit enthousiaste en deskundige medewerkers die alle trainingen van aanvraag tot eindevaluatie regelen. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn! Samen hebben onze trainers bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt en getraind. Kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd!