Score: 9

Ik heb genoten van het praten in het Engels met mijn klasgenoten. De TED-talks waren leuk om naar te luisteren, maar de woorden en uitdrukkingen waren soms lastig. Dus fijn om zoveel nieuwe vocabulaire te leren. Ook het gebruik van de grammica was fijn om weer te zien en te leren

Score: 10

I followed the NT2 course and found it very informative and enjoyable. The interactive sessions with continuous re-enforcement of content really helped to solidify the subject matter. I followed the course online and found the material and content well adapted to suit this medium. I've followed a few Dutch courses and this was definitely my favourite.

Score: 10

ik heb enorm aan de training gehad. De cursus was best intensief. Mijn schriftelijke communicatie is veel sterker geworden. Lotte heeft elke les een duidelijke uitleg gegeven met passende opdrachten.

Score: 10

Zeer professionele training gehad van Lilly, met plezier gevolgd en veel geleerd. Ze ziet snel wat eventueel valkuilen zijn en gaat daar meteen mee aan de slag. Ook erg flexibel qua planning. Zou de training iedereen aanraden.

Score: 10

Leuke en interactieve manier om de kennis van spelling, zinsbouw en tekst opbouw op te frissen. Zeker een aanrader voor eenieder die zijn kennis naar een hoger niveau wilt brengen.

Score: 10

Karin is een top lerares. De lessen waren altijd interactief. Ze kan heel goed uitleggen, is direct en duidelijk. Ik heb enorm van haar lessen genoten en ik heb heel veel van haar geleerd.

Score: 10

De online training was erg goed georganiseerd. Hans vertelde bij aanvang wat we tijdens dit dagdeel gingen doen. Zodoende wist je tijdens de online training wat je te wachten stond, wanneer je een korte pauze had en wat de onderwerpen waren. Ook inhoudelijk was de training interactief en van kwaliteit.

Score: 10

Ik heb helaas maar een van de twee dagdelen kunnen bijwonen. De manier waarop Hans de workshop geeft en de deelnemers betrekt bij de opdrachten, vind ik heel fijn. Hans is open en persoonlijk, waardoor ik me op mijn gemak voelde en zonder aarzelen antwoord durfde te geven op vragen. Het is een heel interactieve workshop en daar leer je het meest van. Omdat de workshop aan verschillende groepen medewerkers gegeven werd, is de inhoud afgestemd op het niveau van de deelnemers. Dit zorgt ervoor dat je niet focust op dingen die je al weet of die juist te moeilijk zijn. Ook het online bijwonen van de workshop was prima te doen. Ik vind de Nederlandse taal altijd al interessant en ik heb zeker iets extra's geleerd wat ik in mijn dagelijkse communicatie kan gebruiken.

Score: 9

Dit is de eerste taalcursus die ik heb gehad die echt inging op wat ik nodig heb met mijn werk.Heb voor mijn gevoel goede kennis opgedaan waar ik zeker mee verder kan

Score: 9

Voorafgaand voordat aan de cursus wordt begonnen is er eerst afstemming geweest. Zou normaliter als groepsles worden gegeven, maar was verassend een priveles geworden:) Doordat alles in het Engels ging werden het leerzame en ook nog leuke lessen, gegeven door Nicola. Heb er veel van opgestoken.

Score: 10

Duidelijke uitleg en begeleiding op het juiste niveau. Duitse les gericht op je eigen vakgebied mbv praktijk cases. Fijne professionele trainer. Kortom een goede aanbeveling voor een ieder die Duits wil leren of zijn/haar Duits wil verbeteren.

Score: 10

Hele fijne training gehad. Lotte had veel geduld en ze kon goed uitleggen waarom iets op welke manier werd toegepast in de Nederlandse taal. Ik heb geleerd mijn zinnen korter en bondiger op te stellen en geleerd welke woorden ik beter weg kan laten. Tevens geleerd hoe we tegenwoordig de Engelse werkwoorden leren vervoegen. Een erg interessante training! Ik kon makkelijk mijn aandacht erbij houden. Via Zoom ging het erg goed, maar lijkt mij leuker om in het vervolg in een echt klaslokaal te zijn.

Score: 10

I am really happy that I signed up for a course with De Taaltrainer and Sanne Bezemer. She customized the course to my needs and also helped me build confidence in speaking Dutch. The course was fully online and she managed to keep it always fun. I highly recommend it!

Score: 8

De leerstof was goed uitgedacht op het niveau van de deelnemers. De trainer kon zich goed inleven in de groep die hij les gaf. Training was relaxt waardoor er toch heel veel leerstof doorgenomen werd.

Score: 9

Hans is enthousiast en heeft de training goed ingericht. Het niveau was goed en iedereen werd getriggerd om actief mee te doen. Hoewel het een algemene training was, weet Hans er toch maatwerk van te maken. Ik heb meer geleerd dan ik van tevoren had verwacht.

Score: 10

Het was een erg leuke opfriscursus. De trainer was duidelijk en trad niet op als taalpolitie, maar als een adviseur. de cursus was interactief en zorgt ervoor dat je weer even bewust met de Nederlandse taal bezig bent.

Score: 10

Tijdens deze training heeft Paula ons als groep �n mij als persoon zeker verder geholpen. De combinatie van praktijkervaringen en oefeningen waren zeer afwisselend. Paula staat open voor suggesties en idee�n en past de lesstof hierop aan. Ondanks dat de training op maandagavond was, heeft ze ons gemotiveerd om er zoveel mogelijk uit te halen. Persoonlijk heb ik een grote stap gemaakt dankzij Paula.

Score: 10

Fijne docent met een prettige stem om naar te luisteren. Inhoud van de training sloot goed aan op het niveau van de groep. De inhoud van de online leeromgeving is erg handig om dieper in de materie te duiken en om extra oefeningen te maken van onderdelen waar je zelf niet zo goed in bent.

Score: 10

Een leuke interactieve training, waarbij je goede tips en tricks krijgt. Het is ook gelijk een opfriscursus. Al met al heb ik er veel van opgestoken. Ik breng het ook zoveel mogelijk in de praktijk. Zeker een aanrader!

Score: 8

Michelle is een enthousiaste en gepassioneerde trainer Engels. De cursisten hebben aangegeven waar hun wensen en behoeften lagen en deze zijn allemaal (zelfs nog met extra lesmateriaal) goed door Michelle ingevuld. De cursussen waren goed voorbereid en boden voldoende afwisseling. Naast de lesstof geeft Michelle ook veel (individuele) tips over hoe je nog sneller de Engelse taal kunt leren. Kortom: een professionele en prettige trainer!

Score: 9

De perfecte opleiding/training om je kennis weer even op te frissen. Met heldere uitleg en duidelijke voorbeelden heeft Lotte mij weer de juiste handvatten gegeven voor de toekomst. De digitale manier van lesgeven was geen obstakel, past helemaal bij de actuele situatie waarin we leven!

Score: 10

Het was een leuke interactieve training. Ik heb veel opgestoken van de tips en kijk terug op een leerzame workshop. Doordat het een training was met meerdere collega's leer je ook van anderen.

Score: 10

Uitstekende trainer en locatie. Trainer heeft veel ervaring in Engelse grammatica en presentatie skills. Erg vriendelijk en erg flexibel met het plannen van de sessies. Erg tevreden over de online en onsite sessies.

Score: 10

Een taaltraining volgen op vrijdagmiddag is niet mijn hobby. Onze trainer John wist de inhoud perfect af te stemmen op onze praktijk. Daardoor vloog de tijd voorbij en bleef het interessant tot de laatste d/t.

Score: 10

Dit was de cursus met het hoogste taalniveau die ik kon vinden. Bij het intake interview viel op dat mijn taalniveau toch te hoog was voor de beoogde cursus. Daarom stelde de taaltrainer voor een duotraining voor mij op maat te maken. Je voelt dat ze oprecht willen dat je blij bent, ze zijn zeer flexibel en alles is meteen geregeld. Dus ik ben zeker blij! De trainer is zo goed dat tolken alleen maar haar willen hebben voor het opfrissen van hun kennis. Ze hoort enorm goed welke fouten je maakt en kan voor alles een perfect voorbeeld noemen. Het tempo ligt best hoog en daar word ik blij van. Ik geef normaliter niet zo maar een 10, maar deze is verdiend.

Havenweg 21 j

3812 PR Amersfoort

033 465 04 20

Over De Taaltrainer

De Taaltrainer verzorgt taaltrainingen Engels, Duits, Frans en Nederlands voor bedrijven in heel Nederland. - Onze toptrainers maken leren leuk - Onderscheidend in persoonlijke aanpak - We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen De Taaltrainer bestaat uit meer dan 100 zeer ervaren taaltrainers (native speakers), die een schat aan kennis en expertise met zich meebrengen. Deze trainers zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit op de leerdoelen van de cursist(en). Daarnaast bestaat het hechte kantoorteam uit enthousiaste en deskundige medewerkers die alle trainingen van aanvraag tot eindevaluatie regelen. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn! Samen hebben onze trainers bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt en getraind. Kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd!