Score: 9

Onze trainer was dus Lotte Gerestein. Ik heb de training als leuk en leerzaam ervaren. Er wordt op een duidelijke, ontspannen manier les gegeven. Ook is er ruimte voor eigen inbreng. Tevens wordt er lesmateriaal uitgedeeld, iets waar je ook na de training nog veel mee kan.

Score: 9

Zeer goede training, waarbij veel informatie van vroeger weer naar boven kwam. De trucjes en duidelijke uitleg heeft er voor gezorgd dat ik me comfortabeler voor wanneer ik een boodschap wil overbrengen. Een groep van 8 personen was ook heel aangenaam, waardoor je ook voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Score: 9

De trainer was professioneel met goede kennis en ervaring. Die heeft ons goed uitgelegd met de verschillende aspecten van de verschillende accenten, (in)formele engels etc. Geeft ook goede feedback qua presentatie, alle huiswerk en algemene vragen qua engels

Score: 8

de cursus was heel leerzaam en veel geleerd. de begeleiding van de trainer was zeer goed ondanks de verschillende niveau's in onze groep. Ook er werd er genoeg aandacht besteed aan individuele bijsturing.

Score: 10

On each session we had a dynamic part where we put our knowledge into practice. Sylvia also taught us about the dutch culture and the latest news in the Netherlands, helping us to get more integrated.

Score: 9

Ik vond de training erg goed en duidelijk van opzet. In een prettige sfeer gaf Lotte een hernieuwde kennismaking met de basis van de Nederlandse taal. Veel spelling en grammatica die ik op gevoel deed, werd weer eens duidelijk uitgelegd en ingeslopen fouten gecorrigeerd.

Score: 10

Wederom een uitstekende ervaring met De Taaltrainer. Na cursussen Engels en Italiaans, nu de verdieping voor mijn zakelijk Duits gezocht. Zoals gebruikelijk een flexibele insteek waarbij de dagelijkse praktijk voor het taalgebruik centraal stond. Door het blijvend uitdagende karakter weer een flinke stap kunnen maken.

Score: 8

Met mijn deelname aan de nederlandse les ben zeer tevreden over Nederlands als Tweede Taal .ik heb veel geleerd met leren schrijven praten .jammer dat is zo snel afgelopen is.

Score: 8

Prima training gehad.De docent was zeer ervaren en in samenspraak met haar werd de lesstof afgestemd op mijn dagelijkse praktijk. In korte tijd op een plezierige wijze heel veel geleerd!

Score: 8

Ik heb mijn taal verbeterd. Viola heeft ons goed geholpen met veel herhaling. Wel veel huiswerk. Viola hielp ons ook met het huiswerk als we er niet uit kwamen. Dank je wel!

Score: 10

Zeer prettige trainer, Vooral op vakkundig gebied Engelse termen. Michelle is humoristisch maar ook serieus. We hebben veel geleerd in 2 dagen. Handige hand-out gebaseerd op het bedrijf waar je werkt. en tips om je Engels te blijven verbeteren en onderhouden.

Score: 10

Een kundige trainer. Ze stelde ons op ons gemak en had de training zo ingericht dat dit heel goed toepasbaar is in het werk. Er was veel afwisseling waardoor het niet langdradig werd. Daarnaast heeft ze ons de weg gewezen op het internet wat handige sites zijn voor het vertalen en schrijven van brieven.

Score: 9

trainer is vakbekwaam ,ervaren, professioneel en duidelijk in haar uitleg. Locatie is prima bereikbaar met ruime parkeergelegenheid en goed verzorgde lunch. Communicatie met deelnemers was ook prima en op tijd.

Score: 9

Het waren twee zeer nuttige dagen voor mij. In deze twee dagen heb ik veel geleerd en e.e.a. weer op kunnen frissen. De afwisseling tussen klassikaal versus individueel en theoretische uitleg versus opdrachten was goed.

Score: 9

Netjes verzorgde training. Prima locatie en voorzieningen. Op het gebied van spelling alle regels en uitzonderingen weer opnieuw geleerd. Was toch weggezakt na de basisschool. Verder prima ondersteuning in zakelijke correspondentie.

Score: 8

Groeptraining zakelijk Engels gevolgd via de Taaltrainer bij trainer Michelle Boughton-Smith. De training was goed toegespitst op de woningcorporatie, veel ruimte voor vragen en inbreng en een grap. Ik voelde me veilig in de groep om eens een "fout" te maken.

Score: 10

Training heel gericht op ons werk en de gesprekken die wij hiervoor met bedrijven moeten voeren. Dat alles in een veilige en relaxte sfeer. Melissa is een gemotiveerde, betrokken trainster. In deze 4 dagen enorm veel geleerd, wat ik direct praktisch toe kan passen in mijn werk.

Score: 10

Een praktische training die je vooral veel zelfvertrouwen en uitbreiding van woordenschat geeft. Ondertussen de grammatica die doordat ze zo praktisch aangeboden wordt makkelijk en bruikbaar wordt. Zeker een aanrader.

Score: 10

Via mijn werk kreeg ik de training 'Correct Zakelijk Schrijven (NT1)' aangeboden. En hoewel ik dacht dat ik al goed was in Nederlands, heb ik echt ontzettend veel geleerd. Eindelijk schrijf ik niet alleen op gevoel dingen goed, maar snap ik ook de regels erachter (euh... of is het nu 'er_spatie_achter'... ;-)). Onze trainer Lotte verstond de kunst om aan te sluiten bij het niveau van elke deelnemer afzonderlijk en daarnaast gaf ze op een prettige, gezellige manier les. Kortom, onverwacht, een topervaring. Aanrader dus! Groet, Raymond

Score: 10

Zeer goed ingespeeld op functiegerichte onderwerpen. Heel vriendelijke trainer, met gelukkig een goed gevoel voor humor. Diverse handige tips werden verstrekt.Ook de aangegeven Apps worden bijna dagelijks nog ingevuld door de collega's.

Score: 10

De training wordt op een leuke manier gegeven en pakt alleen de belangrijke punten. Er is een duidelijke uitleg waarom je iets doet. Het is goed om de regels weer op te frissen. Zeker een aanrader

Score: 10

De Training Correct Zakelijk Schrijven bij de taaltrainer is een goede cursus. We kregen les van Marleen. Er was voldoende ruime voor vragen. Daarnaast kregen we veel bruikbare tips. De lessen werden met veel enthousiasme gegeven.

Score: 9

Het is een zeer prettige trainster, die het op een hele leuke manier lesgeeft. Ze zal nooit op een vervelende manier aangeven als je het verkeerd uitspreekt. En zeer positieve vrouw! De lessen vlogen altijd voorbij.

Score: 8

De lessen ware zeer prettig in een ontspannen sfeer. Er was veel ruimte om vragen te stellen en aan te geven wat niet duidelijk was. De uitleg was helder en de benadering heel geduldig. Grammatica was voldoende voor het aantal lessen en de spreek- en schrijfvaardigheid ook. Lesmateriaal was gebruiksvriendelijk.

Score: 9

Een inspirerende training met een goede verhouding tussen theorie, oefeningen die je aan het denken zetten en praktijkervaringen. Een goede workshop om kennis te maken met en jezelf te verdiepen in interculturele communicatie.

Havenweg 21 j

3812 PR Amersfoort

033 465 04 20

Over De Taaltrainer

De Taaltrainer verzorgt taaltrainingen Engels, Duits, Frans en Nederlands voor bedrijven in heel Nederland. - Onze toptrainers maken leren leuk - Onderscheidend in persoonlijke aanpak - We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen De Taaltrainer bestaat uit meer dan 100 zeer ervaren taaltrainers (native speakers), die een schat aan kennis en expertise met zich meebrengen. Deze trainers zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit op de leerdoelen van de cursist(en). Daarnaast bestaat het hechte kantoorteam uit enthousiaste en deskundige medewerkers die alle trainingen van aanvraag tot eindevaluatie regelen. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn! Samen hebben onze trainers bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt en getraind. Kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd!