Score: 10

De Training Correct Zakelijk Schrijven bij de taaltrainer is een aanrader. We kregen les van een enthousiaste en vakbekwame dame. Er was voldoende ruime voor vragen. Daarnaast kregen we veel bruikbare tips.

Score: 10

Super, geweldige workshop. De workshop werd in Amersfoort gegeven door Marleen Severijnen. Zij heeft veel aandacht voor cursisten. Goede duidelijke uitleg. Veel kunnen leren. Ik heb de app. "Beter Spellen" op de computer gezet. Nu maak ik iedere werkdag de opdrachten. Het is leuk om deze opdrachten te maken en het vraagt weinig tijd. Marleen bedankt.

Score: 8

De oefeningen om de woordenschat te vergroten d.m.v. een kruiswoordpuzzel en een A t/m Z waren zeer waardevol. Verder ook nuttige tips als het opschrijven van nieuw geleerde woorden en deze proberen in de praktijk gebruiken, heeft mij veel geholpen. Prima training en erg nuttig. Het lastigst is dat het in de avonduren is waar de scherpte er soms af is.

Score: 9

Zeer goede ervaring.Trainer motiveerde en enthousiasmeerde mij en zij was zeer betrokken. Zij zorgde altijd voor de nuttig lesmateriaal en gaf duidelijke uitleg over de regels en de grammatica. Door deze training werd ik een stuk beter met de uitdrukkingen. Ik zou zeker met haar Engels cursus willen volgen.

Score: 9

Kathy is een goede, leuke en enthousiaste trainster. Vertel haar vooraf wat je verwacht, dan past ze haar lessen hierop aan. Ze gebruikt uiteenlopend lesmateriaal (lesboek, internet, praktijk, spelenderwijs, etc.) dus zeker niet saai. En heb je vragen over zaken waar je tijdens je werk tegenaan loopt, dan kun je (zelfs buiten de lessen om) bij haar terecht. We hebben veel geleerd. Kortom: TOP trainster! Zeer klantvriendelijk.

Score: 10

Ik heb enorm geprofiteerd van de goede en prettige manier van lesgeven door Marleen. Haar bevlogenheid voor de Nederlandse taal maakte dat geen vraag teveel was. Ze nam alle tijd en wist op een heldere manier haar kennis over te brengen.

Score: 10

Het was een geweldige ervaring en ik heb ervan genoten. Ik waardeerde dat het was aangepast aan mijn beschikbaarheid en vaardigheden. Ik voelde ook dat de lessen waren aangepast aan mijn gevoelens omdat ik erg bang was om te praten en ik was erg terughoudend. Ik wil mijn leraar bedanken voor alle steun en ik zou haar ook willen aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft.

Score: 9

Veel praktijkvoorbeelden, uitgebreide feedback met luisteroefeningen naar je eigen opnames. Ook aandacht voor social conversation en hoe het hoort in de UK. Uitspraak en zionsopbouw was ook ruim voldoende aandacht voor

Score: 10

Mijn taaltrainer/docent heeft het heel goed gedaan! Zij zorgde altijd voor de nuttig lesmateriaal en gaf duidelijke uitleg over de regels en de gramatica. Ik heb veel van geleerd waardoorik nu sterker in mijn taalgebruik sta.

Score: 10

De cursus was perfect afgestemd op de aanwezigen en het enthousiasme en de gedrevenheid van Janette geven erg veel energie. Tijdens de cursus is veel ruimte voor het spreken in het Engels en de oefeningen worden goed aangepast aan het niveau van de groep. Ik heb de cursus als bijzonder prettig ervaren en veel van geleerd, ik zou het zeker aanraden.

Score: 9

Ik ben van mening dat er een klik moet zijn tussen de trainer en de "leerling" die was er. De lessen verliepen soepel en vlot, goede mix van theorie versus praktijk. Dat stukje zekerheid heb ik van Lieselotte weer terug gekregen en heel veel wist ik natuurlijk wel maar kwam nu weer boven, maar beter nog ik begreep het ineens! Dus nogmaals bedankt! Ik weet dat jullie binnenkort gaan verhuizen, dat is wellicht slim, de ruimtes waren nogal wat gehorig, maar behoort straks tot de verleden tijd. Rest mij niets anders dan te zeggen... Bis n�chtes Mal LG Renate

Score: 9

The course was very good. The docent always brought different activities that would make us practice the topics we were studying. Moreover, we carried out activities that involved daily conversations for real life situations. The docent was able to identify our weak points and give us feedback accordingly. In general, I feel very satisfied with this training.

Score: 10

Onze trainer Janette deed het echt supergoed. Heel veel geleerd van haar, erg behulpzaam en zorgde dat het lespakket zo goed mogelijk was afgestemd op mijn leerdoelen. Ze was altijd op tijd en raffelt niks af.

Score: 9

Amy heeft mij steeds op mijn niveau en op mijn behoefte uitgedaagd en mij in staat gesteld om mij verder te ontwikkelen in het beter kunnen communiceren en presenteren in het Engels. Een dikke 10 voor Amy Een 8 voor de beschikbare lesstof/les hulpmiddelen. Deze waren goed afgestemd op de vraag en behoefte, top! Mijn tip op dit vlak is --> Een CD is niet meer van deze tijd :-) Tip aan Amy, vooral zo doorgaan!

Score: 10

Ik heb echt genoten van de training. Hoewel de training een vast programma had, zou Ernie een kleine afwijking toestaan ??om rekening te houden met specifieke gebieden in ons vermogen die meer aandacht nodig hadden. Een van de dingen die echt opviel was hoe Ernie het leren verbond met ervaringen uit het echte leven en culturele situaties. We hebben niet alleen geleerd hoe we Nederlands moeten spreken, maar ook hoe we het kunnen toepassen op dagelijkse situaties. Er werd ook aandacht besteed aan uitspraak en klemtoon. Ik heb het als zeer waardevol ervaren en het heeft me in staat gesteld om mijn nederlands-vermogen te verbeteren tot het punt waarop ik nu zeker genoeg ben en in staat is om een ??zakelijke vegaderingen met onze klant in het Nederlands te voeren. Dit was vanaf het begin mijn doel

Score: 10

De trainins sloot precies aan op mijn vraag. Door voorbeelden te gebruiken vanuit mijn eigen bedrijf werd het echt een maatwerktraining. De trainer ziet de ontwikkelpunten direct en speelt er goed op in. Ze paste zich aan aan het niveau.

Score: 10

Zeer goede ervaring. De leerstof wordt toegespitst op de praktijk. Het tempo ligt hoog, waardoor in korte tijd veel resultaten kunnen worden behaald. Tevens worden handige leermaterialen en andere handvatten uitgereikt.

Score: 10

Sylvia is a tremendous trainer. She tries to make every lesson better than the last one and allows us to participate in the class with interactive and dynamic exercises. We also speak about interesting and daily topics, that not only improve our language skills, but our knowledge about the country and its culture. I truly enjoy every class more and more.

Score: 9

De training was erg leerzaam. Veel praktijkvoorbeelden en dialogen gedaan, toegespits op het gebruik van Engels in ons werk. Trainer motiveerde en enthousiasmeerde de groep en was zeer betrokken. Door deze training een stuk zelfverzekerder geworden in het gebruik van het Engels.

Score: 8

Ik vond het heel fijn om op deze manier beter en makkelijker Engels te leren spreken en schrijven. Het moeten praten in het Engels tegen elkaar helpt daar enorm bij. Ook de feedback van de lerares die we kregen was heel waardevol. De begeleiding was goed, we konden altijd mailen als we iets niet snapten. Fijn was ook dat het op onze werklocatie was.

Score: 9

Een heldere workshop met een fijne theoretische basis en interessante en prikkelende oefeningen. Er is veel ruimte voor het bespreken van individuele ervaringen, wat erg leerzaam is. Deze workshop van ��n dag vormt een goede basis.

Score: 10

Persoonlijke training van engels in presentaties en zakelijke communicatie gedurende 10 weken, elke week 2 uur. Op deze wijze blijft er veel hangen, en zijn er tussendoor ook veel mogelijkheden om het in de praktijk te gebruiken.

Score: 10

Geweldige training. De lerares heeft veel kennis en ervaring. Ze past de lessen aan mijn leerniveau. De lesmaterial is ook nuttig en volledig. Ik zou graag deze training aan iedereen aanbevelen.

Score: 10

Ik ben zeer tevreden over mijn individuele training. De docente heeft super goed werk geleverd. Ik heb veel geleerd waardoor ik beter spreek en schrijf. Ik zal de taaltrainer zeker aanbevelen!

Score: 9

Ik vond deze training erg waardevol: naast een opfrissing van alle tijdsvormen, kwamen ook onderwerpen als zakelijke e-mails schrijven, presenteren en onderhandelen aan bod. Daarnaast was Nicola een hele prettige trainer met veel kennis.

Havenweg 21 j

3812 PR Amersfoort

033 465 04 20

Over De Taaltrainer

De Taaltrainer verzorgt taaltrainingen Engels, Duits, Frans en Nederlands voor bedrijven in heel Nederland. - Onze toptrainers maken leren leuk - Onderscheidend in persoonlijke aanpak - We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen De Taaltrainer bestaat uit meer dan 100 zeer ervaren taaltrainers (native speakers), die een schat aan kennis en expertise met zich meebrengen. Deze trainers zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit op de leerdoelen van de cursist(en). Daarnaast bestaat het hechte kantoorteam uit enthousiaste en deskundige medewerkers die alle trainingen van aanvraag tot eindevaluatie regelen. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn! Samen hebben onze trainers bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt en getraind. Kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd!