Score: 9

Een leuke interactieve training die voor mij als Agile Coach weer een aantal nieuwe inzichten en ideeen heeft gegeven. En daarbij de bewustwording dat we vanuit een commercieel oogpunt misschien iets te makkelijk onze eigen waarden en normen verwachten van leveranciers met een andere culturele komaf.

Score: 9

Goede en energieke training. Trainster is zeer vakbekwaam, zorgt voor een goede groepsdynamiek (met humor) en is persoonlijk betrokken. De trainster gebruikte prettige werkvormen zowel in de les als huiswerk, zo blijft de stof goed hangen.

Score: 9

De theorie paste perfect bij de praktijk omdat we zelf aan mochten geven wat we wilden leren en wat we het meeste zouden gebruiken. Ook was het fijn dat het incompany kon zodat het voor ons weer tijd scheelde. Onze trainster was zeer vaardig en had veel geduld en positiviteit. Nogmaals bedankt!

Score: 8

Michelle is een goede trainer die de lesstof helder kan overbrengen. Ze past de lesstof ook aan naar de wensen van de studenten en houd echt rekening met hun behoefte.

Score: 10

Via 'De Taaltrainer' heb ik een Groepstraining Zakelijk Engels gevolgd bij trainer Julie Fillingham. Dit was een erg goede aanvulling op het Engelse niveau dat ik al beheerste. Het fijne was dat er heel dagelijkse zaken werden besproken die direct betrekking hadden op het werk. Ook erg leuk is dat Julie veel inspeelt op de actualiteiten uit onze eigen sector! Met haar professionaliteit en humor heeft ze ons als groep op een uitstekende manier de Engelse taalvaardigheid aangeleerd!

Score: 10

Recentelijk heb ik een taalvijfdaagse Zakelijk Engels gevolgd bij de Taaltrainer in Amersfoort. Mijn ervaring is TOP! Zeer goede en ervaren trainster, goed lesmateriaal, zeer praktijkgericht, prima locatie, zeer vriendelijk en klantgericht personeel.

Score: 8

Fijne training gehad van Tjaco. Hij wisselt de lesstof goed af. Hij onderzoekt ook de behoefde van de groep en weet de stof hier goed op toe te spitsen. Tevens een goede tijdsmanagement.

Score: 9

Location was very convenient. The teacher very experienced. The pace of the training was a bit too fast. It would be better if the training is 2 times per week.

Score: 9

Fijne training gehad van Gabi. zij wisselt de lesstof goed af. Zij weet de stof hier goed op toe te spitsen.Gabi is een goede trainer die de lesstof helder kan overbrengen. Ik ga zeker de volgende cursus nog met haar volgen.

Score: 10

Maire is echt een top docent. Past haar les materiaal aan op de wensen van de leerlingen en legt de stof duidelijk uit. De lessen waren ook alles behalve saai, de dag vloog zo voorbij!

Score: 9

Christine heeft mij in de 1:1 training de handvatten aangereikt om ondanks mijn beperkte taalniveau Frans telefonisch een bezoekafspraak te maken en een verkoopgesprek te kunnen voeren bij onze Franstalige klanten.

Score: 8

Ik ben zeer tevreden wat er aan ons geleerd werd, het werd volledig aangepast op onze praktijk situatie en het was ook heel erg goed te gebruiken in de praktijk. Ik heb er erg veel van geleerd.

Score: 10

Super leuke cursus, waar begind ik Nederlandse spreken en mijn taal begrijp heeft gegroeid genoeg om nieuwe werk asignment te krijgen. En eindelijk kan ik met nieuwe collega's Nederlandse praten! Hartstikke bedankt Marjon! Mila

Score: 10

Hele goede ervaring met de cursus Engels van De Taaltrainer door taaltrainster Paula. Paula is erg professioneel, enthousiast en ze liet ons meteen op ons gemak voelen. Ik zou deze cursus aan iedereen aanbevelen!

Score: 10

Hele goede ervaring met de cursus Engels van De Taaltrainer door taaltrainster Paula. Paula is erg professioneel, enthousiast en ze liet ons meteen op ons gemak voelen. Ik zou deze cursus zakelijk Engels aan iedereen aanbevelen.

Score: 8

Hele fijne training gehad, 1 op 1 dus erg intensief maar daardoor perfect aansluitend op mijn behoefte en wensen en ook gelijk toepaspaar in de praktijk/werkvloer. Karin ga zo door!

Score: 10

Claudine is een hele fijne lerares, heel behulpzaam en ambitious. Verder is Claudine ook erg geduldig en neemt ze altijd de tijd om mij te helpen wanneer een onderwerp extra aandacht nodig heeft. Ze is dus een hele lerares.

Score: 9

De lessen waren in zijn geheel aangepast aan ons groepsniveau en behoeftes en wensen. Daarnaast deelde Evelien ons goede tips, handige hand-outs en verwijzingen naar websites met voorbeelden (en oefeningen) die wij nu in het praktijk kunnen toepassen.

Score: 10

Professioneel en behulpzaam. Logische en praktische uitleg. Jeannette was geweldig en deed alles voor duidelijkheid, comfort en leren.Taaltrainer was erg behulpzaam met mijn training en kon een locatie bieden die handiger was voor mij. De correspondentie was ook altijd onmiddellijk en effectief en mijn vragen werden altijd binnen een kwestie van een uur opgelost.

Score: 10

Michelle paste maatwerk toe op het verbeteren van onze kennis van het Engels in onze eigen (maritieme) werkomgeving en gaf goede anekdotes en voorbeelden. Naast de grammaticale en stijl oefeningen, ging het ook om gesprekstechnieken en formuleringen.

Score: 10

Training is zeer goed toegespitst op praktische activiteiten, zoals gesprek voeren, discussie leiden, presenteren, mail schrijven. Michelle geeft direct feedback en inspireert en geeft praktische tools mee om zelf thuis te blijven oefenen

Score: 10

De training individueel zakelijk Engels door Karin Sanders van de taaltrainer heb ik als zeer leerzaam en zeer prettig ervaren. Karin weet de juiste sfeer te scheppen voor een optimaal leerklimaat. Door haar directe, maar heel goed bij de persoon passende aanpak haalt ze het beste in je naar boven. Ze is zeer gedreven om echt het verschil te maken en dat werpt nu nog steeds de vruchten af. Ik kijk terug op een zeer succesvolle training, een echte aanrader.

Score: 10

Het waren hele fijne lessen. Karin was erg duidelijk, professioneel en super vriendelijk en lief. Door haar voelde ik me erg op mijn gemak en ben ik meer zelfverzekerd met het spreken in het Engels.

Score: 10

Michelle is een heel prettige trainer. Ze heeft me wegwijs gemaakt in goede vertaal sites. De training was vooral voor zakelijk gebruik bedoeld en zodra het te algemeen werd, stuurde Michelle bij om de focus op het zakelijke te houden. Wel altijd branche gerelateerd. Het kantoor van de Taaltrainer is functioneel, maar de trainingsruimte mag wel wat sfeervoller.. Prima centrale locatie in combinatie met het hotel goed te doen.

Score: 9

Deze training heeft mij vooral geholpen om te begrijpen hoe bepaalde zaken nu zitten en hoe ik de regels moet toepassen. Het heeft mij zelfverzekerder gemaakt als het gaat om mijn schrijfvaardigheid en dat was ook mijn doel.

Havenweg 21 j

3812 PR Amersfoort

033 465 04 20

Over De Taaltrainer

De Taaltrainer verzorgt taaltrainingen Engels, Duits, Frans en Nederlands voor bedrijven in heel Nederland. - Onze toptrainers maken leren leuk - Onderscheidend in persoonlijke aanpak - We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen De Taaltrainer bestaat uit meer dan 100 zeer ervaren taaltrainers (native speakers), die een schat aan kennis en expertise met zich meebrengen. Deze trainers zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit op de leerdoelen van de cursist(en). Daarnaast bestaat het hechte kantoorteam uit enthousiaste en deskundige medewerkers die alle trainingen van aanvraag tot eindevaluatie regelen. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn! Samen hebben onze trainers bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt en getraind. Kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd!