Score: 10

Goede en vooral praktische training met een goede mix aan grammatica en het vergroten van de woordenschat. Michelle weet de training op een boeiende en ontspannen manier te brengen. Ook het lesmateriaal is goed geregeld en is van hoog niveau.

Score: 10

Was super, heel aardig, behulpzaam, basiszaken geleerd, maar we konden ook altijd met eigen vragen komen. Thank you very much, Alisson! Training was ook achteraf goed inpasbaar omdat we veel pratische tips gekregen hebben over brieven schrijven, maar ook over het onderwijssysteem in UK. Trainingsdagen waren snel voorbij

Score: 10

Ik heb heel veel opgestoken van de trainer. Een afwisseling tussen grammatica, correspondentie, idioom en mondelijke gespreksvoering maakt dat ik in korte tijd veel opgestoken heb. Ik heb nu meer vertrouwen met het in contact treden van de Duitse klanten.

Score: 9

De training zakelijk Engels was heel erg leerzaam. De trainster voelde goed aan wat onze behoefte was wat we allemaal graag wilde leren en stemde hier de lessen goed op af. Verder had de trainster oog voor persoonlijke aandacht en helpte iedereen waar nodig. Mijn engels is sterk verbeterd na deze training en zou daarom deze training bij iedereen anbevelen.

Score: 9

De training was inhoudelijk van een zeer hoog niveau. Niet alleen hebben we de basisprincipes van zakelijk communiceren in het Engels nog eens doorgenomen, maar we hebben ook inhoud besproken. De trainster zorgde voor uitdagende content in de vorm van TED talks, artikelen en eigen materiaal. Dit maakte dat de lessen voorbij vlogen en ook erg interessant waren.

Score: 8

Goed om weer eens de gehele dag alleen maar engels te spreken. Michelle is een correcte dame met veel humor. Op veel gebieden hebben we weer even de puntjes op de i gezet!

Score: 10

Vrolijke en fijne docent. Heel inspirerend. Ook fijn dat je direct verplicht werd engels te spreken. Geen keus, maar was zeer fijn. Angst direct overwonnen. Ook fijn met voorbeelden te werken

Score: 9

Marie O'Shea: Vanuit de praktijk hebben we als groep veel geleerd. Snel toepasbaar en in je werk, veel gesproken en geoefend met elkaar. Maar ook veel gelachen! Een aanrader om je taalkennis Engels op te schalen. Doen.

Score: 9

Zeer professionele, deskundige Engelse training gevolgd op zakelijk, juridisch niveau. Het voelde als een opfriscursus. Het was zeer leerzaam omdat gewerkt wordt met praktijkvoorbeelden, teksten en veelvoorkomende situaties. Ik kijk uit naar de vervolgopleiding!

Score: 9

Training was leerzaam,we hebben heel veel zelf in kunnen brengen als casus en kunnen dit direct toepassen in de praktijk.Sylvie Kop is een toegankelijke trainer die op een grappige en vrolijke wijze de stof weet te brengen. Het theoretische gedeelte word door haar ezelsbruggetjes echt minder "stoffig" Sylvie laat de Franse taal echt gaan leven.

Score: 9

Enthousiaste trainer, die veel praktijkvoorbeelden gebruikte. Goede basis neergelegd, met duidelijke uitleg. Veel tips om het geleerde te blijven gebruiken, ook na de training. Deze trainer is meer dan een aanrader.

Score: 9

De training was zeer goed en op onze werkzaamheden afgestemd. Michelle gaf veel ruimte voor eigen inbreng en in 2 dagen tijd is mijn Engels weer up to date! Ik beveel deze training erg aan!

Score: 10

De training heb ik als positief ervaren, het was een goede opfrissing van wat ik (lang geleden) op school heb geleerd. Op deze manier heb ik de puntjes op de i kunnen zetten in de communicatie naar hoteliers toe.

Score: 10

De uitleg was prima afgestemd op onze werkomgeving. De sfeer (erg belangrijk als je je onzeker voelt) was erg ontspannen, en er was gelegenheid voor een grapje zonder je opgelaten te voelen over je vergissing.

Score: 10

Alison Petersen heeft mijn spreekvaardigheid Engels in 5 trainingsdagen significant verbeterd. Door een zorgvuldig samengesteld programma op maat in een kleine groep (2 cursisten) konden we meters maken. Dat alles in een aangename werksfeer!

Score: 8

Mijn beperkte Frans vanuit de middelbare school is dmv de perfecte ��n op ��n benadering door Mari�lle naar een nivo getild zodat ik conversaties redelijk kan volgen, wat ook de doelstelling was.Kortom ip heb zeer positieve ervaringen met De Taaltrainer en zou deze organisatie ook graag aanbevelen bij mensen die hun vreemde taal willen opvijzelen.

Score: 8

Training als zeer leerzaam ervaren Professioneel, zeer prettig persoon om mee samen te werken. Verdiept zich goed in jouw business. Vele leuke discussies in het Engels gevoerd.Veel mogelijkheden tot eigen inbreng

Score: 8

Fijne, echt praktijkgerichte lessen met persoonlijke aandacht, mede door de kleine groepen. Zeer leerzaam. Er wordt rekening gehouden met je reeds aanwezige kennis en geoefend gericht op je eigen beroep en bedrijfstak. Ik heb veel geleerd!

Score: 8

Ik heb een positieve ervaring over gehouden aan de cursus. Paula luisterde echt naar onze wensen in ons vakgebied, dus we konden zelf duidelijk aangeven waar we de focus op wilden hebben bijvoorbeeld. Daarnaast voelde ik me erg op me gemak bij haar, want fijn is bij een cursus van een taal wat je niet goed spreekt en schrijft. Daarnaast kon zij zelf heel goed Engels en kon ze het ook goed uitleggen en overbrengen. Dat laatste is ook erg belangrijk

Score: 9

Het niveau was goed, ik heb er veel aan gehad, voor herhaling vatbaar. Met een handige juridische woordenlijst, waar veel gebruik van wordt gemaakt bij de landelijke helpdesk. warm aanbevolen.

Score: 10

Ik heb eind vorig jaar een groepstraining zakelijk Engels gedaan via de taaltrainer. Deze groepstraining heb ik ervaren als uitermate leerzaam en motiverend omdat Maire heel grote delen van haar lessen geeft op basis van praktijkvoorbeelden en wat ik vooral heel mooi aan deze training vind is dat je gemotiveerd werd om fouten te durven maken. Ik zou willen dat elke talencursus die ik in mijn leven heb gevolgd op deze manier gegeven zou zijn dan had er zeker meer duits, frans en spaans zijn blijven hangen

Score: 10

Ik heb recent de groepstraining zakelijk Engels afgerond. een goede training met een zeer goede trainsters Marie: Tijd voor de person, aandacht voor de uitspraak en de lef om gewoon Engels te spreken. Ook een zeer goed naslagwerk en werkboek meegekregen.

Score: 9

Training als zeer leerzaam ervaren. Theorie werd gecombineerd met het bespreken van actuele en praktische zaken. Veel mogelijkheid tot eigen inbreng en persoonlijke aandacht. Goed gecombineerde groep waar iedereen op hetzelfde niveau zat en er werd snel een basis van vertrouwen gecreerd waardoor niemand zich geremd voelde iets wel of niet te benoemen. Michelle was goed bereikbaar voor vragen die je buiten een training om stelde. Enthousiaste, betrokken trainster en ik zou haar zeker positief aanbevelen.

Score: 10

Heb afgelopen maanden een avond cursus Duits gedaan bij de Taaltrainer. Deze cursus slaat naadloos aan bij het geen we inde praktijk gebruiken. De leraar & les stof heb ik als uiterst praktisch fijn en praktisch ervaren.

Havenweg 21 j

3812 PR Amersfoort

033 465 04 20

Over De Taaltrainer

De Taaltrainer verzorgt taaltrainingen Engels, Duits, Frans en Nederlands voor bedrijven in heel Nederland. - Onze toptrainers maken leren leuk - Onderscheidend in persoonlijke aanpak - We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen De Taaltrainer bestaat uit meer dan 100 zeer ervaren taaltrainers (native speakers), die een schat aan kennis en expertise met zich meebrengen. Deze trainers zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit op de leerdoelen van de cursist(en). Daarnaast bestaat het hechte kantoorteam uit enthousiaste en deskundige medewerkers die alle trainingen van aanvraag tot eindevaluatie regelen. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn! Samen hebben onze trainers bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt en getraind. Kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd!