Score: 9

Fijne trainster, positief ontspannen en motiverende manier van leren. De afwisseling van theorie en spreken erg fijn! Door het vele spreken een stuk vooruitgegaan ook vooral minder angst om dingen niet helemaal juist uit te spreken.

Score: 10

Geweldig interactieve training, iedere week training was weer weer anders, voor mij waren dit 2 uitstekend bestede uren Franse taal per week. Carol weet zaken toe te spitsen op werkzaamheden, improviseerd, neemt de tijd en heeft alle kennis in huis die er nodig zijn om tot een goed resultaat te komen.

Score: 10

Nicole is a very good teacher and she has a very method of teaching. Through this methods the has the opportunity to learn faster. I recommend her for further training.

Score: 9

Ik ben tevreden met de les, heb veel en nieuwe dingen geleerd, mijn taal wordt het beter, de trainer is super goed en geduldig. Veel oefeningen om te doen ( spreken, lezen, en schrijven).

Score: 8

Het was heel interessant cursus met een goede docent. Online oefeningen zijn ook goed om the verbeteren. Lessen was op kantoor : het is makkelijker waneer wij weinig tijd hebben. heel goed docent. Ik kan meer cursus van deze groepstrainning volgen.

Score: 10

Ik heb de cursus als erg prettig, afwisselend en leerzaam ervaren en vond het oprecht jammer toen het afgelopen was. Er wordt tijdens de training aandacht besteed aan de focus punten van de cursisten (wat vind je vooral moeilijk en moeten we meer oefenen) en er worden meerdere handvatten aangereikt om buiten de lessen om jezelf te trainen. In de lessen is aandacht voor grammatica, maar ook veel voor oefenen van spreken. Valerie noteert tijdens de les wat aandachtspunten die ze opvangt gedurende de gesprekken (woorden en hun uitspraak/ betekenins) die ze naderhand deelt in een mail of via Whatsapp groep.

Score: 10

Ik ben meer dan tevreden geweest met mijn trainer Michael. Ik heb heel veel geleerd 20 weken lang en de onderwerpen van mijn lesboek hadden een goede aansluiting bij de marketing functie. Ik heb de wekelijkse training goed kunnen toepassen tijdens mijn werk

Score: 10

Niveau van de trainer, sluit zeer goed op vraag aan. Daarbij waren de sessies actief en helder. Jose is een topper en weet "de vinger op de goede plek te leggen".

Score: 9

Lorna paste haar lesmateriaal makkelijk en direct aan, om het voor ons direct praktisch te maken. Ze werkte met passende voorbeelden; filmpjes, relevante websites etc. die paste bij ons thema; zakelijk communiceren op een transport en logistiek beurs. Zonder de grammatica uit het oog te verliezen. Samen hebben we ook diverse documenten kunnen opstellen/ dan wel verbeteren, documenten die voor ons enorm bruikbaar zijn voor nu en de toekomst. Tevens was er altijd even tijd voor een algemeen praatje waarmee ze het persoonlijk maakte.

Score: 10

Marcus gaf een leuke training op een hele leuke manier, de hele dag engels spreken en opdrachten doen. Veel tips gekregen en veel geleerd. Vooral het vakjargon was erg handig

Score: 9

De training werd op een leuke en inspirerende manier gegeven, met leuke opdrachten en aan de hand leuke spelletjes. De training heeft mij goed geholpen en kan ik goed gebruiken tijdens mijn werk.

Score: 10

Ik vond het een heel fijne training. Mijn lerares was M. van de Weerdhof. Ik was heel erg tevreden met haar lessen en ben heel dankbaar voor haar hulp en inzet.

Score: 10

Katrin heeft mij geholpen om weer Engels te kunnen praten. Het drempel om Engels te spreken was te hoog voor mij en dankzij de groepstrainingen voel ik me comfortabeler om gesprekken in Engels te gaan voeren.

Score: 10

It was an online A2 level course. I'm not sure if it would be better or not if it wasn't online. It was good enough for me. Also saved commute times. My teacher Margret is an amazing person and teacher. She made the lessons fun with practicing games. Also motivated us with homeworks to practive even more. She also guided me for my inburgering exams.

Score: 10

Geen negatieve punten. Zowel de locatie, personeel als de trainer was alles goed en professioneel. Ik zou De Taaltrainer zeker aanraden aan mensen die hetzelfde zoeken. Ik ging er altijd met veel plezier naar toe!

Score: 10

Fijne en nuttige training! De trainer, Rob, voelde de groep goed aan, er was genoeg tijd om het programma aan te passen op de behoeften van de groep. Door de kleine groep met trainees van het zelfde niveau, werden echt de zaken behandeld waar je zelf moeite mee hebt. Veel geleerd en ook methodes om naast de training het taalniveau te verbeteren (of bij te houden). Rob bracht de lesstof op een prettige manier.

Score: 9

Linde Jaarsveld's Dutch course at De Taaltrainer was such a good experience. Her humor made learning fun, and innovative teaching techniques helped us remember phrases and rules effectively. I feel more confident in my Dutch language skills, and I owe it all to Linde's dedication and engaging teaching methods. Highly recommended!

Score: 10

Sylvia Brantsma is een goede trainer. Ik kreeg Nederlandse les van haar. Van de trainer heb ik geleerd het verschil tussen de spreektaal en schrijftaal. De trainer heeft goede talent om beter uit te leggen. Ik beveel cursus en de trainer iedereen aan.

Score: 9

I did have a wonderful experience with learning the basics of the language. I learned the basic grammars, and various new words. I would like to go to the next level if it is possible.

Score: 9

Super goede cursus met fijne trainer. Interactief en met de nodige humor. Hij is gericht op ieders niveau. Ben blij dat ik de mogelijkheid heb gehad om deel te mogen nemen aan de cursus.

Score: 10

Heel goed training! Vika Lukina is erg goede en aardige leraar. Ze is flexibel en heeft een goede benadering van de student. Ze denkt mee met de student en heeft ideeen genoeg.

Score: 10

Ik was al een tijdje bezig met zelfstudie Nederlands en ik had het gevoel dat ik weinig vooruitgang boekte. Deze training gaf me eindelijk een duidelijk leerpad om me in elk aspect te verbeteren, vooral in alles wat te maken heeft met relevante onderwerpen en werkgerelateerde informatie. Ik raad het ten zeerste aan.

Score: 10

Ik heb de training gevolgd om mijn spreekvaardigheid te verbeteren. Michael gaf op een prettige wijze de training. Hij gaf me buiten de spreekvaardigheid ook een stukje taalvaardigheid mee. Volgens mijn collega's is mijn taalvaardigheid stukken beter op dit moment.

Score: 9

Chris is een hele goede trainer, hij heeft veel interesse in jou en je bedrijf. Dit gebruikt hij om zeer doelgerichte gesprekken te hebben waarbij er een zeer goede bedrijfsgerichte Engelse training ontstaat. Goed gedaan, en was ook nog eens erg leuk!

Score: 10

Wendy heeft ervoor gezorgd dat ik me weer zelverzekerd en vol vertrouwen durf te wagen aan het Engels spreken binnen en buiten mijn werk. Zij heeft mij op spelenderwijs kennis laten maken met verschillende manieren om te communiceren. Ook mijn teksten op schrift komen er weer lekkerder uit doordat ik niet meer alles in mijn hoofd aan het vertalen ben. On the go gaf ze mij tips en verbeteringen waar ik verder mee kon. Het online lesmateriaal werd tijdig en overzichtelijk geplaatst in de online omgeving en deze kan ik nog een jaar lang inzien, fijn om alles nog even rustig terug te lezen. Na een enkele sessie leek het als ik Wendy al heel lang ken, ik voelde me prettig bij haar. Verder zijn de mensen achter de Taaltrainer ook erg vriendelijk en servicegericht. Ik kreeg de APP helas niet op mijn telefoon, dat vind ik wel jammer dus dat is het enige aandachtspuntje. Verder erg tevreden en ik kom zeker terug in de toekomst!

Havenweg 21 j

3812 PR Amersfoort

033 465 04 20

Over De Taaltrainer

De Taaltrainer verzorgt taaltrainingen Engels, Duits, Frans en Nederlands voor bedrijven in heel Nederland. - Onze toptrainers maken leren leuk - Onderscheidend in persoonlijke aanpak - We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen De Taaltrainer bestaat uit meer dan 100 zeer ervaren taaltrainers (native speakers), die een schat aan kennis en expertise met zich meebrengen. Deze trainers zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit op de leerdoelen van de cursist(en). Daarnaast bestaat het hechte kantoorteam uit enthousiaste en deskundige medewerkers die alle trainingen van aanvraag tot eindevaluatie regelen. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn! Samen hebben onze trainers bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt en getraind. Kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd!