Vriendelijk en snel geregeld.

Had een nieuw raam nodig voor m’n dakraam. Formulier invullen en had het raam in no time thuis. Duidelijke instructie om het te installeren dus helemaal top! Super fijn dat je zoiets ook los kan bestellen zonder het hele raam zelf te moeten vervangen!!

Zeer onprofessioneel bedrijf

Zeer onprofessioneel bedrijf! Bij plaatsing van dakserre ging mee fout dan goed; niet waterdicht, niet winddicht, niet geïsoleerd, kozijnen beschadigd, dak beschadigd aan binnen- en buitenkant, doorgezakte kap en aftimmering die uit elkaar valt. Schande hoe men te werk is gegaan. Alle klachten zijn direct gemeld, maar wordt behoorlijk laconiek op gereageerd. Herstelwerk laat uiteindelijk maar liefst 5 maanden op zich wachten. Ondertussen ontvang ik meerdere keren betalingsherinneringen en wordt gedreigd met incassovordering terwijl afspraak was dat er pas wordt betaald bij volledige oplevering. Uit ‘coulance’ wordt er in een mail een creditnota toegezegd van EUR 544 waar niet over te discussiëren valt. (deze korting dekt niet eens de extra gemaakte kosten). De creditnota wordt echter niet opgestuurd en na 5 dagen is het incassobureau ingeschakeld. Slordige administratieve afhandeling en klantonvriendelijke benadering. Kortom; bespaar jezelf de ellende en zoek een kundig bedrijf.

Fakro heeft bij ons een schitterend dakraam geplaatst.m geplaatst

Wij hebben door Fakro een vervangend nieuw dakraam laten plaatsen. Ondanks dat het nieuwe raamkozijn niet 1 : 1 bleek te passen, is dit netjes en vakkundig door Fakro montage opgelost. De telefonische en email contacten verliepen klantvriendelijk. Ook het vriendelijke montage personeel hebben daar zeker positief aan bijgedragen.

Vriendelijke enthousiaste medewerkers met kennis van zaken

Wij zijn prima ontvangen, met een kop koffie en thee. Goed advies. Verkopers namen tijd voor ons en boden aan dat we hen altijd konden bellen of mailen met vragen. Offerte kwam per mail en was er al voordat we thuis waren. Top.

Aardige jongens maar te weinig kennis en uitleg

Met veel enthousiasme een afspraak gemaakt maar erg teleurstellend naar huis gegaan. 2 aardige jongens voor advies maar daar is dan ook alles mee gezegd. Niet goed voorbereid en te weinig kennis van zaken. Inmiddels gebeld door medewerker van Fakro die mijn verhaal persoonlijk heeft aangehoord. Er is mij aangeboden om een nieuw gesprek aan te gaan waar we nog even over na moeten denken. Fijn dat we terug gebeld zijn en dat het bedrijf actie kan ondernemen.

Fantastisch afgeleverd

De vier dakramen zijn fantastisch geplaatst. speciale dank voor de medewerker Arjan Cornelissen. Hij heeft prachtig werk geleverd. De dakramen zijn mooi afgewerkt. Ook dank voor de bijdragen van Toon. Peter

Vriendelijk en goede uitleg

Samen met mijn vader naar showroom gekomen voor bekijken van de zoldertrappen. Duidelijke uitleg en er werd alle tijd genomen

Duidelijke afspraken en goede service

Snelle reactie met duidelijke offerte, prima prijs/kwaliteit verhouding, nette en goede monteur die alles tot in de puntjes verzorgd heeft.

Fakro doet wat het zegt.

In het hele proces van bestellen tot afwerking kwam Fakro zijn afspraken stipt na. Het geleverde werk is prima.

Van informatie tot aanvraag offerte tot plaatsing alles perfect. Goede voorlichting en fijne monteurs die de plaatsing deden.

Door het dakraam heb ik meer licht en ruimte

De badkamer is heel erg opgeknapt met de plaatsing van het dakraam. ik heb niet alleen veel daglicht gekregen, maar ook meer sta ruimte.

De geleverde materialen zijn van uitstekende kwaliteit. De installateurs kennen hun vak.

De recente/2e levering, om de handbediende schermen van jaren geleden, te vervangen door elektrisch bedienbare, verliep de bestelling en aflevering beetje chaotisch, waarschijnlijk omdat er te veel personen betrokken waren bij het geheel. Daartegenover staat dat de installateurs uiteindelijk alles naar behoren hebben geïnstalleerd en geprogrammeerd. Ik zal Fakro aan anderen aanraden. Niet de goedkoopste, wel de allerbeste.

Goed overleg, klantvriendelijkheid.

Zowel alle medewerkers die ik telefonisch heb gesproken als degene die het raam geplaatst heeft waren zeer betrokken en hebben overlegd wat in mijn situatie de beste oplossing was, waardoor de timing zo goed mogelijk was en het raam op een veel betere plek is gekomen dan de plek die ik in mijn hoofd had.

Redelijk afgeleverd

Hoewel op de kwaliteit weinig aan te merken is, merk ik vooral dat er een onwil is wanneer het om afwerkingen aan komt. Bijvoorbeeld het plaatsen van de hoorn zelf & afkitten van 4 in verstek gezaagde profielen.

Uit de kunst

Goed en snel. Perfecte afhandeling van ons verzoek

Snel en kundig

Heel snel en kundig en een pracht produkt.

Fijn contact en goede en snelle service. Wij raden Fakro aan iedereen aan en mochten we weer een dakraam nodig hebben dan zullen we weer contact zoeken met Fakro.

Mooi en nette showroom.

De huidige showroom ziet er goed uit, maar we kijken tevens uit naar de nieuwe showroom die nog is aanbouw is.

Fantastische kwaliteit, vakkundige montage

In mijn nieuwe woning een dubbel dakraam laten plaatsen. Ben zeer tevreden over kwaliteit en de eigen montagedienst van Fakro. De binnendienst is zeer flexibel en lost een "probleempje" mbt ziekte monteur op plaatsingsdatun feilloos op. Met name Kashia is een topper, geen vraag is teveel, ze is een voorbeeld van hoe je klanten behandeld. Ze denken bij Fakro echt aan de klant en zijn belang. Ik ben in het voortraject ook bij Velux geweest maar daar ontbrak het juiste gevoel en zij werken samen met zzp'ers monteurs (in ons geval een zzp'er met dramatische externe recentie's, maar ondanks dat toch "gecertificeerd Velux monteur" genaamd) en hebben dus geen eigen montagedienst. Twijfel dus geen moment

Uitstekende dakramen en zeer klantvriendelijk bedrijf

Wij hebben gekozen voor Fakro dakramen, omdat we tevreden waren over de kwaliteit van ons eerdere Fakro dakraam en ook nu weer de specifieke eigenschappen prefereerden boven die van Velux, maar vooral ook omdat de montage door hen zelf gedaan kan worden. Een juiste montage is uiteraard belangrijk, ook voor de garantieperiode van maar liefst 10 jaar. Positief vonden wij dat er vooraf iemand kwam kijken naar wat de mogelijkheden op onze zolder waren. Vervolgens zijn we uitermate goed geholpen door Kashia Schel, Coördinator Montagedienst. Zij heeft ons heel goed geadviseerd, tussentijdse problemen perfect opgelost en het hele proces van begin tot eind in goede banen geleid. In feite heeft zij de juiste dakramen aan ons ´verkocht´ en ervoor gezorgd dat wij nu zo tevreden zijn. Vriendelijke en deskundige communicatie en goede follow-up. Ook de montage zelf is goed verlopen. We zijn blij met het resultaat. Aan de fabriek zouden we willen vragen om de ontwikkeling van een verduistering die de kamer ook volledig verduistert als het dakraam deels geopend is.

Hele goeie service

Goed en netjes behandeld vanaf de verkoper tot telefoonniste en ik had hele goeie en fijne monteurs

De Ren 34

6562 JK Groesbeek

Over FAKRO Nederland

’t Mooiste licht komt direct van de zon, geeft energie en laat je genieten. Met FAKRO haal je ‘t mooiste licht in huis. Onze daglichtoplossingen zijn uiterst slim, makkelijk in gebruik en betaalbaar. Elegant en sfeervol van binnen, robuust van buiten. En geschikt voor iedere ruimte in huis.