Makkelijk en snel geregeld!

Fijne ervaring gehad met Whale Recycling, alles snel geregeld en afgehandeld. Communicatie verliep prettig.

Bezondere snelle terugvoering iedere keer

Vriendelike service voor mij als particulier- geen taak te klein.

Goed en snel geregeld

Ik wil mijn positieve ervaringen delen met en over Whale Recycling, een fantastisch recyclebedrijf dat ons enorm heeft geholpen bij het efficiënt afvoeren van onze oude hardware. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en professioneel. Ze hebben ons stap voor stap door het proces geleid en ons goed geïnformeerd over wat we konden verwachten. Wat vooral handig is, is de manier waarop ze werken: Whale Recycling levert een afvoerbak bij ons af, waarin we gemakkelijk al onze oude hardware kunnen verzamelen. Dit maakt het proces niet alleen zeer overzichtelijk, maar ook erg praktisch. Na een kort telefoontje kunnen we de bak eenvoudig laten ophalen, wat voor ons tijd en moeite bespaart. Het team van Whale Recycling is deskundig en vriendelijk, wat het hele proces nog aangenamer maakt. Daarnaast hebben we het gevoel dat we een bijdrage leveren aan het milieu door onze hardware op een verantwoorde manier te laten recyclen. Al met al kan ik Whale Recycling van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte manier om oude hardware te recyclen. Een top service! Microminder Nederland IT Solutions

Hele goede en duidelijke communicatie.

Heel netjes en goed geholpen.

Makkelijke manier om van apparatuur af te komen die nog bruikbaar is.

Na een paar keer contact alles geregeld. Apparatuur werd op locatie opgehaald.

Top ervaring gehad met Whale Recycling

Mijn ervaring met Whale Recycling heb ik als zeer positief ervaren! We hadden een berg aan oude electronica liggen, die we graag wilde laten recyclen. Contact per mail is goed verlopen maar ook met de chauffeur die het allemaal kwam ophalen. Belde ons netjes van te voren dat hij eraan zou komen. Echt top!!! Dus jullie krijgen van ons een dikke 10.

Leuk zaken doen

Snelle gang van zaken en punctueel. Altijd volgens afspraak.

Alles goed geregeld van A tot Schred

Whale Recycling is goed bereikbaar en denkt met je mee. Ze zijn ook flexibel wat betreft de datum en ook wat betreft de op te halen goederen. Al met al heb ik het als een erg fijne samenwerking ervaren.

Gewoon goed!

Je wordt goed geholpen en er wordt meegedacht.

Alles volgens afspraak!

Aantal recyclebare hardware en apparatuur laten afhalen door Whale recycling. Alles klopte volgens gemaakte afspraken. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. Volgende zending zullen we zeker weer bij Whale recycling onderbrengen. Groet namens medewerkers MaXXus ICT & Telecom

Uitstekend!

Vriendelijk en behulpzaam personeel, er wordt meegedacht en meegeholpen.

Topervaring

Voor een school wat oudere accespoints en switches ingeleverd. Snel uitbetaald gekregen

Nauwkeurig, behulpzaam en erg klantvriendelijk

Chauffeur was erg behulpzaam, er wordt goed gecommuniceerd m.b.t transport en de factuur hadden we snel binnen. Al met al zeer tevreden.

Top geregeld!

Ze denken goed mee over de mogelijkheden om de spullen weer op te halen. De chauffeurs en ons contactpersoon zijn zeer aardig. Puntje van verbetering is interne communicatie.

Keenstraat 26

3044 CD Rotterdam

+31(0) 85 8223 986

Over Whale Recycling

Whale IT Recycling is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in milieuvriendelijke recycling, refurbishment en veilige vernietiging van IT-hardware. We werken samen met bedrijven van elke omvang om verantwoordelijk en kosteneffectief beheer van IT-apparatuur te bieden. Whale Recycling is volledig gecertificeerd en beschikt onder anderen over het strenge WEEELABEX-certificaat.