Prima en heel professioneel geholpen.

Voor een vooraf afgesproken all-in bedrag zijn wij keurig geholpen bij het opstellen van onze testamenten en bijbehorende documenten. Wij zijn prima voorgelicht over de voor- en tegens van de verschillende opties. Ook tijdens het proces werden vragen goed en snel beantwoord. En dit alles tegen een nette en zeer concurrerende prijs, die uiteindelijk nog lager lag dan die van de zogenaamde budget notarissen.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam bij alle vragen en problemen

Tijdens de ziekte van mijn echtgenote zijn we beiden voor een informatief gesprek langs geweest. Op alle vragen en wensen zijn wij uitvoerig en op begrijpelijke manier te woord gestaan wat ons beiden goed heeft geholpen om in deze materie thuis te raken. Na het snelle overlijden van mijn echtgenote is alles opnieuw door genomen en geheel volgens mijn wensen op papier gezet. Hierdoor is het voor mij, mocht ik onverwacht komen te overlijden, en onze zoon en kinderen perfect geregeld tav volmachten en erfenis. Ik ben u hiervoor zeer erkentelijk en dankbaar Met vriendelijke groet, Rinus van den Driest

Zeer kundig

Bedankt wij zijn zeer kundig geholpen en naar wens Bedankt voor alles Petra en ali

Zeer tevreden over de snelle service

Fantastisch snelle service

Inhoudelijk zeer gefundeerd en procesmatig goed afgestemd op ons begripsniveau en wensen.

Bij herziening (levens)testament en aanverwante documenten werden we goed vooraf geïnformeerd. Dit maakte de te maken keuzes overzichtelijk en toegankelijk voor ons, temeer omdat deze ook goed uitgelegd werden. Dit leidde tot een soort mentale rust bij het zetten van de handtekeningen.

prettige mensen, afspraak kan snel gemaakt worden

Fijn kantoor, prettige mensen, reageren snel.

Professioneel en prettig contact

Met verschillende dossiers hebben we goede ervaringen met NH Notariaat. We hebben professioneel advies gekregen en hun doortastendheid was opvallend. Verder is het contact prettig, persoonlijk en toegankelijk.

Alles prima geregeld

Goed contact en telefonisch overleg gehad. Bij vragen telefonisch goed bereikbaar. Verdere zaken op kantoor ook keurig afgewikkeld. Wij zijn zeer tevreden.

We zijn goed geholpen, duidelijk uitgelegd.

Verwarrend

Ondanks dat ik heb gereageerd op het concept waren de opmerkingen niet gewijzigd tijdens het passeren van de akte. Daarnaast was in de akte van mijn man hijzelf de erfgenaam. Dit moest allemaal nog even aangepast worden. Verder werd het niet helemaal doorgenomen en stonden we met 10 minuten weer buiten. Het is snel geld verdienen. Ik denk dat als ze het met zorg de terugkoppeling lezen ze dit soort dingen kunnen voorkomen.

Professioneel en goed verzorgd

Professioneel en goed verzorgd

Vriendelijk en deskundig geholpen

Na een eerste prima informatief gesprek een afspraak gemaakt om inhoudelijk te bespreken wat beschreven diende te worden. In het tweede gesprek goed voorgelicht en daarna de stukken ontvangen waarin precies was opgenomen wat was besproken. Na controle en akkoord gegeven te hebben heb ik de stukken ondertekend. Vriendelijke notaris die goed voorlichtte en meermaals vroeg of alles duidelijk was en of ze e.e.a. goed verwoordde. Al met al een prima ervaring! Jos Hoogeboom

Tevreden over dienstverlening.

Altijd even schrikken als de hoogte van de nota bekend wordt, maar kundigheid en betrouwbaarheid geven uiteindelijk toch de doorslag voor een positieve waardering.

Accuraat, vriendelijkheid en ik ben zeer tevreden, dank u

Ben zeer tevreden met de afhandelingen van mijn dosser, bedankt

Fijn geholpen

Het enige minpunt wat ik heb is dat het taalgebruik wel wat simpeler mag, dus meer Jip en Janneke taal.

Goed en Duidelijk

Goed duidelijk en overzichtelijk, gegevens makkelijk in te zien.

Alles netjes geregeld, alleen vind ik wel dat het lang duurt. Daarin zou het wat beter kunnen. Moest zelf iedere contact opnemen. Is niet erg als je het weet. En dat is niet helemaal duidelijk. Afhandeling prima. Feed back is positief bedoelt.

Hartelijk meelevend en professioneel

Zorg voor cliënt

snelle en uitstekende behandeling

Uitstekende dienstverlening en advisering

Door de jaren heen meerdere keren van de diensten van HJ Notariaat gebruik gemaakt voor leveringen van onroerend goed, het oprichten van BV's en het opstellen van testamenten. Altijd uitstekende dienstverlening, goede advisering en een correcte prijs. Ze proberen je niet in een standaard model te praten maar hebben echt oog voor je specifieke situatie. Ik kom zeker terug.

Zeer goed geholpen

Dit notariaat helpt je de juiste dingen te doen. Ze helpen je zelfs buiten kantooruren. Ze hebben hart voor de zaak.

Slordig en onprofessioneel

HJ notariaat heeft meerdere keren onprofessioneel en slordig gehandeld. Bij een notaris kantoor heb ik de verwachting dat er deskundigheid is en dat ze georganiseerd te werk gaan. Dit is (volgens mijn ervaring) niet het geval bij HJ notariaat. Wij hadden met het kopen van ons huis in 2023 al een negatieve ervaring waarbij wij twee keer opnieuw terug moesten komen omdat er onjuiste informatie in de stukken stonden. Ondanks deze ervaring hadden wij de voorkeur om bij één notaris alles te regelen, dus ook voor het samenlevingscontract en testamenten zijn wij bij HJ notariaat geweest. In eerste instantie een fijn gesprek gehad waarin wij onze wensen hebben besproken en duidelijk uitgelegd hebben gekregen hoe het in zijn werk gaat. Daarna opnieuw de ervaring gehad dat het erg moeizaam ging om contact te krijgen met de notaris en na meerdere terugbelverzoeken lukte dit pas. Toen we op afspraak kwamen om te tekenen, kregen wij pas bij binnenkomst van het kantoor te horen dat de notaris 5 minuten voor onze afspraak de documenten heeft doorgenomen om te kijken of alles klopt. Ze kwam er toen achter dat er een verkeerd format is gebruik voor onze testamenten en dat wij deze niet konden onderteken. Wij hadden voor deze afspraak een vrije middag opgenomen. I.v.m. onze ontevredenheid wilde wij graag eerst een nieuw concept ontvangen en daarnaast ook een nieuw aanbod in de kosten. De notaris erkende dat de fout bij hun lag en dat ze dit intern gaan oppakken. Dan heb je de verwachting dat ze graag hun fouten willen herstellen en snel met een nieuw aanbod komen, maar opnieuw een terugbelverzoek ingediend en weer geen reactie. Toen ik hierover een mail stuurde, kreeg ik de reactie met hun excuses voor het ongemak en dat we uiterlijk 2,5 week na onze afspraak de aangepaste stukken zullen ontvangen. Wij hebben dus ook besloten om nooit meer iets vast te laten leggen bij HJnotariaat.

Prima voorlichting en afhandeling

Fijne communicatie en snelle afhandeling

Zie boven

Vriendelijk en professioneel

Eerlijk gezegd was het een hoofdpijn dossier; Grotendeels kwam dit voort uit een andere organisatie maar al met al heeft het heel lang geduurd en hebben wij daar hinder aan ondervonden. Ook op de uiteindelijke teken dag/moment was een tekstuele aanpassing in de stukken nodig. Gelukkig diende hier geen nieuwe afspraak voor worden gemaakt.

Kon. Wilhelminalaan 2

1901 DM Castricum

Over HJ Notariaat

HJ Notariaat is een notariskantoor gespecialiseerd in familierecht, erfrecht en particulier vastgoed met twee vestigingen: Castricum en Tuitjenhorn. U kunt bij HJ Notariaat onder meer terecht voor persoonlijk advies op het gebied van het afwikkelen van nalatenschappen, het opmaken van uw testament en advies omtrent samenlevingsvormen, scheiding en verdeling en nalatenschapsplanning. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor de aankoop van uw woning of (oversluiting) van uw hypotheek. HJ Notariaat helpt u om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen.