Top advocaat

Zeer positief

Bereikbaarheid

Top Advocaat altijd snelle response en prettig om mee te werken :)

• Betrokkenheid

Sterke advocaat die geen uitdaging uit de weg gaat

Ik heb Gitte ingeschakeld voor aan een zaak te werken en ik kan zeggen dat Gitte een top advocaat is. Ze is sterk en slim, haar kennis van het strafrecht is indrukwekkend. Ze begreep mijn situatie snel en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had. Ze stelt je op het gemakt. Neemt de tijd voor jou. Geeft je advies en weet meteen hoe je de zaak moet oppakken. Ze staat altijd voor je klaar. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die juridische hulp nodig heeft.

Zeer fijn/goeie advocaat

Zet zich voor de volle 100% in en zeer fijne communicatie

Waardevol

Als de kaarten slecht zijn geschud en alle schijn tegen je gekeerd, is mr.Gitte de rots in de branding. Belangeloos met diepgaande juridische kennis verstaat zij haar vak. Compassie en toewijding staan bij haar hoog in het vaandel. Dankbaar voor haar steun in een bizarre en zware tijd. R.L & familie

Realistische adequate aanpak!

Prima! Vanaf het eerste gesprek tot de (positieve) uitspraak een realistisch en eerlijk advies gehad voor een meer dan faire prijs.

• Betrokkenheid

Toppertje , haalt er altijd het maximum uit,

Is steeds eerlijk. En geeft je geen value hoop

professioneel betrouwbaar vriendelijk.

ik ken haar al 20 jaar en heb altijd goede evaringen gehadt met haar.

• Betrokkenheid

Topper en strijdlustig tot het eind

Altijd meedenkend en goed bereikbaar. Is op de hoogte van je zaak en geeft het juiste advies.

Goede advocaat

Ze staat gelijk voor je klaar heel vriendelijk

Top advocate

Deze vrouw weet wat ze doet… stelt je op je gemak en niets is haar teveel.. Mij heeft ze een paar keer bijgestaan en had me geen betere advocate kunnen wensen!!!!

• Betrokkenheid

Top, kon me geen betere advocaat wensen.

Super!!!

Top advocaat

Goeie advocaat komt altijd met een oplossing en kun je altijd snel terecht mijn ervaring in een woord TOP

• Betrokkenheid

Eerlijke en gedreven advocate!

Mevr Stevens is iemand die zeer gedreven is maar ook zeker oprecht en eerlijk. Een advocaat die er alles doet om er voor haar cliënt te zijn. De samenwerking wordt dan ook als zeer prettig ervaren.

Zeer goed geholpen

Goed bereikbaar goede kennis heel goed advies goede communicatie

• Betrokkenheid

Goed klantvriendelijk, eerlijk en betrouwbaar zeker een aanrader

• Betrokkenheid

Ik ben heel professioneel geholpen met een goed resultaat. Gitte is een deskundig toppertje in alle opzichten bedankt!

• Betrokkenheid

Gitte is een super advocate . Zou ze bij iedereen aanbevelen.

• Betrokkenheid

Ze staat altijd klaar voor je en wanneer je der nodig hebt is ze der !

Ik heb Gitte als advocaat. Ze heeft mij goed geholpen met mijn zaak en is altijd bereikbaar wanneer je der nodig hebt. Communicatie is top en ze zal er alles aan doen om je te helpen !

Professionele en Doortastende Advocaat

Gitte Stevens is een advocaat die zich keer op keer bewijst als een ware meester in haar vak. Ze zet zich met volledige toewijding in voor haar cliënten en maakt zelfs van de meest complexe juridische kwesties beheersbare uitdagingen. Haar diepgaande vakkennis en scherpe intellect zorgen ervoor dat geen zaak te moeilijk of ingewikkeld voor haar is. Wat Gitte echt onderscheidt, is haar vermogen om mee te denken met haar cliënten. Ze kijkt verder dan de standaard oplossingen en komt met strategische, doordachte adviezen die altijd in het belang van haar cliënten zijn. Het is duidelijk dat ze niet alleen betrokken is, maar ook met een ongekende precisie en vakmanschap werkt. Om het met een knipoog te zeggen: “Waarom zou je Gitte niet meenemen naar een schaaktoernooi? Omdat ze je koning al schaakmat zet nog voordat je je eerste zet hebt bedacht!” Met Gitte Stevens als advocaat weet je dat je in goede handen bent. Haar combinatie van professionaliteit, scherpzinnigheid en betrokkenheid maakt haar een absolute aanwinst in elke juridische strijd.

• Betrokkenheid

Gein zurg alles kumpt good!

Vanaf het eerste contact meteen een heel fijn gevoel, Gitte stelde mij erg gerust. Daarbij heeft dat ook geresulteerd aan een goede uitspraak. Voor mij dus geen betere! Nogmaals heel erg bedankt voor alles. Ralf uit Roggel

De beste TOPPER

Altijd goed gezint hoe groot je probleem ook is zij weet altijd een gaatje te vinden Ze is de beste advocaat die je je maar kan wensen ze gaat voor de volle 120% voor haar clienten voor mij nooit geen andere advocaat meer

Gitte is een strijder.

Ik kreeg onterecht een bekeuring met de vrachtauto betreft het zekeren van da lading. Dit vocht Gitte met de juiste argumenten aan. Top advocate met verstand van zaken.

• Betrokkenheid

Zeer professioneel en zeer gedreven

Vanaf minuut 1 tot einde prima bijgestaan door Gitte een absolute aanrader

Super advocaat

Goeie advocaat n tevens fijn iemand om mee te praten en medelevend

Kapellerlaan 38

6041 JD Roermond