Leuk familiebedrijf

Vriendelijk en behulpzaam. Precies wat je verwacht bij een familiebedrijf.

Top bedrijf!

Super fijne service! Personeel kent je bij naam en je wordt altijd super snel geholpen. Gewerkt tijdens het wachten op mijn auto, prima wifi, lekkere koffie en aardige mensen.

Uitstekend geholpen

Nieuw in de omgeving en op zoek naar een garage om mijn auto te onderhouden: communicatie was top en alles werd netjes overlegd. Kosten niet te gek en behapbaar. Kom volgende jaar weer.

Nooit meer van der Meer; wat een xxxxxxxx!

Begin maart 2024 een geïmporteerde T-roc gekocht uit 2022; aflevering in afwachting van kenteken. Na herhaaldelijk zelf moeten bellen wanneer auto klaar is vindt levering eindelijk op 4 april 2024 plaats. Ik reken af maar moet apart vragen om rekening. Levering zou met grote beurt zijn uitgevoerd. Krijg uit coulance i.v.m. het lange wachten een voucher voor gratis kleine beurt. Na aflevering constateer ik dat: ruitenwissers versleten zijn, navigatiesysteem niet werkt, telefoon niet gekoppeld kan worden en kentekenplaat los zit. Lijkt erop dat de auto niet goed is nagekeken voor aflevering en zo wordt doorgeschoven. afspraak voor woensdag gemaakt om e.e.a. te verhelpen. Woensdag einde van de dag zelf weer gebeld of auto klaar was. Men communiceert niet uit zichzelf. Krijg te horen dat voor navigatiesysteem een aparte module moet worden besteld; moet nieuwe afspraak maken als deze binnen is; heb auto dus voor niks weer een dag moeten missen. Na 1 week is module binnen en maak ik een nieuwe afspraak voor woensdag; eind van de dag weer zelf moeten bellen of auto nu klaar was. Auto is niet klaar; men kan niet aangeven wanneer wel. Afspraak dat ik dit donderdag hoor; donderdag bericht dat auto vrijdagmiddag klaar zou zijn. Vrijdagmiddag geen auto; auto wordt eindelijk zaterdagmiddag geleverd. Ruitenwissers zijn alleen vóór vervangen; achter koop ik maar zelf. Totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf. I.v.m. garantie en gratis voucher voor kleine beurt auto afgelopen week gebracht voor kleine servicebeurt. Kosten € 506,-; garage erop moeten wijzen dat ik de kleine beurt gratis zou krijgen. reactie: oh ,ja. beurt is gratis, maar vervangen remolie en nieuw interieurfilter kost € 270,-. Door mij betaald met de opmerking dat ik dit wel erg veel vind en gezien de "service" je mij niet meer terug zal zien. Reactie van medewerker: 'Dat lijkt me goed plan". P.s. gevraagd om hoedenplank vast te zetten; niks mee gedaan. Motorolie op rekening staat 5w40; op kaartje staat 5w30?

Ten aller tijden was er tijd voor je.

Ondertussen mijn 4e auto bij Auto van der Meer aangeschaft. Eén daarvan versneld door een total loss verklaring I.v.m. aanrijding.

Erg goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen door Tim!

Uitstekende service en geweldige ervaring!

Ik heb onlangs een auto gekocht bij Beoordeel Auto Van der Meer en ben ontzettend tevreden. Het personeel was vriendelijk, deskundig en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. De auto was precies zoals beschreven en in topconditie. De hele koopervaring was soepel en zonder problemen. Ik kan Auto van der Meer zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en een eerlijke deal. Bedankt voor de geweldige service!

Service is prima en afspraken kunnen op redelijk korte termijn gemaakt worden. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Heel fijn bedrijf!

Wij zitten nu ongeveer 3 jaar bij van der Meer en wij zijn heel tevreden. Hele vriendelijke mensen. Bellen netjes met wat het kost en de uitleg erbij. Vaak is de auto al dezelfde dag klaar.

Fijne service

Vriendelijk,behulpzaam,top service!

Goed geholpen!

Zeer fijn bedrijf met een goede positieve sfeer

Banden snel gewisseld, bedankt!

Bandjes waren snel gewisseld, bedankt!

Heel erg goed...

Erg mooie wagen gekocht hier...

Mooie Grandland X gekocht.

Leuke Opel Grandland PHEV gekocht. Prima service

fijne en accurate samenwerking

Ik kon op korte termijn een afspraak maken voor de werkplaats en werd tussendoor gebeld over de kosten van dit onderhoud. Echter de totaalkosten vielen mij iets tegen.

Gewoon top, goede bieding en goed gesprek.

Prima autobedrijf, kom zeker terug over een paar jaar.

Prima, snelle en goed service.

Prima, service en fijn dat we op korte termijn geholpen konden worden.

Uitstekend bedrijf

Wordt altijd zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Goede persoonlijke service

Deskundig Eerlijk Klantgericht

Snel en klantvriendelijk

Snelle service, gratis leenauto en super klantvriendelijk. Aanrader voor zowel aankoop als onderhoud!

Top service!

Snelle en goede service met korte lijnen.

zo als altijd goed

Snel, vakkundig, behulpzaam en altijd tijd om geholpen te worden.

Ik heb daar een auto gekocht en 1/2 dagen later is die al van je en altijd tevreden en in de garage zijn ze ook goed, snel en optijd.

Vriendelijk en behulpzaam

Fijn familiebedrijf waar ik al jaren lang kom. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Er wordt met je meegedacht en zijn gastvrij.

Perfect!

Wederom een leuke auto gekocht bij van der Meer..

Wattstraat 2

2691 GZ ‘s-Gravenzande